Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Counter Strike: Global Offensive- Problemy

KuCi123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapewne wielu z was ma problemy z tą grą, mam nadzieje że ten temat naprowadzi was na rozwiązanie swojego problemu!

Problem 1: Counter Strike: Global offensive, Crashe, ściny podczas grania, włączania

Możliwe rozwiązanie 1 : Wyłącz wszystkie niepotrzebne aplikacje w tle przed rozpoczęciem gry , a zwłaszcza gry flash - mocno zużywają zasoby , które mogą spowolnić grę. Jak wyłączamy:

Kliknij przycisk Start> Uruchom > wpisz msconfig > Kliknij kartę Uruchamianie > Kliknij przycisk Disable All > Zastosuj> OK i ponownie uruchom komputer .

Możliwe Rozwiązanie 2 : Usuń wszystkie pliki tymczasowe z komputera poprzez zakładanie tego

Kliknij przycisk Start > Uruchom > wpisz% temp % > OK > kliknij Edytuj > Zaznacz wszystko > Usuń .

Możliwe rozwiązanie 3 : Wyłącz programy antywirusowe .( w większości nie da się wyłączyć - najlepiej usunąć i sprawdzić czy błąd przestał się pokazywać)
Możliwe rozwiązanie 4 : Pobierz najnowszą wersję DirectX.
Możliwe rozwiązanie 5 : Aktualizacja sterowników karty graficznej.
Możliwe rozwiązanie 6 : Jeśli po aktualizacji sterowników nic nie zadziała powróć do poprzedniej wersji, i sprawdź wtedy
Możliwe rozwiązanie 7 : Jeśli masz procesor wielordzeniowy , spróbuj je wyłączyć , to może wystarczyć !
Możliwe rozwiązanie 8 : Aktualizacja BIOS-u ( tylko dla zaawansowanych użytkowników Jeśli jest to twój pierwszy raz to , należy zapoznać się z dokumentacją płyty głównej , aby uniknąć zepsucia komputera, spróbuj go na własne ryzyko ! ! )

Problem 2: Counter Strike: Global Offensive, Czarny ekran, błąd + wyłączenie gry

Możliwe rozwiązanie 1: Spróbuj uruchomić grę jako administrator jak z prawym przyciskiem myszy na Counter Strike: Global Offensive.exe i wybrać "Uruchom jako administrator".
Możliwe rozwiązanie 2: Uruchom grę w zgodności z Windows XP SP3.
Możliwe rozwiązanie 3: Wyłącz renderowanie wielordzeniowe, zmniejsz detale.
Możliwe rozwiązanie 4: Spróbuj zaktualizować kartę graficzną i sterowniki płyty głównej.
Możliwe rozwiązanie 5: Wypróbuj różne rozdzielczości w komputerze.

Problem 3: Counter Strike: Global Offensive, Crash + błąd error kodu 41

Możliwe rozwiązanie 1: W ustawieniach WIDEO/zaawsansowane wyłączycz: czekaj na synch. pion. oraz Renderowanie

Problem 4: Counter Strike: Global Offensive, Statystyki pod TAB się nie pokazują

Możliwe rozwiązanie 1: TAB, gdyby ktoś się na niego natknął to wystarczy zmienić rozdzielczość - po zapisaniu, można od razu przywrócić starą,

Problem 5: Counter Strike: Global Offensive, Nie można grać na serwerach VAC (insecure) Valve -anty cheat

Możliwe rozwiązanie 1: wejdź w biblioteka/prawy na cs go -właściwości/ustaw opcje uruchamiania i dodaj:
 -secure

Problem 6: Counter Strike: Global Offensive, "Wymagana aktualizacja klienta"

553a95c091d30599526404609706a95c.34abe6c

Możliwe rozwiązanie 1:Wyłączenie opcji brania udziału w wersji beta steama

Oferta dot. MyBB, IPB, phpbb by przemo, phpbb3:

• Instalacja, konfiguracja forum
  • Konwertowanie bazy do innych silników np. z MyBB do IPB lub IPB 3.4 do 4.x
  • Przenoszenie forum z jednego serwera na drugi
  • Podpinanie domen
  • Instalacja, konfiguracja pluginów, lekka modyfikacja
  • Instalacja stylów, modyfikacje wyglądu forum
  • Doradztwo
  • Zaproponuj coś.
  • Technik

Tworzenie stron WWW (HTML5+ CSS3+JS) BOOSTRAP

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja mam pewien problem mianowicie kupilem i pobralem 3.5gb cs.go klikam uruchom i pisze 'przygotowanie do uruchomienia' ponizej jest ze pozostalo 0sekund. Czekalem 20minut i dupa:dalej to samo. Nie wiem co jest moze z tym pomozecie?

Opublikowano

Jest jeszcze jeden problem z pokazywaniem statystyk gry - TAB, gdyby ktoś się na niego natknął to wystarczy zmienić rozdzielczość - po zapisaniu, można od razu przywrócić starą,

Opublikowano

Jest jeszcze jeden problem z pokazywaniem statystyk gry - TAB, gdyby ktoś się na niego natknął to wystarczy zmienić rozdzielczość - po zapisaniu, można od razu przywrócić starą,

+ o tym zapomniałem

• Podpinanie domen
  • Doradztwo
  • Zaproponuj coś.
  • Technik

Opublikowano

z łaski swojej powiedz mi ktoś co zrobić jak w grze mi mikro nie działa ;). W poczekalni na turniejowym działa bez problemu a w grze nie działa, jakieś propozycje co mogę zrobić?

bez gif

Opublikowano

mam problem :( otóż zakupiłem sobie na świątecznej promocji na steam CS;GO i pobrałem i zainstalowało się i tu pojawia się problem przy uruchomieniu gry pojawia się czarny ekran i zmienia się rozdzielczość (kursor myszki jest kilka razy większy) jest tak ze 30s i komputer się restartuję :( aktualizowałem wszystkie sterowniki ale nic nie pomogło :( proszę o pomoc.

Opublikowano

Posiadam grę na steam co jakiś czas grywam, wczoraj odpalam grę i w tym głównym menu pisze mi że wymagana aktualizacja i żebym zresetował grę, resetowałem ale steam nie pobiera mi żadnej aktualizacji do gry żadnego bana czy coś nie mam, nawet pobierałem od nowa i cały czas to samo... co mam zrobić ?

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

Posiadam grę na steam co jakiś czas grywam, wczoraj odpalam grę i w tym głównym menu pisze mi że wymagana aktualizacja i żebym zresetował grę, resetowałem ale steam nie pobiera mi żadnej aktualizacji do gry żadnego bana czy coś nie mam, nawet pobierałem od nowa i cały czas to samo... co mam zrobić ?

Bibliotek > PPM NA CS GO > Właściwości > Pliki Lokalne > Sprawdź spójność plików gry.

Opublikowano

Robiłem to już wcześniej niż napisałem posta.. nawet reinstall nic nie dał.

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Opublikowano

Już zrobiłem, brałem udział w becie i musiałem przemienić po tym mi zaktualizowało i śmiga.

Opublikowano

mam problem :( otóż zakupiłem sobie na świątecznej promocji na steam CS;GO i pobrałem i zainstalowało się i tu pojawia się problem przy uruchomieniu gry pojawia się czarny ekran i zmienia się rozdzielczość (kursor myszki jest kilka razy większy) jest tak ze 30s i komputer się restartuję :( aktualizowałem wszystkie sterowniki ale nic nie pomogło :( proszę o pomoc.

A komputer spełnia wymagania ?

Opublikowano

Zaktualizuj sterowniki(karta graf) w tym directx.

• Podpinanie domen
  • Doradztwo
  • Zaproponuj coś.
  • Technik

Opublikowano

Mam bład. Kiedy serwer sie wczytuje wszystko jest ok. Pojawia sie odliczanie od 5 sekund i sie zacina i pojawia sie komunikat "program csgp.exe przestal dzialac". Kiedyś mi gra pięknie smigała, ale od czasu jak ją odinstalowałem i zainstalowałem po jakims czasie to sa takie będy.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja mam problem z obrażeniami które zadam przeciwnikowi, nawalam do kolesia i jak mnie zabije pisze że zadałem ileś tam strzałów ale najważniejsze jest to że pisze że zadałem około 150 obrażeń a koleś mnie zabił i nie padł nie wiem o co chodzi jest to wkurzające. Bardzo proszę o pomoc

76561198056293092.png

Opublikowano

Mam problem: Nie mogę odpalić konsoli, w ustawieniach mam włączone ze moge odpalić konsole ale to nie pomaga. Wpisuje w parametry startowe -console i niby jak odpale csa to konsola sie włącza sama odrazu ale jak wyłącze to i tak pozniej nie dziala. Pomocy !! Co zrobic zeby ta konsola działała? 

ki11er36.png

Pomogłem ? Daj Plusa

Opublikowano

A wie może ktoś z was co może być powodem ping-u w cs go (ok. 600).? 
Problem wyglada mniej wiecej tak.. 
Grajac np w lola ping nie przekracza 39.. Za kazdym razem gdy chce odpalic go sprawdzam ping i wynoki od 37 do 39.. Wlaczam csa.. I ping nagle skacze do granic 240-650...

Zmienialem IP.. Instalowalem ponownie steam.. Skoro w lolu itp. mam norlalny ping tak wiec watpie aby w tym lezal problem.. ma ktos jakas rade na to? 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

jak piszę na czacie litery typu ć ś ą to wyskakują inne znaki np. trójkąt jak to naprawić? (ps jestem na komórce później załącze ss)

wojownik024_gameplay.png

Opublikowano

Pomoże ktoś mam pewien uciążliwy problem -.- mianowicie chodzi o demka

kiedyś wszystko działało bez zarzutów tzn. nagrałem demko i bez problemu dało się zgrać akcje

teraz nagrałem demko otwieram i gra nie działa płynnie tzn. na demko jest tak jakby pokaz slajdów i są takie lagi że niekiedy crashuje cs'a jak to naprawić . ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...