Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] VinylHub v1.7

TheVolume

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 222
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ej mam ten vinyl i mi nie dziala..a robie dobrze bo duzo juz takich zrobilem.

image.png

Link na pobranie:

xxx

i co dziala wam? bo mi nie.. nwm.

aha i jeszcze jedno.

Znacie jakas inna strone z Vinylami? :D oprucz tej ruskiej.

@EDIT

Noom. znowu i nic.. chyba ten plik jest uszkodzony bo mi wylacza worlda p otym :P

Jesli mozna naprawcie mi go xD

bo fajny lancer z toiko drift

Opublikowano

Ej mam ten vinyl i mi nie dziala..a robie dobrze bo duzo juz takich zrobilem.

image.png

Link na pobranie:

xxx

i co dziala wam? bo mi nie.. nwm.

aha i jeszcze jedno.

Znacie jakas inna strone z Vinylami? :D oprucz tej ruskiej.

@EDIT

Noom. znowu i nic.. chyba ten plik jest uszkodzony bo mi wylacza worlda p otym :P

Jesli mozna naprawcie mi go xD

bo fajny lancer z toiko drift

Najprawdopodobniej wywala grę, bo ktoś użył naklejek, których nie posiadasz w sklepie.

@ Dodaj skan, 2h

Jest jakaś stornka z innymi vinylami (do pobrania), oprócz tej na którą kieruje program

Nie ma.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Nie rozumiem jednej rzeczy :/ w instrukcji zapisania swojego malowania jest napisane że samochód nie ma mieć naklejek, wytłumaczy mi ktoś krok po kroku jak zapisać swoje malowanie bo nie ogarniam ? ;x

Opublikowano

jak mam 60 lvl.. wiecj raczej mam wszsytkie naklejki.

Masz wszystkie naklejki podstawowe, ale nie masz dostępnych naklejek specjalnych, które dostaje się np. przy zakupie SB.

Nie rozumiem jednej rzeczy :/ w instrukcji zapisania swojego malowania jest napisane że samochód nie ma mieć naklejek, wytłumaczy mi ktoś krok po kroku jak zapisać swoje malowanie bo nie ogarniam ? ;x

Auto bez naklejek jest potrzebne tylko do konfiguracji.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Program działa i jest dosyć łatwy w obsłudze , przydałoby się znaleźć więcej vinyli bo te z programu jak i strony którą oferuje sam program są dosyć słabe.

Opublikowano

Fajny programik, 0 problemów... Jutro udostępnie w tym poście (edit) moje Lamborghini w wersji Angry Brids xD bez naklejek specjalnych, wystarczy mieć lvl.

@edit Tak jak obiecałem :) dziś daje moje Lamborghini Angry Brids xD94y4.jpg

Download:

http://www23.zippyshare.com/v/75148440/file.html

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/185f622bc8fdae93b284080c464aa3ba64f05832b09a10acffff72d35cb27b2c/analysis/1388302448/

0/48 ")

EDIT2 Zabraniam wrzucania na inne forum, upload tylko dla MPCFORUM.pl :)

Pomogłem?? Naciśnij "Lubię to"

Opublikowano

Jaka wiocha O_q co do tematu mam pytanie jak ja nie mam naklejek marki np Dodge i ktoś inny je ma to też mogę sobie je z kopiować na swój samochód

Opublikowano

Jaka wiocha O_q co do tematu mam pytanie jak ja nie mam naklejek marki np Dodge i ktoś inny je ma to też mogę sobie je z kopiować na swój samochód

Nie, możesz skopiować tylko te, które masz dostępne w sklepie.

Jak ktoś ma naklejki, np. Dodge, to może skopiować je na inne swoje auto lub dać komuś, kto takowe posiada.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Nie, możesz skopiować tylko te, które masz dostępne w sklepie.

Jak ktoś ma naklejki, np. Dodge, to może skopiować je na inne swoje auto lub dać komuś, kto takowe posiada.

Prócz klanowych malowań lub takich samych malowań hack jest zbędny

Opublikowano

Hack najmniej szkodliwy innym graczom :) Bardzo się przydaję jak ma się fajnie pomalowany samochód ale znudziło się malowanie to można sobie zapisać i powrócić do niego kiedy się chce :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...