Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P]Dane do konta

Twixteer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, dawno nie grałem w CA, i teraz coś tam piszę o dziwnej aktywności mojego konta a nie pamiętam na jaki email zakładałem konto a danych tak samo nie znam, da się coś jeszcze zrobić?

1386958799-U112610.png

Opublikowano

Co do pierwszego poradnika wcześniej go czytałem przed napisaniem tego postu, nie mogę zalogować się na stronę CA bo ciągle wyskakuje ta weryfikacja.

Co do drugiego poradnika, zrobiłem i tego e-maila całkowicie nie znam a na pewno na nim tego konta nie robiłem, coś mi się wydaję że ktoś mi konto ukradł co teraz?

1386958799-U112610.png

Opublikowano

Hi, i wanna unlock my account, and must agree link, here is problem, i forget/lost my mail, can you give me account information?

Ja bym to tak napisał, ważne żeby było wiedzieć o co chodzi, możesz jeszcze podać jakieś swoje dane; login, nick w grze, nick na forum, email który przypuszczasz ze to ten, jakieś screeny z gry, dowody że to Twoje konto.

Opublikowano

Ticket wysłany, Dektored Zrobiłem tak jak w twoim poradniku tylko nie zalogowałem się na kotno.

PS. Ile czeka się na odpowiedź?

1386958799-U112610.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...