Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Turniej]FIFA 14 Turniej dla graczy

Roowinek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Brakuje nam jeszcze ćwierćfinału i półfinału i będzie finał.. Dziwnie to brzmi :D

Adi, no nie odpowiadałeś mi przez 2 dni więc sądziłem że wycofałeś się. Następnym razem bardziej dopracujemy ;)

• Odpowiedzi 123
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja już czekam na Przeciwnika w Finale :) Mam nadzieję że będzie nim W4rrock Bo mam mu coś do udowodnienia :)

Następnym razem organizację leprzą potrzeba tak samo było z Turniejem w Fifie 14 gdzie grając 3 mecze zdobyłem Puchar

Następną edycję można zrobić z FIFA 14 UT

Opublikowano

Oddaje swój mecz walkowerem, bo średnio mi jutro pasuje grać, a tak poza tym to spoko turniej (nie grałem ani jednego meczu).

Tak więc mój przeciwnik przechodzi dalej!

Opublikowano

Sayuko wygra, moja krew xD

ja z W4rrockiem miałem 2;1 to myślę że Sayuko będzie miał lepszą formę. Czekamy na finały, wygra lepszy ;D

1391020896-U962219.png

'Możesz sobie być na innym poziomie niż pozostali, z którymi walczyłem, dla mnie to bez różnicy. I tak nakopie ci do dupy, bo to mój obowiązek. Tyle w tym temacie'

Opublikowano

Sayuko wygra, moja krew xD

ja z W4rrockiem miałem 2;1 to myślę że Sayuko będzie miał lepszą formę. Czekamy na finały, wygra lepszy ;D

Dzięki za wiarę ziomek :D

Ale skoro on jest twoją krwią to też dostanie ;)

Nic tu nie będzie !!!

Opublikowano

Ziom ja napierdalam na klawiaturce ;d

Raczej nie dostanie, przecież gram z nim co 2 dzień w fife ;D (to kolega z rl) ;p

Inaczej bym kibicował Tobie ;D

1391020896-U962219.png

'Możesz sobie być na innym poziomie niż pozostali, z którymi walczyłem, dla mnie to bez różnicy. I tak nakopie ci do dupy, bo to mój obowiązek. Tyle w tym temacie'

Opublikowano

Gratulacje dla W4rrocka ;D

1391020896-U962219.png

Opublikowano

Jak będziesz robił z FUT'a to bd fajnie przygotowany moim murzyńskim składem xD

1391020896-U962219.png

Opublikowano

Jeśli autor byłby zainteresowany turniejem z nagrodami w obrębie forum takimi jak rangi, plakietki czy tam minusowe pkt to niech da znać. :-)

Widzę, że znalazłoby trochę uczestników. :-)

76561198093115115.pngAddFriend.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...