Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Spis][DL] Autorskie Skrypty by SkrypciarzePl - Czeste Aktualizacje

SkrypciarzePL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 100
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bardzo fajne skrypty. Wrescie cos nowego bo na forum ciagle sie powtarzaja skrypty. A i jeszcze jedno pytanie gdzie sie wgrywa skrypty :D

Opublikowano

Bardzo fajne skrypty. Wrescie cos nowego bo na forum ciagle sie powtarzaja skrypty. A i jeszcze jedno pytanie gdzie sie wgrywa skrypty :D

Wchodzisz w folder Skript/skripts nastepnie wrzucasz tam skrypt pod rozszerzeniem .sk

Chetnie służymy pomocą. Masz problem pisz smialo :D

SkrypciarzePL zapraszaja was do obejrzenia naszej paczki skryptow

Link: >> Kiknij aby przejsc do tematu <<

Opublikowano

Skrypty bardzo dobre ;)

Gdy zobaczyłem temat to myślałem że znowu jakiś noob który daje 2 skrypty, nazywa to spisem i mówi że częste aktualizacje a potem nic nie robi.

Ale teraz jestem pod wrażeniem! brawo! ;) Napewno nie jednego użyje.

b1427b380f6a1da2.png5623214702585481002474.gif
Opublikowano

Super skrypty.

Poprawcie trochę opis skryptu lobby .

Loby na lobby.

Gąpka na gąbka

Opcie na opcje

Opublikowano

Super skrypty.

Poprawcie trochę opis skryptu lobby .

Loby na lobby.

Gąpka na gąbka

Opcie na opcje

Zrobione :D Jezeli sie podoba daj like :D

Opublikowano

Fajne skrypty lecz jest tego zadużo na MPC! Zachęcam aby zacząć się uczyć javy ;)

Opublikowano

Dało by się napisać taki skrypt że na serwerze jest bot jak gracz bo mi jest potrzebny na fsrv i tak jest tak jak kogoś nie ma na serwerze to się server offa i moje pytanie Czy da się napisać skrypt by działał jak prawdziwy gracz?

junior.jpg

Opublikowano

Dało by się napisać taki skrypt że na serwerze jest bot jak gracz bo mi jest potrzebny na fsrv i tak jest tak jak kogoś nie ma na serwerze to się server offa i moje pytanie Czy da się napisać skrypt by działał jak prawdziwy gracz?

Na moja znajomosc skryptow nie ma moliwosci stworzenia bota ktory bedzie robil to co prawdziwy gracz

Opublikowano

Skrypty naprawdę świetne, oryginalne. Wiele osób uznałoby część tych skryptów za niemożliwe do wykonania, a Wy je zrobiliście. ;)

Brawo! Teraz brać mi się za Jave, która jest o wiele bardziej przydatna, a z taką wiedzą na temat SKRIPT'a będzie prościej, bo część rzeczy np. ify, else itp wyglądają bardzo podobnie. ;-)

Opublikowano

Skrypty naprawdę świetne, oryginalne. Wiele osób uznałoby część tych skryptów za niemożliwe do wykonania, a Wy je zrobiliście. ;)

Brawo! Teraz brać mi się za Jave, która jest o wiele bardziej przydatna, a z taką wiedzą na temat SKRIPT'a będzie prościej, bo część rzeczy np. ify, else itp wyglądają bardzo podobnie. ;-)

Spoko. Postaram sie troche nauczyc javy, ale w necie nie ma dobrych poradnikow na temat javy. Chyba ze znasz to podeslij :D

Opublikowano

Witam dało by się napisać skrypt który robi że po namierzeniu na villiger'a pisze się komendę /v rekrutuj i ten villiger zostaje naszym parobkiem i chodzi za nami.

I po ponownym wpisaniu komendy /v kop villiger zaczyna kopać kamień i ten kamień leci do jego plecaka i później będzie można zabrać te itemy sobie z jego plecaka pisząc komendę /v plecak. I to wszystko by było.

junior.jpg

Opublikowano

Moim zdaniem najlepszy spis skryptów w dziale. Napewno przyda mi sie skrypt na głowy, oraz superwands.

Myślałeś nad skryptem, coś w stylu zestaw funkcji VIP?

Pomagam w tworzeniu for IPB za darmo. Trzy letnie doświadczenie.

Opublikowano

Witam dało by się napisać skrypt który robi że po namierzeniu na villiger'a pisze się komendę /v rekrutuj i ten villiger zostaje naszym parobkiem i chodzi za nami.

I po ponownym wpisaniu komendy /v kop villiger zaczyna kopać kamień i ten kamień leci do jego plecaka i później będzie można zabrać te itemy sobie z jego plecaka pisząc komendę /v plecak. I to wszystko by było.

Mozna go teleportowac ale nie da rady zeby on kopał kamien i chował go do plecaka

Moim zdaniem najlepszy spis skryptów w dziale. Napewno przyda mi sie skrypt na głowy, oraz superwands.

Myślałeś nad skryptem, coś w stylu zestaw funkcji VIP?

Mogłbys się bardsziej rozpisać na czym miało by to polegac ? :)

Opublikowano

Mozna go teleportowac ale nie da rady zeby on kopał kamien i chował go do plecaka

Mogłbys się bardsziej rozpisać na czym miało by to polegac ? :)

Chodzi mi o zbiór komend, które wykonują jakąś funkcje w grze, na permisje dls VIP.

Np.

Komenda: /vip ognik

Opis: z rąk gracza wystrzeliwa kilka fireballi i wyświetla sie wiadomość.

Komenda /VIP kompas

Opis: daje userowi diamentowy miecz, a po 120 sekundach mu go zabiera

Komenda /VIP balwan

Opis: spawnuje kilka bałwanów.

Ogólnie funkcje, które pomogą vipowi w grze i umilą mu rozgrywkę.

Pomagam w tworzeniu for IPB za darmo. Trzy letnie doświadczenie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...