Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eloth.pl [Dedyk] [Easy]

RealMetin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dokładnie, niewypał. W uy bugów, admini mają olewkę. Graczy 100+ nie więcej. Nie polecam

Ty to chłopie jakiś upośledzony jesteś?

Nie wiem, zanik mięśni muzgowych czy co hurwa, co prezentacja to widzę Ciebie, jako je*anego hejtera.

100+ osób, jutro wizyta u okulisty jak się masz...

100 osób to w jednym mieście na jednym kanale stoi w godzinach szczytu, może nie 100 ale z 30/40 na pewno a kanałów jest 4 i 3 królestwa, chunjo troche mniej.

#JebaćHejta

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ludzi gra w godzinach szczytu wieeeeecej jak 300 napewno a mowie to co widze, dopiero rozpoczolem gre na serwerze zeby nie bylo. Wbilem 110 poziom i wszystko poki co przyjemnie :) Ludzi dosc sporo i ciagle rosnie choc sa Swieta! wiec sadze ze jakas przyszlosc serwer ma. Co do postow wyzej to totalny hejt nie znam typow ale radze olac bo nic nie wnosza do watku poza moim zdaniem checia zniechecenia do serwera. Bede informowac na bierzaco poki co uciekam expic dalej :)

PedroAnglia_euw_107_2.png

Opublikowano

No i co niby zmieniliście po za tym NPC, który podpowiada, gdzie co dropi? Robienie epików z broni na 75 i bony typu 10k hp nadal są, dlatego nie zgram, chyba, że to zmienicie.

@A no i ten śmieszny chwyt ze 150 SM, za które i tak można gówno kupić, a w IS są jakieś kostiumy z abs na obrażenia, pety z hp, luda, średnie, kurwa wszystko w tym IS jest.

W grze też jest to zdobycia -.-

Pozdrawiam Arknesowy.

Opublikowano

Prezentacja przedstawia coś ciekawego, jednak w rzeczywistości mi nie przypadł do gustu. Jednak dla tych co lubią easy jest warty uwagi ;).

Gb2zMZi.png

Opublikowano

i rozdawanie itemków przez gm wystarczy wejsc na forum w dział skargi bo tutaj nie moge wkleic ss mam nadzieje że padnie szybciej niz powstał

Opublikowano

Gram ! wczytalem sie w prezke jak nigdy :) Powiem jeszcze ze szukam kogos do Gilid "Buszmeni" i szukam jeszcze osoby do wspolnej gry :) Chetni pw tu ! :D

Opublikowano

Nie polecam.

Administracja to pustelnicy.

Prawda :) Wejdzie na forum i czytajcie czata :)

Daj to co uważasz :)

Opublikowano

Adminstracja podpierdoliła patchera, usuneli stopke, a jak napisałem o tym ciastkowi to co? Ban na forum, nieźle, zobaczymy jeszcze;)

1391996830-U1049271.jpg

strach się bać

Opublikowano

h5mu.jpg

6q6j.jpg

7gm4.jpg

Pisałem z tym gościem, napisał, że kupił te itemy od admina za 23zł ;) Pozdrawiam i żegnam ;)

Sygnatura.

Opublikowano

h5mu.jpg

6q6j.jpg

7gm4.jpg

Pisałem z tym gościem, napisał, że kupił te itemy od admina za 23zł ;) Pozdrawiam i żegnam ;)

Jeżeli rzeczywiście by kupił te itemy od admina to po co miałby się nimi chwalić? żeby zostać zbanowanym i stracić te wymyślone 23zl?

Nie wiem czy wiesz ale istnieje takie coś jak "Cheat Engine" - poczytaj.

1373443667-U470250.png

Opublikowano

h5mu.jpg

6q6j.jpg

7gm4.jpg

Właśnie dla tego metin nie jest dla takich dzieci jak ty ;)

@ Jednego debila na serwerze mnie, bye.

Co do serwera, aktualnie jest konkurs OX, a ludzi w huy :rolleyes:

Zapraszam.

Opublikowano

Pierwsza runda konkursu OX - widać, że raczej nikt się nie przejmuje tymi komentarzami wyżej..

1ltuPel.jpg?1?4656

yDybDbM.jpg?1?1316

1388161266-U877453.jpg

1373443667-U470250.png

Opublikowano

Grałem od startu do wczoraj. Nie polecam. Dlaczego? Otóż między innymi dlatego, że aby zrobić epiki na np. 155 lvl czy kd+6 w grze, musisz noł lajfić i to ostro (niektóre itemy dropią tylko z biologa, przez co robiłem dropki).

Natomiast KUPIĆ itemy z isu, to żaden problem. Miecz na 135lvl czy na 220 to ta sama cena, troszkę ponad dziesięć złotych. Gdzie tu fun? xD Team sprawdza czy ktoś ma hacki tylko na forum, nie w grze.

Nie wmówicie mi, że nie mam racji. :P Nie będę wymieniać po nickach, bo nie jestem konfidentem, ale z +50% serwera ciśnie na sb, wh czy mh.

Ps. W Jinno na ch1 było zawsze z 10-20 osób, więc nie manipulujcie ludźmi, tylko dlatego, że nie macie z kim grać.

Ps2. Dodatkowo, jeśli to są wasze pliki, to gdzie tutaj logika, aby itemy na które nie potrzeba ulepszaczy, dawać 50% szansy na ulepszenie. :D

Strzałka. <3

Tak, lubię kolory.

​hajs, hajs ​hajs, hajs ​hajs, hajs ​hajs, hajs :ninja:

~ Cirkays

Opublikowano

Grałem od startu do wczoraj. Nie polecam. Dlaczego? Otóż dlatego, że aby zrobić epiki na np. 155 lvl czy kd+6 w grze, musisz noł lajfić i to ostro (niektóre itemy dropią tylko z biologa, przez co robiłem dropki).

Natomiast KUPIĆ itemy z isu, to żaden problem. Miecz na 135lvl czy na 220 to ta sama cena, troszkę ponad dziesięć złotych. Gdzie tu fun? xD Team sprawdza czy ktoś ma hacki tylko na forum, nie w grze.

Nie wmówicie mi, że nie mam racji. :P Nie będę wymieniać po nickach, bo nie jestem konfidentem, ale z +50% serwera ciśnie na sb, wh, mh.

Ps. W Jinno na ch1 było zawsze z 10-20 osób, więc nie manipulujcie ludźmi, tylko dlatego, że nie macie z kim grać.

Ps2. Dodatkowo, jeśli to są wasze pliki, to gdzie tutaj logika, aby itemy na które nie potrzeba ulepszaczy, dawać 50% szansy na ulepszenie. :D

Strzałka. <3

Przecież tu nikt nikogo nie manipuluje :D

Ja mając 221 lvl prawie 222 wydałem tylko 3 zł na is dokładnie na przepustke a mam juz prawie full itemy epickie (oprawcy,bronie,zbroje)

I gramy z gildią tylko dla fanu tutaj, wystarczy pochodzić na smoki w grotach i ulepki same Ci wpadają.

Ale są i wyrzutki :D, Adamo [Top2] GIldia topka, Full IS, i jeszcze wh na smokach. Ale soluje smoczka ^_^.

Opublikowano

Ktoś mi napisze jak teraz wygląda gra na serwerze ? wcześniejsze komentarze nie zabardzo zachwalają serwer a mam ochotę pyknąć sobie w mt2

1377774857-U369478.png <<<CIEKAWE KURFA DLACZEGO?

Opublikowano

nie polecam i nie polece (to nie hejt) gralem tutaj i dopuki byl fajny bug na expa to gralem a mianowicie nagi na sohan :) mozna bylo latwo wbic lvl a tak to do easy wielce podobne nie jest ;)
nie podobal mi sie serwer a zwlaszcza robienie eq epickiego (broni) z truty etc. (po co takie cos ) poza tym sa bugi na serwie i bledy ;) ogolnie gralem tam z 7 h i zaluje straconego czasu ^^

Opublikowano

Czytając jednak wasze posty nie zagram na tym serwerze:_:

PS

nie polecam i nie polece (to nie hejt) gralem tutaj i dopuki byl fajny bug na expa to gralem a mianowicie nagi na sohan :) mozna bylo latwo wbic lvl a tak to do easy wielce podobne nie jest ;)
nie podobal mi sie serwer a zwlaszcza robienie eq epickiego (broni) z truty etc. (po co takie cos ) poza tym sa bugi na serwie i bledy ;) ogolnie gralem tam z 7 h i zaluje straconego czasu ^^

Dopóki* :P

2075log.jpg

Opublikowano

Ja grając na serwerze nie mam mu nic do zarzucenia.

Jest sporo graczy nawet o 2 w nocy było z 60 w m1.

Exp nie jest aż taki zły.

Prezentacja jest ładna i dobrze zachęca do gry ;).

Sugeruje nie kierować się opiniami innych tylko wejść,zobaczyć i samemu ocenić.

mojasygnan.png

Opublikowano

Bug z naginiami/wężami dalej istnieje, ale na innej mapie... ;)

A co do samego serwera, to ja nie polecam. Na początku mi się wydawał fajny, jednak czułem, że upadnie. Od 135 do 255lv nie ma żadnych innych map prócz grot... A to nie jest najciekawsze expowisko, zwłaszcza jak ktoś gra ninją/szamanem i ma problemy z wybijaniem łuków... Poza tym ostatnio był na serwerze automatyczny anty-cheat, który zbanował pół serwera, co pomimo unbanu (i chyba usunięciu oprogramowania), zniechęciło do gry wielu graczy...

Opublikowano

Serwer z prezentacji nawet fajny ale mam parę pytań co do niego :

1.Czy na serwerze są jakieś bugi, błędy i czy administracja interesuje się graczami ?

2.Ile ludzi gra dziennie na oko ? Jest minimum te 350 graczy w górę ?

3.Czy opłaca się zagrać na serwerze ? Czy tak jest jak ludzie mówią że ulepki dropią jak krew z nosa ?

To tyle z mojej strony czekam na szybką odpowiedź :)

ddz8gi.png

Opublikowano

Bug z naginiami/wężami dalej istnieje, ale na innej mapie... ;)

A co do samego serwera, to ja nie polecam. Na początku mi się wydawał fajny, jednak czułem, że upadnie. Od 135 do 255lv nie ma żadnych innych map prócz grot... A to nie jest najciekawsze expowisko, zwłaszcza jak ktoś gra ninją/szamanem i ma problemy z wybijaniem łuków... Poza tym ostatnio był na serwerze automatyczny anty-cheat, który zbanował pół serwera, co pomimo unbanu (i chyba usunięciu oprogramowania), zniechęciło do gry wielu graczy...

obstawiam, że na pustyni na wężowym polu są owe mooby :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...