Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

beta testy silnika 8.3 ! zapraszam

robotek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

e tam prędkość nie jest zła, wystarczy EKO zrobić i potem z górki. błędów jako tako nie ma, przydałaby się "ruszająca mapa" i spolszczyć. serwer cud malina c:

Opublikowano

hehe mówiłem. najlepszy silnik jak do tej pory ;d
co do spolszczania ;p tu troche roboty + duże podziękowania dla goro1994 za pomoc w kodzie PHP. oraz przeprosiny dla graczy, że serwer od czasu do czasu jest nieaktywny ze względu na sprawdzanie plików ;d
jak można prosić, dajcie jakie macie pingi (ms) na dole strony pisze wygenerowano w...

Nieregulaminowa sygnatura.

Opublikowano

nie lubie jak priv jest łatwy. co do 200 jak poprawię event mogę dać nawet 200kkk ale co z tego za zabawa? w sekunde pop wraca ;d
barbki mają tyle pkt bo coś musisz rozwijać ;d nie warto przejmować takich więc trudniej się gra ;d

Opublikowano

ale jednak mógłbyś troszkę przyśpieszyć ten serwer. ja jako gracz który nie za bardzo ogarnia plemiona 1 wioskę zdobyłem w 4 godziny :v

Opublikowano

wezme to pod uwagę ;p jak ogarnę maszyne 24/7 to postawie świat 2 szybszy. narazie już event napisany i działą prawidłowo ;p!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...