Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] VinylHub v1.7

TheVolume

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 222
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mi pokazuje że stara wersja a nowej wersji nie mogę pobrać. ;/

@

Ok, już działa. Sorki za spam. :D Polecam. :)

@2

Wielki plus tego bota bo nabija naklejki. :D

@3 Bez spamu

Ma ktoś może skyline? ;d

Opublikowano

Mi pokazuje że stara wersja a nowej wersji nie mogę pobrać. ;/

@

Ok, już działa. Sorki za spam. :D Polecam. :)

@2

Wielki plus tego bota bo nabija naklejki. :D

@3 Bez spamu

Ma ktoś może skyline? ;d

Mam Nismo, ale nie dam ^^

Jak zaktualizować liste bo ummie po kliknięciu nic się nie dzieje 

Przy tej aktualizacji twórcy cheata musieli popełnić jakiś błąd, bo Ci, którzy nie używali poprzedniej wersji nie mogą zaktualizować listy.

Oto aktualna paczka vinyli z programu:

http://www66.zippyshare.com/v/53409738/file.html

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/url/5fe1a151346cad38a239040498b614bd3f580d69f1f3d5b3a9cdb85857d38385/analysis/1395120300/

Jak zaimportować je do cheata jest opisane w instrukcji.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Witam.Jest problem po kliknieciu apply nic się nie dzieje jesli zapisze naklejki nie ma gotoweo malowania tylko n. sa 31 naklejek nfs

Postępujesz zgodnie z instrukcją?

Przeanalizuj ją jeszcze raz.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Jest pewien problem po ostatniej aktualizacji vinyl huba wyskakuje błąd "Failed to checkout the modifications to your car. Your car will not be saved" podczas zapisywania naklejek i nie wiem o co chodzi bawię się vinyl hubem już od jakiegoś czasu a to widzę po raz pierwszy wiecie może jak to rozwiązać? BTW stare vinyle które działały niedziałają.

Opublikowano

Jest pewien problem po ostatniej aktualizacji vinyl huba wyskakuje błąd "Failed to checkout the modifications to your car. Your car will not be saved" podczas zapisywania naklejek i nie wiem o co chodzi bawię się vinyl hubem już od jakiegoś czasu a to widzę po raz pierwszy wiecie może jak to rozwiązać? BTW stare vinyle które działały niedziałają.

Używasz aktualnej wersji?

HB5fLf7.png

Opublikowano

To dziwne, bo jeszcze niedawno nakładałem vinyle na tej wersji i wszystko działało jak trzeba.

Postępujesz wg. instrukcji?

Tak postępuję ale sprawdziłem inną metodę którą gdzieś widziałem z tym że nakładam wszystkie naklejki na raz i zapisuję wtedy gra się wyłącza ale są vinyle ale w innych kolorach ;/. Ta standardowa metoda czerwona naklejka i potem się nakłada zawsze mi działała tylko ten ostatni update coś nie chce tylko nfs wywala mi ten błąd ;c 

Opublikowano

Nie działa mi wgl hack pisze ze nieaktualna wersja 0.7 czy cos takiego przenioslo mnie na strone ruskich dark team sciagnalem stamtad ten vinyl hub + jakis live cos i dalej pisze ze nieaktualna wersja co jest grane ??

Opublikowano

Tak postępuję ale sprawdziłem inną metodę którą gdzieś widziałem z tym że nakładam wszystkie naklejki na raz i zapisuję wtedy gra się wyłącza ale są vinyle ale w innych kolorach ;/. Ta standardowa metoda czerwona naklejka i potem się nakłada zawsze mi działała tylko ten ostatni update coś nie chce tylko nfs wywala mi ten błąd ;c 

Nie działa mi wgl hack pisze ze nieaktualna wersja 0.7 czy cos takiego przenioslo mnie na strone ruskich dark team sciagnalem stamtad ten vinyl hub + jakis live cos i dalej pisze ze nieaktualna wersja co jest grane ??

Aktualny status cheata to "Not Working", zapewne przygotowywana jest aktualizacja.

Jeśli tylko pojawi się nowa wersja, link zostanie podany w tym temacie, proszę o cierpliwość.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Aktualny status cheata to "Not Working", zapewne przygotowywana jest aktualizacja.

Jeśli tylko pojawi się nowa wersja, link zostanie podany w tym temacie, proszę o cierpliwość.

Teraz tez już wiem więc ten błąd był z ich strony :)

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie działa mi ;c odpalam jak należy wyskakuje okienko czy chce odwiedzić oficjalną stronę klikam tak tylko sie strona włącza a hack nie zrobiłem to samo i zaznaczyłem że nie chce odwiedzić i także nie odpaliło hacka ;/

Opublikowano

Nie działa mi ;c odpalam jak należy wyskakuje okienko czy chce odwiedzić oficjalną stronę klikam tak tylko sie strona włącza a hack nie zrobiłem to samo i zaznaczyłem że nie chce odwiedzić i także nie odpaliło hacka ;/

Dodaj program do wyjątków antywirusa, wyłącz zaporę systemową i uruchom go jako administrator.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Gdy próbuje włączyć vinylhub wyskakuje mi 

this version 1.0 of vinylhub is outdated. visit website for new release

to chyba ten sam błąd co ma kolega wyżej ale nie pomaga to co napisał TheVolume 

Opublikowano

Gdy próbuje włączyć vinylhub wyskakuje mi 

to chyba ten sam błąd co ma kolega wyżej ale nie pomaga to co napisał TheVolume 

A podasz może link do tej najnowszej wersji bo mi także nie pomogło to co napisał TheVolume

EDIT : dobra już nie musisz pobrałem z ich strony i działa jak należy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...