Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] VinylHub v1.7

TheVolume

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czemu nie mam niektórych malowań. Naklejałem coś to jeszcze niektóre były np Jesus, potem nie wiem czemu nfs mi się wyłączył i po ponownym włączeniu gry już nie było tego malowania. Próbowałem zainstalować jeszcze raz ale cały czas to samo było.

Moglibyście też zrobić tak, że będzie widać każde malowanie jak się na na kliknie ;D

Robisz wszystko wg. instrukcji?

Wersja cheata v0.5?

HB5fLf7.png

• Odpowiedzi 222
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Robisz wszystko wg. instrukcji?

Wersja cheata v0.5?

wszystko dobrze robię na 100%. Normalnie udaje mi się malować ale nie mam po prostu niektórych vinyli np: Jesus ( jakby ktoś miał to mógłby podać linka :D ) i mam wersje v0.5

Opublikowano

Da ktoś link do v0.6 na np. zippyshare? Bo nie ogarniam tego rosyjskiego ścierwa ;-;

yorick.png

Dostać ostrzeżenie za byle gówno? Jest

Opublikowano

Da ktoś link do v0.6 na np. zippyshare? Bo nie ogarniam tego rosyjskiego ścierwa ;-;

Możesz sobie ustawić po angielsku, i powiem że to jest ostatni spoiler w ich temacie (musisz się zalogować by otworzyć).

Opublikowano

Pomoże ktoś mam wersje 0.6 i jak na samym końcu po dodaniu winyla klikam "Apply" w programie to wywala mi nfs jak chcę wyjść z Sklepu z Naklejkami.

Procesor: Intel i5 4690k 3,4GHz - Haswell | Grafika: Asus Strix GeForce GTX 970 4GB Płyta Główna: AsRock Z97 Pro4| Pamięć operacyjna: Crucial Ballistix 8GB | Zasilacz: Thermaltake Smart SE Modular 630W + 80 Bronze | Dysk Twardy: Western Digital Caviar Blue 3,5" 1TB | System: Windows 10

Opublikowano

Pomoże ktoś mam wersje 0.6 i jak na samym końcu po dodaniu winyla klikam "Apply" w programie to wywala mi nfs jak chcę wyjść z Sklepu z Naklejkami.

Prawdopodobnie coś źle zrobiłeś, opisz wszystko po kolei co robisz.

Opublikowano

Prawdopodobnie coś źle zrobiłeś, opisz wszystko po kolei co robisz.

Robię wszystko dokładnie co w pierwszym poście od punktu:

1. Uruchamiamy grę.

2. Uruchamiamy cheata.

3. Konfigurujemy cheata.

Spoiler 

Spoiler 

Spoiler 

Spoiler 

Spoiler 

Spoiler 

4. Nałożenie malowania

Spoiler 

Spoiler 

Spoiler 

Spoiler 

Spoiler 

Spoiler 

Do tego punktu i taki problem mam.

Procesor: Intel i5 4690k 3,4GHz - Haswell | Grafika: Asus Strix GeForce GTX 970 4GB Płyta Główna: AsRock Z97 Pro4| Pamięć operacyjna: Crucial Ballistix 8GB | Zasilacz: Thermaltake Smart SE Modular 630W + 80 Bronze | Dysk Twardy: Western Digital Caviar Blue 3,5" 1TB | System: Windows 10

Opublikowano

@Haczik

Nakładasz vinyl który był w tym programie czy który pobrałeś lub sam zrobiłeś?

Wyłączyłeś antywirusa?

Pobrałem, zaraz spróbuje z wyłączonym virusem

@Edit

Wyłączyłem virusa i zadziałało - dzięki za pomoc :)

Opublikowano

U mnie ten bot jest pusty a robię wszystko tak jak w instrukcji...

yorick.png

Dostać ostrzeżenie za byle gówno? Jest

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...