Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dyrt.pl - wasze wrażenia

dmesg

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Słuchaj mam do ciebie sprawe jak zrobiłeś NON-Premium? wiem ze online mode ale jak sie zalogować do ftp prosze napisz

Fajny hosting mi sie podoba jezeli chodzi o zabawe z kolegami bo po co kupować serwer 50 slotow ?

Mam tylko 1 problem : Jak sie zalogować do ftp prosze o odpowiedz .

A jak zalogowałeś się do ftp ? odpowiedz bo ja nie moge.

Pacz ;p

Na profilu administratora tego hostingu pisze:

dmesg
Poza forum Ostatnio: wczoraj, 22:38 

Dzis jeszcze nie byl :D

Ja czekam na odpowiedz od wczoraj :D (Ale nie w tej sprawie tylko w sprawie PHP)

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Cześć,

Mamy dla was 100 kodów na 7 dniowe serwery - jakby ktoś chciał przetestować ;)
Do niektórych bzdur wypisywanych powyżej nie mamy nawet zamiaru się odnosić - chyba konkurencja się czegoś boi :)

Kody są tutaj:

http://wklej.org/hash/8f9a800f0ed/

Miłej zabawy! :)

Jeśli użyjesz kodu to pamiętaj, aby napisać tutaj co o nas myślisz! Będziemy bardzo wdzięczni! <3

Ekipa Hostingu Dyrt.pl

Opublikowano

Fakt, że hosting jest własnością craftserve, daje niektórym do myślenia :)

Jeżeli chodzi o informacje techniczne, serwer posiada jedynie 450mb pamięci ram, która jest odpowiednia dla 4-5 slotowego serwera.

Bo optymalna ilość ramu na jednego gracza to (100mb). gdy do tego dodamy parę pluginów, zajmujemy całą pamięć ram a przy 3 graczach serwer będzie lagował

Gramy w 7 ludzi z pluginami i nie ma lagów ;) i serwery mają 500 coś mb ram :)

Opublikowano

ja załapałem sie na serwer jako jeden z pierwszych. wgrałem 10 pluginów (podstawowe) i jeszcze otherdrops . 7 osób było i zero lagów co się dziwiłem a pytając ich czy mają lagi pisali że nie (wtf) więc ogólnie polecam na małe serwery.

ps serwy mają ok512mb ram.

wojownik024_gameplay.png

Opublikowano

Teraz przeczytajcie UWAŻNIE co Wam napiszę.
Kwadratowa Masakra to serwer który jest postawiony w craftserve.Od pierwszego sezonu.Nagle Fanpage KM reklamuje nowy hosting... dla mnie i moich znajomych nasuwa się teoria tylko i wyłącznie jedna.Dyrt.pl to nowy hosting cubixa bo inaczej by to się zgadzać nie mogło... Ogólnie nic do tego nie mam i to jest tylko nasze zdanie bo aż dziwne żeby serwer postawiony na 1 hostingu reklamował 2 : o

Opublikowano

Mam problem :/ . Dzisiaj próbowałem włączyć serwer i wogóle na 3 komputerach konsola po włączeniu była pusta oraz nie dało się wejść na serwer. Bardzo proszę o pomoc!

Opublikowano

No nie wiem.

Niby wymagana akceptacja regulaminu, którego nie ma, czyli właściciel ma prawo do zarzadania np 100 zł za rejestracje, gdy wprowadzi to w regulaminie, którego nie ma.

Pomagam w tworzeniu for IPB za darmo. Trzy letnie doświadczenie.

Opublikowano

@xRAFPilot wiemy o tym, dziś to poprawimy - kilka serwerów miało ten problem

Ok.Dzieki za odpowiedz. Mam nadzieje że do jutra będzie działała konsola :)

Opublikowano

Jak dla mnie chwilowo lipa. Brak regulaminu, słabo rozwinięty panel, brak kontaktu(jedynie fb), brak informacji o maszynach i brak informacji o właścicielu. To daje jednak do zrozumienia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...