Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Statusy.

Zdzisiu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chodzi o obserwowanie statusów. Mam na myśli, żeby koło statusu pojawiło się coś takiego, jak nad każdym tematem ("obserwuj"). Denerwujące jest, jak skomentuje status, to przychodzą mi powiadomienia, które mnie obchodzą, jak zeszłoroczny śnieg. Z drugiej strony, są statusy, które mam zamiar obserwować, bez pisania pod nim komentarzu.

17052109001382846035.png

Opublikowano

Powiadomienia jak skomentujesz możesz wyłączyć:

1387795423-U403957.png

A co do przycisku ,,Obserwuj" - ZA

No shit sherlock!

17052109001382846035.png

Opublikowano

Nie, bo cały myk św. Mikołaja pójdzie się walić, jak napisze status "pierwsze 3 osoby prezent" i już każdy wie po 30 sekundach.

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Nie, bo cały myk św. Mikołaja pójdzie się walić, jak napisze status "pierwsze 3 osoby prezent" i już każdy wie po 30 sekundach.

Wystarczy dodać go do znajomych i powiadomienie przyjdzie, gdy zaktualizuje status :) A sugestia dot. gotowych statusów.

17052109001382846035.png

Opublikowano

Wystarczy dodać go do znajomych i powiadomienie przyjdzie, gdy zaktualizuje status :) A sugestia dot. gotowych statusów.

Dokładnie. Ja za to musze pomyśleć nad wyrzuceniem makina ze znajomych bo za dużo spamuje =/

#tak

76561198001815076.png
Opublikowano

Masz łep :) Oczywiście jestem jak najbardziej za

od takich ogłoszeń jest dział Metin2 - pomoc na serwerze.

Opublikowano

W sumie to wolalbym aby bylo w profilu kazdego uzytkownika " obserwuj jego statusy "

Wtedy bysmy byli informowani o danym uzytkowniku jaki napisal status.

Przydawalo by sie to na jakies swieta :D np. obserwowac statusy mikolaja jak robi eventy :D

Ale ogolnie jestem za :)

1386175744-U112610.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...