Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Jak uzyskać WSZYSTKIE dane do zmiany hasła/e-maila bez kontaktowania się z supportem

Gość Valze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wchodzimy na stronę Combat Arms, logujemy się i przechodzimy do opcji kupowania NX, i wybieramy opcję jak na obrazku:

4kC1mV5.png

Dajemy Purchase, i powinno wyświetlić się nam taki formularz, z od razu wypełnionymi danymi!:

11823b5db4c40015d26ed67bb958d4a2141.101.

sam to odkryłem przez przypadek, enjoy!

Opublikowano

Sprawdziłem. Faktycznie, działa wszystko. Nie pokazało tylko miesiąca urodzenia, ale to już można samemu odgadnąć.

Pisałeś do mnie czy podepnę. Jeśli tematem będzie w miarę duże zainteresowanie, to zrobię to. Teraz poczekamy i zobaczymy.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Zaraz sprawdzę :D. Jak działa masz borwarixa ;3

Jak masz nic nie wnieść do tematu, to nie pisz./Dek.

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Racja ! :C DZięki :C

Kurde , no lipa :C Sprawdzalem na innym acc gdzie podalem 20 lat i dziala :|

Kurde to nie odzyskam danych do mojego LTC :C

Odzyskasz, jak osiągniesz pełnoletniość, albo po prostu napisz na support nexona o te dane.

Opublikowano

faktyczne jest ale nie przyjmuje mi do zmiany jak wispuję te dane pisze że błędne dane nexon raz miał z tym doczynienia i chyba 2 raz nie zrobi tego

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mi na jednym koncie nie akceptuje, a na drugim, kumpla, to znaczy moim już akceptowało, nie wiem od czego to jest zależne

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

daty mi nie pokazało , co mam zrobić??

@ edit

w ogole ja pamietam że zrobiłem te konto przez ten program co kiedyś był do robienia szybkiego konta .. który wymyślał email i wpisywałem coś na przypał ... czy jest możliwośc na zmiane tych wszystkich danych na normalne ... ?? zmienic email itd .. bo nie ogarniam tego wszystkiego jak to sie robi tutaj .. teraz chociaż wiem jak mam podane imiona i jaki email .. tylko ze ten email jest nei aktywny chyba , nie istnieje , co mam zrobić z takim czyms??:>

-Cyganeczek-.png

Daj - s*ko xD

Opublikowano

daty mi nie pokazało , co mam zrobić??

@ edit

w ogole ja pamietam że zrobiłem te konto przez ten program co kiedyś był do robienia szybkiego konta .. który wymyślał email i wpisywałem coś na przypał ... czy jest możliwośc na zmiane tych wszystkich danych na normalne ... ?? zmienic email itd .. bo nie ogarniam tego wszystkiego jak to sie robi tutaj .. teraz chociaż wiem jak mam podane imiona i jaki email .. tylko ze ten email jest nei aktywny chyba , nie istnieje , co mam zrobić z takim czyms??:>

Zawsze możesz po prostu napisać na support nexona o te dane, kilka tygodni poczekasz, ale je dostaniesz.

Opublikowano

Obecna metoda chyba padła bo u mnie się nic nie pokazuje ;c

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Tylko co mam zrobić skoro teraz nawet nie moge sie zalogować ... musze potwierdzić w mailu a rejestrowałem sie pare lat temu , dane na odwal , a na wp mi nie przychodzi mail nawet date wpisywałem na odwal.. co zrobić ? pomocy !!!

Opublikowano

Tylko co mam zrobić skoro teraz nawet nie moge sie zalogować ... musze potwierdzić w mailu a rejestrowałem sie pare lat temu , dane na odwal , a na wp mi nie przychodzi mail nawet date wpisywałem na odwal.. co zrobić ? pomocy !!!

Jeżeli nie masz danych, to twoje szanse odzyskania konta sięgają prawie zera

9368_gold.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...