Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

beta testy silnika 8.3 ! zapraszam

robotek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie -.- apache w nocy padły xD

Btw, bartkest jest skrypterem na privatewars ;d

///Świat 1 jest przeznaczony do teestów , rozwój polecam na św2

testy zakończone pozdrawiam

Nieregulaminowa sygnatura.

Opublikowano

będę ale plików nie opublikuje. dziękujcie ludziom zmarnowali częściowo mój, swój i wasz czas.
serwera można się spodziewać albo 31-1 albo 5-6 bo musze przejść sie do piwni i kabel dop neta pociągnąć;d

Opublikowano

A już chciałem pograć i roznieść innych graczy :)

Bartekst skrypterem privatewars? Ciekawe :)

Jest dobry , więc może by poprawił to i owo , bo gra tam męczy przy dużej punktacji.

Opublikowano

Tyle wiem , ale na privatewars brak okienka , gdzie można wpisać ilość wsi na strone ;P

W masowej też takie by się przydało :)

Naprawienie grup ogólnie... a i dodanie przycisku "Wstaw różnice" i naprawienie grup w masowej.

I może dodanie przeglądów budowania budynków i masowego dodawania do grup , bo ciężko ugrać :P

Ciekawe czy bartekst temu podoła , bo kujonek i skorny(Właściciele) chyba serwera twierdzą , że nie da się tego naprawić.

I wyłączyć odświeżanie... bo gdy ma się otwarte z 100 kart i zacznie wszystko wchodzić to zaczyna odświeżać karty , że komputer nie wyrabia :D

Nie ważne jak mocny masz... po prostu nic nie zrobisz ;)

Opublikowano

Nie jestem na chwilę obecną w Team Privatewars

Robotek...

Silnik można wgrać na free hosting, ponieważ 8.3 jest odkodowane w 100%

Opublikowano

może ze względu na odkodowanie OHS na to nie zwracałem uwagi ;d btw i tak musisz bartekst troche poprawić, chyba bugów nie musze wypisywać ;d

Opublikowano

:P ok. dla spostrzegawczych paladini stoi na IP w topicu ;d jeszcze nie spolszczony. teraz pytanie do bartka lub kogoś ambitnego ;d podjąłby się napisania mapki poruszanej myszką do tego silnika. po zdekodowaniu z niego eacceleratora i wpisaniu eventów w pliki php silnik jest najlepszy ;d wiec jest jakiś chętny?
// mam info że nie wszystkim działa logowanie prawdA?

Opublikowano

"// mam info że nie wszystkim działa logowanie prawdA?"

tak. nie mogę się coś zalogować :v niby trzeba potwierdzić e-mail ale nic nie przychodzi.

Opublikowano

nie trza, już nad tym pracuje i śpiesze z tłumaczeniem ;d
rozkodowywuje pliki i je spolszczam #goro1994 z tego forum pomaga mi w tym ;d więc szybko usunę usterkę ;d
-- naprawiono ;d

Opublikowano

tak. i fajnie wywalało apache i event.php ;d jak jest ktoś zainteresowany do pomocy w php to śmiało zapraszam! po to macie ten silnik żeby sami zobaczyć że o dziwo to coś bugów nie ma ;d

plany: event.php wpisać w grę.
spolszczyć
przyśpieszyć serwer ;d

Opublikowano

niezbyt bo wtedy serwer ma cracha co chwile.
// jednak mogę zrobić pod wieczór event - umieszcze w 3 miejscach 3 kody ten kto poda mi jeden dostaje wioche na max rozbudowaną (swoją obecną) kto zgadnie wszystkie 3 naraz zgarnia pule maksuje mu jego wioski jakie posiada.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...