Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Spis][DL] Autorskie Skrypty by SkrypciarzePl - Czeste Aktualizacje

SkrypciarzePL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc tak, czy można ustawić tak skrypt lobby, aby gracze mieli go w trakcie logowania. Gdy juz wpisza haslo mieli by pojawiać się w miejscu, w którym ostatni raz się wylogowali(coś takiego jak na skkf,mchc).

• Odpowiedzi 100
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Skrypty na siłę wydłużane tymi configami z wielkimi podziałkami :D Fajne są te wasze skrypty, aczkolwiek już widziałem podobne i są dość proste :D

3foc.png

Szukam sponsora na prawdopodobnie jeden z najlepszych serwerów RolePlay jaki powstanie. Na razie tylko zarys.

Opublikowano

skrypty fajne

ale i tak sa bardziej lagujace od pluginow

Nie będe się kolejny raz wypowiadał na ten temat to jest już żałosne każdy wie że skrypty to najnowsza technologia która pozwala zachować więcej pamięci ram

Chetnie służymy pomocą. Masz problem pisz smialo :D

SkrypciarzePL zapraszaja was do obejrzenia naszej paczki skryptow

Link: >> Kiknij aby przejsc do tematu <<

Opublikowano

WG mnie to pluginy bardziej lagują niż skrypty. A poza tym jak ktoś się nie zna na skryptach to lepiej niech nie pisze -.-. Niech ktoś powie, gdzie te skrypty zabierają więcej pamięci itp?

Skrypty są lepsze :)

A te skrypty są zaje********

Laptop: Lenovo G500

Procesor: Intel Core i3-3110M 2.40 GHz, 2 rdzenie, 4 wątki

RAM: 4GB

Grafika: HD Graphics 4000

Dysk: 1 TB

Windows: 8.1 64 bit

Opublikowano

WG mnie to pluginy bardziej lagują niż skrypty. A poza tym jak ktoś się nie zna na skryptach to lepiej niech nie pisze -.-. Niech ktoś powie, gdzie te skrypty zabierają więcej pamięci itp?

Dzieki napisz jakie chcesz skrypty :D

Opublikowano

kazdy przynajmniej troche znajacy sie czlowiek powie ci ze pluginy mniej laguja od skryptow

Opublikowano

Bardzo dobre, pomysłowa, a co ważne dobrze napisane skrypty. Czekam na więcej, ponieważ są na prawdę wcześniej. Mógłbyś napisać jakiś prosty skrypt na clany oraz wstawić zdjęcia na inny hosting, ponieważ niektóre już wygasły.

1394047278-U990178.png

Opublikowano

Bardzo dobre, pomysłowa, a co ważne dobrze napisane skrypty. Czekam na więcej, ponieważ są na prawdę wcześniej. Mógłbyś napisać jakiś prosty skrypt na clany oraz wstawić zdjęcia na inny hosting, ponieważ niektóre już wygasły.

Tak postaran sie napisac.

Tak zmienie hosting

Opublikowano

Skrypt na ranking ELO

ps; jest tu duzo komentarzy i niewiem czy juz jest taka porpozycja/

Opublikowano

Napisałby ktoś dla mnie skrypt że jak ktoś się zabije albo kogoś ktoś zabije to piorun strzela a jak się zbanuje to go zabija i piorun również strzela ? Wg mnie to jest zawaliste :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...