Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eloth.pl [Dedyk] [Easy]

RealMetin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakiś niedoświadczony moderator najpierw wywalił mi linki w CODE a później cały temat, bo nie było linków w CODE - więc piszę temat ponownie, zazdrośnicy ;)

mod;

medium-title.png

gpmt2-Procesor.png
Xeon
gpmt2-Pamiec%20Ram.png
32GB
gpmt2-Lacze.png
1gpb/s

gpmt2-Strona%20Glowna.png

http://eloth.pl/

gpmt2-Rejestracja.png

http://eloth.pl/?page=register

gpmt2-Item%20Shop.png

http://eloth.pl/?page=downloads

gpmt2-Client.png

Wkrótce

gpmt2-Latka.png

brak

gpmt2-Skan%20Latki.png

brak

gpmt2-Na%20Start.png
na_start.png
gpmt2-Handlarze.png
handlarze.png
gpmt2-Bony.png
1-5, 6-7
gpmt2-Ulepszacze.png
ulepszacze.png
gpmt2-Exp.png
x 500%
gpmt2-Drop.png
x 500%
gpmt2-Yang.png
x 500%

gpmt2-Administracja.png
[GA]Elo
[GA]Ciastek

gpmt2-Od%20autora.png
Od autora

medium-title.png

informacje.png

txt-info.png

linki.png

Strona Główna:

http://eloth.pl/

http://eloth.pl/index.php?page=register

Pobierz:

http://eloth.pl/index.php?page=downloads

nastart.png

login_bg.png

na_start.png\

handlarze.png

handlarze.png

gm.png

mnich.png

npc_additional.png

inne.png

bonusy.png

staty_zabojstw.png

zwierzaki.png

zwierzaki.png

pet_system.png

bronie.png

woj-onehand.png

bronie_1_r.png

woj-twohand.png

bronie_2_r.png

daggers.png

bronie_ninja.png

weapons-sura.png

bronie_sura.png

ulepszacze.png

ulepszacze.png

expowiska.png

mapy1.png

kostiumy.png

kostiumy.png

pytania.png

pytania.png

team.png

team.png

sign.png

sign.png

sign1.png

weryfikacja.png

1.png

2.png

Zapraszamy do rejestracji na serwerze oraz na forum (link na stronie).

Gameplay

Wszelkie elementy graficzne użyte w prezentacji są zastrzeżone prawami autorskimi.

Bezwzględny zakaz kopiowania całości lub części grafik.

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No i co niby zmieniliście po za tym NPC, który podpowiada, gdzie co dropi? Robienie epików z broni na 75 i bony typu 10k hp nadal są, dlatego nie zgram, chyba, że to zmienicie.

@A no i ten śmieszny chwyt ze 150 SM, za które i tak można gówno kupić, a w IS są jakieś kostiumy z abs na obrażenia, pety z hp, luda, średnie, kurwa wszystko w tym IS jest.

Opublikowano

No i co niby zmieniliście po za tym NPC, który podpowiada, gdzie co dropi? Robienie epików z broni na 75 i bony typu 10k hp nadal są, dlatego nie zgram, chyba, że to zmienicie.

Z pewnością administracja się przejmie i od razu zarządzi zmianę wartości bonusów, żeby Slav zagrał.

A co Ci jeszcze trzeba? Jeśli Ci nie pasuje to co jest, to idź na harda. Tam masz zmian, dodatków pod dostatkiem :)

Bóg zapłać :D

1377019234-U697852.png

Opublikowano

Z pewnością administracja się przejmie i od razu zarządzi zmianę wartości bonusów, żeby Slav zagrał.

A co Ci jeszcze trzeba? Jeśli Ci nie pasuje to co jest, to idź na harda. Tam masz zmian, dodatków pod dostatkiem :)

Bóg zapłać :D

Robienie epików z broni na 75 ma swoich zwolenników i przeciwników, ale IS naszpikowany dopalaczami chyba każdemu przeszkadza.Co z tego, ze zrobię perfekt eq i wbije maks. lvl jak i tak pojdziecie mnie jakiś bogaty bachor z takim samym eq, tylko mający kostium i peta?

Opublikowano

@up,

Dlatego mówię... Jak przerasta Cię nawet serwer easy, to wróć na PL'a, naucz się porządnie grać i wtedy wróć, a zobaczysz, że będzie lepiej ;)

1377019234-U697852.png

Opublikowano

@up,

Dlatego mówię... Jak przerasta Cię nawet serwer easy, to wróć na PL'a, naucz się porządnie grać i wtedy wróć, a zobaczysz, że będzie lepiej ;)

Dla twojej wiadomości, grałem jeszcze na chińskich privach easy, gdzie po prostu coś takiego jak IS nie istniało, przynajmniej dla Polaków.Wszystko musiałeś sam zdobywać, nie było tak, że brałeś telefon do łapy, wysyłałeś smsa i jechałeś kogoś w pvp, więc pomyśl za nim jeszcze raz napiszesz taką głupotę.W Metina gram od 2009 roku.Ja rozumiem, że ty nie masz na co pieniędzy wydawać, ale nie każdy jest tak super bogaty jak ty i woli grać uczciwie.

Opublikowano

@AntyWarn

Nie wiem z czego wywnioskowałeś, że jestem bogaty, ale raczej uczniowie szkoły średniej nie mają kokosów... Mniejsza o to.

Nie wiem jak było z chinolami, na których grałeś, nie wiem w ogóle w jaki sposób one się utrzymywały, skoro nie miały IS, ale jak zdążyłeś myślę zauważyć, ItemShop to teraz niezbędna forma utrzymania serwera... Szczególnie dla serwerów easy, na których ciężko jest umieścić jakieś zachęcające rzeczy, aby gracze je nabywali (łatwiejszą sytuację mają hardy). Skoro Eloth napakował do IS dopalaczy, a gracze będą je kupować, to znaczy że trafili w 10 :)

P.S. Od samego początku mojej przygody z grą tj. 2008 rok, ani razu nie wydałem na grę ani 1 zł, a mimo to osiągnąłem sporo :)

1377019234-U697852.png

Opublikowano

@AntyWarn

Nie wiem z czego wywnioskowałeś, że jestem bogaty, ale raczej uczniowie szkoły średniej nie mają kokosów... Mniejsza o to.

Nie wiem jak było z chinolami, na których grałeś, nie wiem w ogóle w jaki sposób one się utrzymywały, skoro nie miały IS, ale jak zdążyłeś myślę zauważyć, ItemShop to teraz niezbędna forma utrzymania serwera... Szczególnie dla serwerów easy, na których ciężko jest umieścić jakieś zachęcające rzeczy, aby gracze je nabywali (łatwiejszą sytuację mają hardy). Skoro Eloth napakował do IS dopalaczy, a gracze będą je kupować, to znaczy że trafili w 10 :)

P.S. Od samego początku mojej przygody z grą tj. 2008 rok, ani razu nie wydałem na grę ani 1 zł, a mimo to osiągnąłem sporo :)

Można być przecież z zamożnej rodziny, ale mniejsza z tym.W IS powinny być rzeczy typu PD, rękawice złodzieja, powiększone magazyny, normalne fryzy, zmiany profy, takie rzeczy i kiedyś serwy się z takich rzeczy utrzymywały i były to serwy dla graczay, a nie dla zarobienia dużej kasy łatwym sposobem.Ja nie wątpie, że ktoś te dopolacze kupi, ale nie każdy chce wydawać na metka reale pieniądze i nie każdego na to stać.Mogli już zrobić reje po 1/2 zł, ale żeby chociaż każdy grał na równych zasadach, a nie równych i równiejszych.

Ale to jest już ich problem, ja tak samo jak inni, nie muszę grać na tym serwie, bo po co mam się meczyć z robieniem eq jak i tak pojedzie mnie na pvp osoba z itemami z IS.Jak zmienią IS'a to zagram, jak nie to nie.

Opublikowano

serwer lipa ;/ gralem chwile i powiem ze nie jest taki ,,fajny" wczesniej byl bug gdzie na srodku sohan byly nagi i ludzie dobili sobie 95 bez problemu (pozniej na normalna mapke)
teraz juz tego nie ma a w av1/av2 exp tragedia kolejna rzecz to perly ulepszacze ktore dropia jak krew z nosa
lubie serwery easy ale to nie podchodzi pod niego :) a te wasze bony ? 10k hp w 1-5 bonie i 10k hp w 6/7 ? porazka ...
tak samo bony na potwory mialem full na potwory full na diably nieumarle ludzi poszedlem do av2 gdzie okazalo sie ze wp bije potwory po 3k krytem .. (wiec po co mi te 160% na potwory skoro nie dziala? )
ogolnie nie polecam i napewno nie wroce ;)

Opublikowano

Szkoda że epiki robimy z broni na 75, a nie na 65.. Pvp będzie na zasadzie : kto dłużej spędził przy z bsem wygrywa..

Zbieram like ;x

Opublikowano

Jak dla mnie serwer jest beznadziejny. Niektóre klasy nawet nie mają po co istnieć bo w jednym itemku można sobie wbić 20k hp bezsens, kolejna sprawa wbicie 95lvl jest to tragedia jak na serwer easy, tak samo mapa na 125lvl kolejna porażka, na myśl odraz przychodzi mi pomoc na forum od mistrza Ciastka który potrafi usunąć każdy temat nawet gdy ten temat jest przydatny, jego pomoc przekracza wszelkie możliwości

Poszukaj w dziale Poradniki to znajdziesz rozwiązanie

gdy zamyka temat potrafi napisać 3posty jeden pod drugim xD.

Sumując jeżeli szukacie serwera easy to nie ten, ale tak czy siak życzę powodzenia administracji.

@Edit:

Wszedłem z ciekawości na forum sprawdzić co się dzieje i napotkałem to jakże miłą wypowiedź od strony guwnego administratora

Przypominam, że on również jest administratorem, i jeśli będzie mu się chciało to będzie pisał i edytowal co chciał, maluszku.

Jeżeli piszę haotycznie to znaczy, że piszę na szybko i nie zwracam uwagi na to w jaki sposób piszę!

hjbu.jpg

Opublikowano

Ja też pozwolę coś dodać :) Na serwerze bug, bug-a kryje. Serwer jest tak fajny że od 125 na mapce leci po 0.01 z pd. Zobaczcie jak tam Administracja pomaga na forum. tam aby pomogą gracze, gdyż administracja nie wie co ma robić. I jak to ma być serwer easy to wam powiem co jest EASY. Jedyna misja na 1lvl-u od handlarza zbroi otrzymamy Kostium i to aby jest easy. Usuwają prawdziwe posty na forum o administracji, gdyż nie wolno o nich pisać bo się rządzą.

I to chyba na tyle wole grać na hard-ach niż na tym easy za 10zł... Pozdrawiam z gry Jinno

Daj to co uważasz :)

Opublikowano

Z prezki serw ciekawy, ile ludzi online na serwie? Bo licznika nie ma. Opłaca się grać?

Nie opłaca się grac ,pełno bugów administracja w dupie wszystko ma , to Tyle :)

Opublikowano

Bugi są ale też są pomału eleminowane. Grałem wbiłem 125lvl i odechciało mi się bo tragedia z ulepszaczami .

Serwera jak na ten czas nie polecam może jakiś tydzień, dwa i coś będzie a tak to nie polecam .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...