Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Riven #1 Guide by Kacperovsky.

Gość Kacperovsky.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Koleś nie potrafi przyjąć krytyki na klatę i tyle w temacie.

Nie pisz więcej poradników.

To już nie jest krytka a najeżdżanie, wracaj do szkoły lepiej :)

Nie zabronisz mi tego ;)

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie mam potrzeby, aby wracać do szkoły. Tobie przyda się to bardziej, ponieważ nie potrafisz przyjąć opinii innych i liczysz tylko na pozytywne oceny. Na dodatek w poradniku jest kilka błędów ortograficznych, jak i interpunkcyjnych, ale o to się już nie będę czepiał, bo rozpłaczesz się do końca.

PS.

Nie "urzycie", a użycie.

Opublikowano

Nie mam potrzeby, aby wracać do szkoły. Tobie przyda się to bardziej, ponieważ nie potrafisz przyjąć opinii innych i liczysz tylko na pozytywne oceny. Na dodatek w poradniku jest kilka błędów ortograficznych, jak i interpunkcyjnych, ale o to się już nie będę czepiał, bo rozpłaczesz się do końca.

PS.

Nie "urzycie", a użycie.

To masz pecha ? Twoje posty nie są negatywną opinią tylko najeżdżaniem na kogoś :)

Dziwne, w szkole uczą przyjmowania opinii ? Wskaż mi te błędy, to je poprawię :) A jak masz coś jeszcze ' mondrego ' do napisania to zapraszam na priv .

Opublikowano

Po co robisz te śmieszne odstępy przed kropkami? Jara Cię to? :D

Wskazałem Ci błędy, które według mnie muszą być zmienione, ale uznałeś, że jesteś tzw. prosem i po prostu olałeś moje zdanie, tym samym uznając mnie jako 'hejtera'.

Opublikowano

Co mają normale gdzie platyny graja z silverami do rankedow?

2win 5lose chyba sie za bardzo nie sprawdza.

Na normalach to soraka adc możesz dawać rade ale co to ma do rankedów?

Opublikowano

Co mają normale gdzie platyny graja z silverami do rankedow?

2win 5lose chyba sie za bardzo nie sprawdza.

Na normalach to soraka adc możesz dawać rade ale co to ma do rankedów?

Tu się mylisz bo cały czas sprawdzam na lolnexus.com ;-) . Są diamenty i goldy, nie powiem zdarzają się silvery ale jak są premade :)

Opublikowano

Można kupić jeszcze Yooumu czy jak to sie pisze lub sword of divine, z sword of divine nie próbowałem.

Play to have fun, not to win.

Opublikowano

No to... MOIM ZDANIEM, grając na niższych dywizjach butów można nie budować, jak jest się wyżej to można się EWENTUALNIE zastanowić xD Co do maksowania W nie jestem przekonany ale co kto woli. Armor? Magic Resist? Na co to komu, przecież i tak zginiemy, butów nie mamy jedziemy tylko pod dmg huehuehue

Albo pozabijamy wszystkich albo nie, tyle w temacie ^_^

Opublikowano

No to... MOIM ZDANIEM, grając na niższych dywizjach butów można nie budować, jak jest się wyżej to można się EWENTUALNIE zastanowić xD Co do maksowania W nie jestem przekonany ale co kto woli. Armor? Magic Resist? Na co to komu, przecież i tak zginiemy, butów nie mamy jedziemy tylko pod dmg huehuehue

Własnie zadaniem riven jest zabić carry i jeszcze przeżyć, więc jak dla mnie to się przydaje ;-)

Opublikowano

Myślałem raczej nad sytuacją gdy pushujesz riven topa, a wbija po cb 3-4 ;p Teamfight'y to całkowicie inna sprawa.

aaa :P Ale da rade uciec a nawet zabić jak odpowiednio ogarniesz sytuacje . Na filmiku są sytuacje jak ucieka w 2v1 a nawet zabija :P

Opublikowano

maxowanie q potem e zawsze

wszyscy tak robią.... i to jest skuteczne jak na 13 lvl chodzmi sobie z shieldem po 300

yomumu lepsze od bc stanowczo ,escape + jakies kryty i wystarczajace przebicie

nie widzialem ostatnio zadnej riven na wysokim poziomie ktora by bc skladala

­

Opublikowano

Nie polecam zawsze startować z Elixirem, przydaje się jedynie kiedy mamy 100% pewność że z tym w early zgarniemy killa. Skąd pomysł żeby maksować pierwsze W? "W" zawsze maksuje się jako ostatnie, pierw maksuje się Q potem E i na końcu W.

Opublikowano

Wygrywasz linię - kupujesz bt'ka

Przegrywasz - hydrę.

Po co masz pushować kiedy typo dostaje od ciebie baty? Nie lepiej gnębić go jeszcze bardziej? :D

W imo się nie opłaca maxować jako drugiego. E się bardziej przydaje.

Buty na cd się fest przydają. Oczywiście zależy też od sytuacji :D

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

maxowanie q potem e zawsze

wszyscy tak robią.... i to jest skuteczne jak na 13 lvl chodzmi sobie z shieldem po 300

yomumu lepsze od bc stanowczo ,escape + jakies kryty i wystarczajace przebicie

nie widzialem ostatnio zadnej riven na wysokim poziomie ktora by bc skladala

:huh:

Dzięki ;d

Opublikowano

:huh:

Dzięki ;d

nie chodzilo o cb

ogolnie bc na riven to juz nie to samo

za to yomumu daje przebicie i fajnego aktywa wiec czego chciec wiecej?

­

Opublikowano

IMO jaki sens ma maxowanie q jako ostatni skill? duzy cd i male wykorzystanie pasywki imo. I jeszcze jedno, po co kupowac teraz ten eliksir za 350g skoro za fb przed 4min dostajemy tak malo ze to sie nawet nie zwroci? ja zawsze startuje z doranem, tarcza albo miecz zalezy od enemy

BEKA

Opublikowano

IMO jaki sens ma maxowanie q jako ostatni skill? duzy cd i male wykorzystanie pasywki imo. I jeszcze jedno, po co kupowac teraz ten eliksir za 350g skoro za fb przed 4min dostajemy tak malo ze to sie nawet nie zwroci? ja zawsze startuje z doranem, tarcza albo miecz zalezy od enemy

Dlatego aby zyskać przewagę nad przeciwnikiem na lini . Myślenie nie boli ;)

nie chodzilo o cb

ogolnie bc na riven to juz nie to samo

za to yomumu daje przebicie i fajnego aktywa wiec czego chciec wiecej?

Podziękowałem za twoją wypowiedź, kolego :rolleyes:

Opublikowano

"...i tak zginiemy" jezu prosze cie, powiedz mi, ze siedzisz w bronzowym gownie, bo takim tokiem myslenia nie zaslugujesz nawet na srebro...

@topic. Maxowanie W jako pierwszy skill - zart, prawda?

Opublikowano

Gościu wziął się za poradnik do riven kiedy ma 2 winy i 5 lose. Lecę zagrać 5 gierek Soraka i powiem wam, że to mój main.

poradnik tak chujowy, że aż oczy bolą

Dziękuje za jakże obiektywną wypowiedź . Wniosła ona naprawdę wiele . Powodzenia w graniu tych 5 gier i mam nadzieje, że wybijesz się jak najwyżej!

Powodzenia!

Opublikowano

Z tym Twoim build'em nie było by bardzo dużego DMG,zamiast paszczy wziąłbym krwiopijca.Jak grasz na tanków to te 2 itemy na armor pent. są dobre,ale jak nie grasz na tanków to warto by wrzucić np. za ostatni szept,lodowy młot.

Co do maksowania jako drugi skill,to jak się gra na przeciwników z dużym DMG to lepsze będzie E.

A i jeszcze brakuje mi tu kontr.

PS.Identyczny build widziałem na mobafire.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...