Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Riven #1 Guide by Kacperovsky.

Gość Kacperovsky.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Do tego poradnika dorzucilbym jakis regen many i troche ap bo to by pieknie wspolgralo z gownem ktore zostalo zaprezentowane.

w przed q.. zajebisty zart. prima aprilis juz bylo.

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Z tym Twoim build'em nie było by bardzo dużego DMG,zamiast paszczy wziąłbym krwiopijca.Jak grasz na tanków to te 2 itemy na armor pent. są dobre,ale jak nie grasz na tanków to warto by wrzucić np. za ostatni szept,lodowy młot.

Co do maksowania jako drugi skill,to jak się gra na przeciwników z dużym DMG to lepsze będzie E.

A i jeszcze brakuje mi tu kontr.

PS.Identyczny build widziałem na mobafire.

W platynie cały czas są tanky . Jak grałem ESL'a wczoraj to Rengar pod tanka gre wycarrował ;] Dzieki za uwagę przynajmniej normalnie napisana .

PS. Nie ściągałem .

Do tego poradnika dorzucilbym jakis regen many i troche ap bo to by pieknie wspolgralo z gownem ktore zostalo zaprezentowane.

w przed q.. zajebisty zart. prima aprilis juz bylo.

PS. Jak coś to dopiero co będzie . Polecam zaopatrzyć się w kalendarz, kolego .

Pomijając to, że zostałeś zgłoszony, specjalnie dla takich jak Ty, nie długo dam obrazek gdzie się maxuje 'Q', bo ty i ta twoja liga w której grasz może tego nie wymaga, ale przy potężnym Early jakie ma Riven dłuższy stun daje kolosalną przewagę nad przeciwnikiem . Dziękuje, pozdrawiam i obyś wybił się do upragnionego silvera w najbliższym czasie . ;-)

Opublikowano

Best Riven NA.

Ten gość jest od dzisiaj moim bogiem.

A co do tutoriala, to czemu maxujesz W?

Wdg mnie lepiej by było Q, a zacząć z W dla stuna :P

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

Pomijając to, że zostałeś zgłoszony, specjalnie dla takich jak Ty, nie długo dam obrazek gdzie się maxuje 'Q', bo ty i ta twoja liga w której grasz może tego nie wymaga, ale przy potężnym Early jakie ma Riven dłuższy stun daje kolosalną przewagę nad przeciwnikiem . Dziękuje, pozdrawiam i obyś wybił się do upragnionego silvera w najbliższym czasie . ;-)

Tyle ,że maksowanie w na riven nie daje dłuższego stuna...

Opublikowano

Usuncie ten "tut" kurwa, bo nie dosc ze w uj bledow, to autor w kazdej informacji zawartej w odpowiedzi popepnia blad, a pozniej kurwa bede grac z wycarrowana platyna ktora maxuje w na riven, myslac ze przedluzy tym efekt stuna, wez wydupcaj z takim tutem. Nawet 100gier nia nie masz a poradnik robisz.

Opublikowano

Mam pytanie czemu ostatnie maxujesz e, przecież tarcza jest dobra i polecam raczej skille rozdać tak e,w,q ;o

Best Riven NA.

Ten gość jest od dzisiaj moim bogiem.

A co do tutoriala, to czemu maxujesz W?

Wdg mnie lepiej by było Q, a zacząć z W dla stuna :P

Lepszą Riven jest Bjergsen :)

Opublikowano

Usuncie ten "tut" kurwa, bo nie dosc ze w uj bledow, to autor w kazdej informacji zawartej w odpowiedzi popepnia blad, a pozniej kurwa bede grac z wycarrowana platyna ktora maxuje w na riven, myslac ze przedluzy tym efekt stuna, wez wydupcaj z takim tutem. Nawet 100gier nia nie masz a poradnik robisz.

Nie trzeba mieć 100 gier zagranych kolego . Jak są błędy to nie wykorzystuj tego poradnika do gry proszę cię . Nikt płakać nie będzie .

Miałem 7/0/1 dzięki :D

Proszę bardzo ; ]

Mam pytanie czemu ostatnie maxujesz e, przecież tarcza jest dobra i polecam raczej skille rozdać tak e,w,q ;o

Lepszą Riven jest Bjergsen :)

E się maxuje jak mamy takiego wkurzającego teetosa na lini .

Wątpie w to kolego ;]

Opublikowano

Nie trzeba mieć 100 gier zagranych kolego . Jak są błędy to nie wykorzystuj tego poradnika do gry proszę cię . Nikt płakać nie będzie .

Proszę bardzo ; ]

E się maxuje jak mamy takiego wkurzającego teetosa na lini .

Wątpie w to kolego ;]

Ja nigdy nie uzywam poradnikow z tej strony, bo jak widze riven ktora mysli ze maksujac W przedluzy efekt dzialania, to mam beke caly dzien. "Kolego", myslisz, ze jak masz 7 gier (hahaha, nie moge) to wiesz o tej postaci wszystko? Wlasnie widze, nawet nie znasz jej skilli. W chuju mam czy ktos bedzie plakac czy nie, ale tylko bezmozgi beda uzywac twojego smiesznego tematu (juz nawet nie nazwe tego poradnikiem bo to byloby smieszne). Skoro sa bledy, to je kurwa popraw ciolku, bo pozniej taka riven w swojej grze spotkam i tylko idzie sobie nerwy popsuc.

Opublikowano

Dobry poradnik, estetyczny, mysle, ze nawet go skads skopiowales xD.

Wątpię w to .

Opublikowano

poradnik 7/10 za wygląd .

co bym zmienił .

1. Start tylko z doranem/long-swordem

~ aktualnie red pot jest poza metą mało kto go używa i jest

lekko ryzykowny.

2.core dobry ,(hydra op :D) , ale te butki to muszą

być koniecznie pod CD.

3.cool down na riven Q zaczyna się od 1 użycia

czyli nie ma sensu wywalić R,Q,Q,Q,W etc.

tylko lepiej R,Q,AA,Q,AA,W,Q,E, teraz jeżeli masz buty pod CD i q na 3 poziomie masz 4 s cd na Q

ogólnie poradnik dobry w itemach bym nic nie zmieniał oprócz tych butów

Listę tematów znajdziecie na moim profilu :)
4fun
Czemu mam tyle - ? Bo je zbierałem! Teraz zbieram "Lubię to!"
Click ;D
Proszę o zdjęcie 10%

Opublikowano

poradnik 7/10 za wygląd .

co bym zmienił .

1. Start tylko z doranem/long-swordem

~ aktualnie red pot jest poza metą mało kto go używa i jest

lekko ryzykowny.

2.core dobry ,(hydra op :D) , ale te butki to muszą

być koniecznie pod CD.

3.cool down na riven Q zaczyna się od 1 użycia

czyli nie ma sensu wywalić R,Q,Q,Q,W etc.

tylko lepiej R,Q,AA,Q,AA,W,Q,E, teraz jeżeli masz buty pod CD i q na 3 poziomie masz 4 s cd na Q

ogólnie poradnik dobry w itemach bym nic nie zmieniał oprócz tych butów

Dzięki za poradę, ale myślę, że chodzi sie sytuacyjnie : Feedowany AP ? - Merce . Feedowany AD ? - Tabi . :]

Dzięki za opinie :]

Opublikowano

Rozegraj Riven 7 meczy, maksuj W, zrób tutorial. Brzmi legitnie ;___________;

Opublikowano

Poradnik spoko, ale Riven dostanie zaniedługo nerfa więc szybko wbijajcie soloq póki jeszcze jest czas:)

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Rozegraj Riven 7 meczy, maksuj W, zrób tutorial. Brzmi legitnie ;___________;

Mhm . 7 meczy rankedowych . Skończ już tą śpiewkę i powiedz kolegom, że jak wrócą z podstawówki to niech lepiej za naukę się wezmą .

Poradnik spoko, ale Riven dostanie zaniedługo nerfa więc szybko wbijajcie soloq póki jeszcze jest czas:)

Wpływające na Early . Late będzie takie samo jak zawsze :D

Opublikowano

Tutaj moja propozycja, spore DMG i 4k hp 1vs3-4 da radę.

82o628.jpg

Odmóżdżenie widzę jak można złożyć Warmonga i ten młotek 2/10 build

Ja maksuję W , w gold I .

I to jest moim zdaniem o wiele lepsze.

Listę tematów znajdziecie na moim profilu :)
4fun
Czemu mam tyle - ? Bo je zbierałem! Teraz zbieram "Lubię to!"
Click ;D
Proszę o zdjęcie 10%

Opublikowano

Bardzo dobry poradnik, całkowicie zmienił mój styl gry riven jednak ja polecam maksować flesza i harrasować przeciwnika ignajtem żeby miał mniej hp, po za tym core buildem jest taki sam bulid jaki stosuje na masteże Yi oraz tryndameże czyli 2 widmowe tancerze oraz 3 krwiopijcuf to podstawa do tego buty na magic resista żeby fizz który jest op chempem bił nam mniej dimejdzu, a z trinketuf polecam czerwony bo nim można zniszczyc gszyby timo które som op bo nas slowują i bijom tonz of demedz.To by było na tyle jeśli chodzi o porady od haj ilo riven plejer,może dzięki nim wreszcie wyjdziecie z bronzu pinć i będziecie mogi pochwalić siem w szkole rze macie bronz csztery i wszyscy bendom was lubić.

Opublikowano

Bardzo dobry poradnik, całkowicie zmienił mój styl gry riven jednak ja polecam maksować flesza i harrasować przeciwnika ignajtem żeby miał mniej hp, po za tym core buildem jest taki sam bulid jaki stosuje na masteże Yi oraz tryndameże czyli 2 widmowe tancerze oraz 3 krwiopijcuf to podstawa do tego buty na magic resista żeby fizz który jest op chempem bił nam mniej dimejdzu, a z trinketuf polecam czerwony bo nim można zniszczyc gszyby timo które som op bo nas slowują i bijom tonz of demedz.To by było na tyle jeśli chodzi o porady od haj ilo riven plejer,może dzięki nim wreszcie wyjdziecie z bronzu pinć i będziecie mogi pochwalić siem w szkole rze macie bronz csztery i wszyscy bendom was lubić.

Ten tym mnie powalił haha xD

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Ja wolę maxować W-E(do 3 poziomu) potem Q i na końcu dokończyć E aby mieć harras, ponieważ jak zestunuje się przeciwnika to zanim użyjemy 3 Q to może nam oddać, ale jeżeli naszym harrasem będzie tylko W to raczej nie ma takiej szansy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...