Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Combat Arms] Jak dowiedzieć się na jaki email bylo konto

eryq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Dużo osób ma zablokowane konta a jedyna rzeczą jaką nie wiedzą jest to, na jaki email było konto zarejestrowane.

w internecie znalazłem poradnik jak to zrobić:

Poradnik dodany przez użytkownika fatalwalker na głównym forum CA:

"Cześć.

Jeżeli ktoś ma problem ze sprawdzeniem maila na jakie ma zarejestrowane konto, a to konto jest aktualnie zablokowane może to zrobić w następujący sposób:

Wchodzimy na stronę http://en.combatarms.nexoneu.com/ logujemy się na swoje dane. Wyskakuje nam okno(popup) z dwoma możliwościami weryfikacji/zmiany. Dla poszczególnych przeglądarek poniżej.

Chrome - klikamy prawym przyciskiem myszki i wybieramy opcję zbadaj element. Otworzy się nam konsola programisty. Wchodzimy w "Network" i klikamy w button na stronie "verify now using registered email". W konsoli powinna nam się ukazać wywołana funkcja "SendOwnEmail_HSA". Klikamy w nią i w szczegółach widać na jaki adres poszedł email.

Firefox(bez firebuga) - klikamy prawym przyciskiem myszki i wybieramy opcję zbadaj element. Otworzy się nam konsola programisty. Wchodzimy w "Sieć", odświeżamy stronę. Powinna się wyświetlić lista wywołanych metod i jakiś pierdół z html. Klikamy w button na stronie "verify now using registered email". Na liście wywołanych metod szukamy funkcji "SendOwnEmail_HSA". Klikamy w nią i w prawym oknie konsoli dajemy na "Odpowiedź". Parametr przekazany to d: [email protected] jest to adres, na który został wysłany email.
Jeżeli ktoś ma firebug robi to w sposób analogiczny jak wyżej.

IE10 - też da się też zrobić. Nie mam natomiast IE na swoim windowsie i daję mniej więcej z tego co pamiętam. Zamiast prawym "zbadaj element" dajemy F12. Otwiera się konsola i tam trzeba sobie znaleźć coś takiego jak "Sieć" lub "Monitorowanie" i postępować jak w przeglądarkach powyżej czyli (ew. odświeżyć stronę po otwarciu konsoli) klik w "verify now using registered email". Szukamy wywołanej funkcji "SendOwnEmail_HSA". Wchodzimy w szczegóły i sprawdzamy jaki parametr (email) został przekazany.

Miłego odzyskiwania konta icon_e_smile.gif "

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

a czy wie ktoś co zrobić jak był podany tam e-mail który nie istnieje ??? co mogę wtedy zrobić żeby odblokować konto

A znasz dane do konta? Data urodzenia, imię itp

Opublikowano

Ja np. znam co dalej??

Logujesz się na tego maila, przekierowuje Cie na stronę ze zmianą hasła. Zmieniasz je i tyle. Konto jest aktywne.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Za mało napisałem, i trochę nie zrozumieliście, moja wina... ,,Nieistniejący login" pisze mi podczas logowania na e-maila na którym mam zarejestrowane konto...

• 10 miesięcy temu...
  • Aive zmienił(a) tytuł na [Combat Arms] Jak dowiedzieć się na jaki email bylo konto

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...