Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno Komputera

Gangsta7946

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mpcforum nie popiera piractwa, ale spróbuj zainstalować jeszcze raz Battlefield 4.

Czekaj... Coś zauważyłem... Myślałem do tej pory, że wykrzyknik przy NVIDI to gada o aktualizacjach, a on mnie wywala do następnego stera ??? Chwila... Coś tu jest nie tak !

Nawet nie mogę teraz zaktualzować !

image.jpg

image.jpg

• Odpowiedzi 218
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przecież to jest niemożliwe żeby BF4 na ultra chodził na tym sprzęcie w 8 fps.

Może gra korzysta ze zintegrowanej karty graficznej?

Nie wiem... Może i tak :/

image.png

Opublikowano

Ja kupiłem PC za 3300 i mam BF4 na ultra przy nagrywaniu na 60 FPS-ach... Po co Ci Win8? Polecam windows 7 oem masz za 100-200 złoty, zobacz ile oszczędzasz.

A co do problemu - zaktualizuj sterowniki.

Postal, Ghost Master, Rayman... TO BYŁY GRY!

Opublikowano

Cały czas wyświetla ten error (że nie używasz wyświetlacza podłączonego do GPU Nvidii - NVIDIA display settings are not available)? Jeśli tak, to może coś źle podłączone. Spróbuj też na nieco starszych, stabilnych sterownikach, jeśli możesz je zainstalować (ale najpierw sprawdź podłączenie).

@UP Nie spamuj... Poza tym Win8 o wiele lepszy...

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Cały czas wyświetla ten error (że nie używasz wyświetlacza podłączonego do GPU Nvidii)? Jeśli tak, to może coś źle podłączone. Spróbuj też na nieco starszych, stabilnych sterownikach, jeśli możesz je zainstalować (ale najpierw sprawdź podłączenie).

@UP Nie spamuj... Poza tym Win8 o wiele lepszy...

I zobacz te sterowniki:

http://www.geforce.com/drivers/results/71793

Windows 8 64 bit?

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Kicław, przepraszam... Nie bij :(

Wejdź w ten program Nvidii i sprawdź dokładnie czy wszystko zaktualizowałeś. I jest jeszcze jedno... Czy ty masz Wina 64 bit?

Postal, Ghost Master, Rayman... TO BYŁY GRY!

Opublikowano

Pisz w jednym poście, obrazki dawaj jako link.

Przestaw po prostu na GTX770

Wyłącz w BIOSIe zintegrowaną grafikę, odinstaluj od niej stery

Opublikowano

ym a monitor gdzie podłączyłeś ? od wyjść z karty czy płyty głównej ? :D

tych fps to śmiesznie mało masz :D nie mam BF4 ale mam BF3 i tam mam 70-120 fps (70 jak jest mega zadyma ^^ ) jakiegoś mega skoku w grafice nie widzę więc w BF4 powinno być z 50/60fps

rmoiyq.png

Opublikowano

ym a monitor gdzie podłączyłeś ? od wyjść z karty czy płyty głównej ? :D

tych fps to śmiesznie mało masz :D nie mam BF4 ale mam BF3 i tam mam 70-120 fps (70 jak jest mega zadyma ^^ ) jakiegoś mega skoku w grafice nie widzę więc w BF4 powinno być z 50/60fps

Sorki, że długo nie pisałem... Kabel mi od prądu się popsuł i musieli rodzice kupywać nowy 22-wu metrowy -_-

I rzeczywiście, podłączyłem gdzie nie trzeba... Pomyliłem się przy wejściach... BF4 na multi działa na ultra + jak grałem to wycisneło 89 FPS :D

Ale to jest inne wejście i się tak zastanawiałem po co ten cały rozdzielacz...

Karta miała jakieś inne wyjście i dlatego się pomyliłem :D No dobra...

A wiecie może dlaczego mi się tak tnie przy nagrywaniu ?? jest powyżej 40 FPS, a jak jadę se quadem to są ściny... Ledwo też jak z tego quada zsiadłem, rozwaliłem faceta, który nie był za osłoną + na początku tyłem był... Ale bez nagrywania to działa jak marzenie.... :/

Jakby co to nagrywam Frapsem... I wiem, że mpcforum nieznosi piractwa, ale to jest właśnie klasa zarejestrowana... Fraps 3.5.9 (build 15586)

Opublikowano

Sorki, że długo nie pisałem... Kabel mi od prądu się popsuł i musieli rodzice kupywać nowy 22-wu metrowy -_-

I rzeczywiście, podłączyłem gdzie nie trzeba... Pomyliłem się przy wejściach... BF4 na multi działa na ultra + jak grałem to wycisneło 89 FPS :D

Ale to jest inne wejście i się tak zastanawiałem po co ten cały rozdzielacz...

Karta miała jakieś inne wyjście i dlatego się pomyliłem :D No dobra...

A wiecie może dlaczego mi się tak tnie przy nagrywaniu ?? jest powyżej 40 FPS, a jak jadę se quadem to są ściny... Ledwo też jak z tego quada zsiadłem, rozwaliłem faceta, który nie był za osłoną + na początku tyłem był... Ale bez nagrywania to działa jak marzenie.... :/

Jakby co to nagrywam Frapsem... I wiem, że mpcforum nieznosi piractwa, ale to jest właśnie klasa zarejestrowana... Fraps 3.5.9 (build 15586)

Spróbuj Action.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Spróbuj Action.

Dobra... Jakoś działa...

Zmieniłem na 20FPS i jakoś śmiga...

A Action to darmowy ? płatny ? Gdy go urzyję, to będę mniał więcej tych FPS'ów ?

Dodam, że jak nagrywam to w rogu ekranu dalej widzę te 40-50 FPS... Jednak gdy gram normalnie bez nagrywania, to jak leciałem se myśliwcem, to wybiło aż 110 FPS :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...