Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eloth.pl [Dedyk] [Easy]

RealMetin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie mogę odpalić gry. Kilkam ''Start gry'' w patcherze (tym nowym), i nic się nie dzieje.

Mam NET.Framework 4.5.1.

| CPU: Intel Core i7-4770k | MOBO: MSI Z87-G45 Gaming Intel Z87 | GPU: Palit GeForce GTX 770 2GB | PSU: OCZ ZS 650W | RAM: Crucial Ballistix Sport 16GB | HDD: Western Digital Caviar Blue 1TB | CASE: Zalman Z11 Plus

Opublikowano

Nie mogę odpalić gry. Kilkam ''Start gry'' w patcherze (tym nowym), i nic się nie dzieje.

Mam NET.Framework 4.5.1.

Uruchom ze zgodnością Windows XP (Service pack 3)

Ps. Czemu off?

Opublikowano

@UP

W trybie zgodności z XP SP3 nie uruchamia się nic. :D Ok, dam sobie chyba spokój z tym serverem jak piszecie że OFF.

| CPU: Intel Core i7-4770k | MOBO: MSI Z87-G45 Gaming Intel Z87 | GPU: Palit GeForce GTX 770 2GB | PSU: OCZ ZS 650W | RAM: Crucial Ballistix Sport 16GB | HDD: Western Digital Caviar Blue 1TB | CASE: Zalman Z11 Plus

Opublikowano

Dno!

Serwer lipa po całości nie poleca.

Po 1. Mają jakiegoś pierdo*niętego klienta z którym trzeba cudować.

Po 2. Serwer co chwilę off nawet bez uprzedzenia.

Po 3. Administracja na forum nie pomaga tylko w kółko to samo.

1372687195-U932691.png

Created by

. Gentleman .

Opublikowano

heh.. grałem z 30minut wbijałem lvl . nagle off, nigdzie zadnego info. strona sie jakby rozjebała pozdro :)

0 Informacji, OFF 4ever.

Nudy serwer nie było co tam robić.

Kaski nazbierali to wyłączyli :D

Nie polecam.

Opublikowano

Serwer zajebisty, ale z clientem trzeba cudować chu... czego z nim nie robiłem i tak nie chce działać

Admin pisał jakąś godzinę temu post na forum o problemach, więc nie jest off '4ever'.

Moze dla tego nie chce działać client poczekamy jak serwer będzie ON

Opublikowano

Pobrałem server może pograłem z jakąś godzinę i nie warto pobierać tego servera ponieważ 3 godziny spędziłem przy jakimś kliencie i powiem wam że nie warto pobierać tego servera same bugi i na dodatek jak coś chcesz zapytać się graczy na ogólnym czacie nie odpisują na moim miejscu daje opinie servera na -1/-1

Opublikowano

@REF

Serwer jest bardzo fajny i godny poświęcenia uwagi każdego gracza :) Zapraszam do gildi Niebiescy :)

mój nick JohnMTG

Opublikowano

Gra około 150 graczy MAX jak by bylo 500 to by byly lagi i spam itp itp i tak jak jest 50 graczy to są lagi

Serwer CHUNIA

---Lagi,błędy-Metin sie sam wyłącza--- nie warto nawet na 10 min wbić

post-797478-0-22852600-1429556938.png

Opublikowano

Powinni (Administratorzy Serwera) zareklamować ten serwer tak ze minimum 1500 ludzi by na nim grało. Jest tam nie zbyt dużo ludzi a gra się naprawdę fajnie . Trochę przesadzili z tymi ulepszaczami szczególnie ziołami bo bardzo duzo ich trzeba aby ulepszyć swoje eq :)

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...