Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dyrt.pl - wasze wrażenia

dmesg

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano,

Zobaczyłem właśnie na fejsie reklamę wkrótce startującego hostingu Dyrt.pl - 10 slotów z Bukkitem za 5zł.

Oferta wydaje się kusząca, startują po nowym roku - myślicie, że coś z tego będzie?

Jak wypuszczą oferte to zaryzykuje i kupię, ciekawy jestem jak to będzie wyglądać :)

Link do fejsa i do strony:

http://dyrt.pl
  • Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ze strony mało się dowiedzieć można. W ofercie tylko 10 slotowe? Słaby panel użytkownika. Na rozgrywanie mapek ze znajomymi się nada aczkolwiek na nic więcej

Opublikowano

Pewnie coś z tego będzie skoro biorą się za to na poważnie. Widać, że popracowali trochę nad panelem i wiedzą co robią. Myślę jednak, że parametry serwera będą bardzo małe i ograniczone. Pozostaje tylko czekać :-)

Opublikowano

Ciekawie.. z tego co widzę to domena, strona należą do Craftserve...

Za tą cenę wydajność na 100% dobra nie będzie, porównywalna pewnie z pakietami Dirt/Sand na csrv - lagi, błędy, serwer który się zawiesza ;)

Serwery:
-SkyBlock.PL

Opublikowano

Wiadome jest jedne ze przy maksymalnej ilosci 10 na 10 przy np. 10 pluginach wudajnossc serwera znacznie zmaleje i moga byc upiorne lagi

Serwer PvP: garnizon.maxc.pl Zapraszamy -> 25/40

Opublikowano

Ja od czasów przekrętu z InstantServ.pl nigdy nie zainwestuję w coś takiego, strata czasu i kasy. Jaką macie pewność, ze to nie jest ten sam właściciel co tworzył InstantServ?

Opublikowano

@UP

Popieram ;)

Lepiej dołożyć kilka zł więcej, i mieć dobrą jakość serwera, support oraz dobry panel :P

Polecam hosting cubehost.pl

Opublikowano

Ej chłopaki to działa xD

Wystartowali dzisiaj, zaryzykowałem i elegancko dostałem serwerek :)

Panel nie jest rozbudowany ale za to przejrzysty,łapcie screena: http://i.imgur.com/eURrmbL.png

Właśnie sobie z ziomkiem gramy i nie ma lagsów, elegancko :)

Jak ktos chce potestować trzymajcie adres i wbijajcie xD

s1.dyrt.pl:35304

Opublikowano

Dziś próbowałem kupić server, wysłałem sms wszystko pięknie ładnie, ale ku mojemu zdziwieniu odpowiedzią nie był kod tylko:

Nie można wysłać wiadomości.

Na koncie mam 30 zł dzwonić mogę itp.Więc się zdenerwowałem i przypomniało mi się, że na mineserv.eu mam jeszcze 8 Craftów ;D.

JXtCefR.png

"Mamy dość czasu, jeżeli wykorzystujemy go właściwie"

Opublikowano

Jestem dumnym posiadaczem tego serwera!

Kupiłem go jako jeden z pierwszych i powiem tak:

Na początku były problemy z stroną i FTP bo padło ( za duże zainteresowanie).

Naprawili to po 30 minutach i od tej pory nie ma problemów!

Można wybrać wersje serwera od 1.5.1 do 1.7.4 bukkit.

Można wgrywać własne pluginy itp.

Gram z kuzynami i kolegami, zazwyczaj jest 7 osób na serwerze i mam podstawowe pluginy WorldEdit,WorldGuar,AuthMe,Essentials.

Nie ma lagów, mapa jest swobodnie explorowana i warto było wydać te 5złotych.

W razie pytań pytać chętnie odpowiem.

Opublikowano

Powiem tak, są od czasu do czasu lekkie lagi, ale grać się jako tako da. Jednak jak większość osób wolę zaufane hostingi takie jak craftserve.pl.

Opublikowano

Powiem tak, są od czasu do czasu lekkie lagi, ale grać się jako tako da. Jednak jak większość osób wolę zaufane hostingi takie jak craftserve.pl.

Craftserve niby fajny hosting, ale strasznie drogi.

Prawie na wszystkich hostigach znajdziesz taką samą ofertę bynajmniej o 50%* tańszą...

* - tak palnąłem, bo wiem że jest dużo hostingów, które oferują takową ofertę...

1367996595-U582588.png

Opublikowano

Słuchaj mam do ciebie sprawe jak zrobiłeś NON-Premium? wiem ze online mode ale jak sie zalogować do ftp prosze napisz

Fajny hosting mi sie podoba jezeli chodzi o zabawe z kolegami bo po co kupować serwer 50 slotow ?
Mam tylko 1 problem : Jak sie zalogować do ftp prosze o odpowiedz .

A jak zalogowałeś się do ftp ? odpowiedz bo ja nie moge.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...