Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Counter Strike: Global Offensive- Problemy

KuCi123

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Powie mi ktoś co to za błąd 74. 5kHz / 60 Hz nic tylko to mi wyskakuje przy wlaczeniu cs'a go 

zmien czestosliwosc odswiezania bo tyle kHz nie idzie na twoim kompie.

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Proszę zakładać własne tematy, każdy post tutaj napisany odnośnie indywidualnego problemu/pytania, zostanie usunięty. Ewentualnie w skrajnych przypadkach ukarany warnem. 

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

• 4 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

ja mam pewien problem mianowicie kupilem i pobralem 3.5gb cs.go klikam uruchom i pisze 'przygotowanie do uruchomienia' ponizej jest ze pozostalo 0sekund. Czekalem 20minut i dupa:dalej to samo. Nie wiem co jest moze z tym pomozecie

Nie dbam co myślisz o mnie, co jest ci niewygodne
Jebię zdania postronne, to zapamiętaj..
Czy słucha mnie ten koleś z emo grzywką na czole
Dla mnie już dawno poległ, to zapamiętaj..
Że mówisz do mnie ziomie, gdy w środku ciśniesz po mnie

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Program C:/Games/Counter-Strike Global Offensive/bin/libcef.dll nie jest przeznaczony do uruchomienia w systemie windows albo zawiera błąd.Zainstaluj program ponownie ,używając orginalnego nosnika  instalacyjnego ,albo skontaktuje sie z administratorem systemu lub z dostawca oprogramowania w celu uzyskania pomocy .Stan błędu 0xc000012f prosze o pomoc cs-go non steam

• 4 miesiące temu...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Mam problem przegladarka w cs go nie dziala nie moge sprzedawac itemow mam steam guard od (31 dni i kupilem gre 31 dni temu)

Opublikowano

A ja mam taki problem, po odpaleniu gry po 30sec-1min gra się zcina i jedyne co pomaga to reset lapka :/.

Nie ważne czy oglądam skiny, czy ładuje mi się mapa, zwykle te 30sec-1min i się zacina cała gra :/

24g4lkk.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dzisiaj zagrałem sobie 2 matchmakingi, przy 3 pojawił sie problem nie chciała mi sie zaladowac mapa wiec wylaczylem csa i jeszcze raz wlaczyłem. Niestety problem nie zniknał nie moge wejsc na zaden turniejowy ani uproszczony, przy ladowaniu loss wskakuje do 99 % i sie  poprostu nie laduje. Restartowalem steama, csa, kompa. Sprawdzalem spojnosc plikow i ciągle to samo. Dodam ze na serwerach spolecznosci moge grac normalnie. Prosze pomozcie

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

A ja mam problem podczas gry. Mam co chwilę problem z połączeniem w prawym górnym na czerwono i nie da się grać co pare/parenaście sekund tak mam... A dziwne jest to że przez ostatnie 3 dni wszystko chodziło dobrze a dzisiaj sie spieprzyło ..

Opublikowano

ja mam taki problem właczam cs'a i po kilku minutach lub po załączeniu go wyłacza się i na nowo go musze właczać pomoże ktoś :(

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mam problem ponieważ po najnowszej aktualizacji przed ESL Cologne 2015, cs:go nie działa. Włącza się, pokazuje się czarny ekran i słychać muzyke w tle tylko.
Próbowałem już reinstal gry, a wszystkie sterowniki są dobre. Przed aktualizacją normalnie wszystko normalnie działało. Co zrobić?

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Ja mam taki problem że kupiłem wczoraj cs go pobrałem próbuje włączyć i piszę przygotowanie do uruchomienia zaraz znika w znajomych pokazuje że jestem w grze a nie jestem i zaraz pokazuje że jestem online. Ściągałem od nowa i jest to samo proszę o pomoc z góry dzięki.

Opublikowano

Ja mam taki problem że kupiłem wczoraj cs go pobrałem próbuje włączyć i piszę przygotowanie do uruchomienia zaraz znika w znajomych pokazuje że jestem w grze a nie jestem i zaraz pokazuje że jestem online. Ściągałem od nowa i jest to samo proszę o pomoc z góry dzięki.

Kuzyn miał to samo, wcisnął graj, na steam niby status, że jest w grze a okienko się nie włączyło, próbowałem z nim na wiele sposób to rozwiązać jednakże czas poświęcony na szukanie rozwiązania sposobu poszedł na marne, pomógł format.

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Witam otóż ja mam taki problem ... Gdy odpalam Cs Go z skrótu na pulpicie wyskakuje mi błąd ,,Nie można otworzyc tego skrotu internetowego. Protokół ,,steam'' nie ma zarejestrowanego programu .... Robiłem juz wszystko chyba ... directx zaintstalowany 10 jest ... Podkreslam mam windows Xp professional wymagania spełnia komp Co do gry ... Otwierajac przez steam'a cs wyskakuje również błąd ,,Failed to load the launcher DLL: (null) POMOCY! :O

Witam otóż ja mam taki problem ... Gdy odpalam Cs Go z skrótu na pulpicie wyskakuje mi błąd ,,Nie można otworzyc tego skrotu internetowego. Protokół ,,steam'' nie ma zarejestrowanego programu .... Robiłem juz wszystko chyba ... directx zaintstalowany 10 jest ... Podkreslam mam windows Xp professional wymagania spełnia komp Co do gry ... Otwierajac przez steam'a cs wyskakuje również błąd ,,Failed to load the launcher DLL: (null) POMOCY! :O

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

ja mam taki problem ze aktualizuje mi się gra mam 100% i nagle pisze "gra gotowa do uruchomienia za okolo 0 s" wyswietla sie tak okolo 3-10 min i wyskakuje informacja "błedne pliki aktualizacji" sprawdzałem spójnosc jest ok, instalowalem w trybie awaryjnym , wyłaczyłem zapore systemu, wyłaczylem antywirusa i nic nie pomogło..... prosze o pomoc...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...