Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Counter Strike: Global Offensive- Problemy

KuCi123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, ja natomiast mam problem z mikrofonem. Na Skype, podglądzie dźwięku systemowym, na teście dźwięku w opcjach cs'a, w poczekalni na rankeda mikrofon działa jak tak powinien - nic nie trzeszczy, jakość prawie, że idealna. Tymczasem kiedy już jestem w grze - mikrofon trzeszczy niemiłosiernie, na tyle, że nawet nie da się zrozumieć co mówię. Testowałem z 3 różnymi mikrofonami - to samo dla każdego.
Z góry dzięki za pomoc!

Greviz_euw_92_0_nozg.png

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Witam. Po formacie i zmianie dysku mam problem ze spadkami fps . Wczesniej graja w CS Global Offensive na tym samym sprzecie mialem 150fps. Wczoraj rowniez padl mi dysk Seagate Barracuda 500gb 7200.11 , przy starcie systemu pokazal sie komunikat; Disc boot failure , please insert disc and press enter ( probowalem zrobisz wszystko co bylo mozliwe zeby ten dysk zachowac lecz sie nie udało ) wiec kupilem dysk od kolegi Seagate Barracuda 250gb 7200.10 no i system ruszyl. Synchronizacje pionowa wylaczylem , mam najnowsze sterowniki karty graficznej i nadal mam do 30fps. Nie mam pojecia w czym tkwi problem. Dodam jeszcze ze sprawdzalem w programie HD tune bad sectory i wszystko bylo wporzadku. Prosilbym o jakies rady. Nizej podaje specyfikacje komputera

Intel Core 2 quad q6600 @ 2.40ghz x 4

GeForce 280 gtx

4gb ram

plyta glowna Gigabyte GA-VM900M 

Win 7 ultimate x64

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam , tak jak w temacie. Komputer : ( Laptop Acer Aspire 5755G )

Procesor : Intel® Core™ i5-2430M CPU @ 2.40 GHZ

RAM : 4,00GB ( Dostępne 3,85 GB)

Karta Graficzna : Ge Force GT 540M

Wyciągam stałe 20-30 FPS sad.png Czy dam radę to zwiększyć z tym laptopem? HELP !!!

http://speedy.sh/4v8Zf/ssss.png

Obczajcie SS smile.png

Opublikowano

Witam! Mam problem z mapami gdy wchodzę na byle jaki DM lub obojętnie jaki serwer społeczności nie działa mi większość map (narazie chyba tylko aztec i train mi działał) Na botach jest normalnie tylko na serwerach i wyskakuje taki komunikat:

Your Map [maps\de_dust2.bsp] (na przykład dd2) differs from the server's.

3 miesiące temu all działało jak trzeba a teraz nie dodam że gre pobrałem wczoraj więc mam wszystkie najnowsze aktualizacje.

POMOCY TO PILNE !!!

Opublikowano

A ja mam taki problem iż Gdy włączam cs'a robi się czarny ekran i na środku pisze Out of scan range resolution>SGXA Mi się wydaje że to jest źle dobrana rozdzielczość ekranu ma ktoś może pomysł jak to naprawić ? :D

Opublikowano

Witam , tak jak w temacie. Komputer : ( Laptop Acer Aspire 5755G )

Procesor : Intel® Core™ i5-2430M CPU @ 2.40 GHZ

RAM : 4,00GB ( Dostępne 3,85 GB)

Karta Graficzna : Ge Force GT 540M

Wyciągam stałe 20-30 FPS sad.png Czy dam radę to zwiększyć z tym laptopem? HELP !!!

http://speedy.sh/wDcpm/sssdsf.png

http://speedy.sh/4v8Zf/ssss.png

Obczajcie SS smile.png

Grafika troche słaba.

Opublikowano

Problem polega na tym, że CS GO niby się aktualizuje, lecz po jakimś czasie wyskakuje komunikat o błędzie aktualizacji..
Wie ktoś jak rozwiązać ten problem ? 

Opublikowano

Witam ostatnio kupiłem sobie CS:GO Ru i żeby zainstalować i wgl musiałem zmienić ip na rosyjskie za pomocą programu openvpn. Jak już zainstalowałem to na luzie mogłem grać z rosyjskim ip ale gdy skończyła się licencja na ten program to nie moge się połączyć i jak staram się odpalić cs'a na polskim ip to wyskakuje blokada regionalna pomoże ktoś ???

51dmav.png
Opublikowano

Witam! Mam problem z mapami gdy wchodzę na byle jaki DM lub obojętnie jaki serwer społeczności nie działa mi większość map (narazie chyba tylko aztec i train mi działał) Na botach jest normalnie tylko na serwerach i wyskakuje taki komunikat:

Your Map [maps\de_dust2.bsp] (na przykład dd2) differs from the server's.

3 miesiące temu all działało jak trzeba a teraz nie dodam że gre pobrałem wczoraj więc mam wszystkie najnowsze aktualizacje.

POMOCY TO PILNE !!!

wejdź w Biblioteka -> kliknij Prawym przyciskiem myszy na CS:GO --> Wejdź we właściwości -> przejdź do "Pliki lokalne" na Górze -> kliknij Sprawdź spójność plików gry i odczekaj aż się skończy . Mi oraz mojemu znajomemu pomogło . 

Pozdrawiam Wszystkich :)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Cześć, mam małą ilość fps w cs:go, na niskich ustawieniach moje parametry to :

Win7

Klasyfikacja 3,9

Procesor : Intel® Pentium® CPU G620 @ 2.60 GHz  2.60 GHz

RAM : 6,00GB (dostępne 3,49 GB) 

32-bitowy system operacyjny

Karta Graficzna AMD Radeon Graphics Processor

ASUS EAH5450 Series

Całkowita pamięc graficzna 2555 MB

Dedykowana pamięć wideo 1024

Systemowa pamięć wideo 0mb

Udostępniona pamięć systemowa 1531MB

Pomóżcie mi, mam od 30 do 35 fpsów, gdzie na moich ustawieniach powinienem mieć przynajmniej 100, proszę o pomóc jak to moge uzyskać, oraz czy moge coś zrobić aby na 32bitowym systemie mieć dostępne 6gb ramu

Opublikowano

Siema, słuchajcie ja mam problem z tą aktualizacją. Jak mam zrobić aby grać na serwerach normalnie, gdy chcę wejść na jakikolwiek serwer wywala mnie do głównego menu i napisane jest:

"Wymagana aktualizacja klienta. Zrestartuj grę (...)"

Może mi ktoś powiedzieć krok po kroku co z tym zrobić? Byłbym bardzo wdzięczny..!

@EDIT:

Dobra, już naprawiłem brakowało jednego pliku i musiałem wymusić aktualizację :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam miałem rangę szeryfa i przegrałem 3 mecze pod rząd , lecz nie spadłem więc stwierdzilismy z kumplami , że zagramy 4 mecza no i zagraliśmy i wygraliśmy 16:14 i po tym meczu spadłem , dlaczego?

ThePapi007_eune_236_1_logo.png
Na
MPCForum od 21 lis 2009 <3

League Of Legends <3

Opublikowano

Po ostatniej aktualizacji CS GO (2.05.2014) gra mi tnie, w net graph 1  "VAR" skacze od 5 do 10, to powoduje ściny.

Jak to naprawić, bo obecnie darowałem sobie granie.

Opublikowano

nie wiedziałem gdzie o tym napisać a nowego tematu robił nie będe...

otóż kupiłem sobie wczoraj bilet operacji phoenix i moje pytanie jest takie:

Czy drop mam większy tylko jak gram na serverach operacji phoenix czy na wszystkich trybach i serverach?

Witam miałem rangę szeryfa i przegrałem 3 mecze pod rząd , lecz nie spadłem więc stwierdzilismy z kumplami , że zagramy 4 mecza no i zagraliśmy i wygraliśmy 16:14 i po tym meczu spadłem , dlaczego?

Czasem gra zalicza wygraną jako przegraną u mnie też tak było ale nie wiem dlaczego

76561198056293092.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Siema, słuchajcie ja mam problem z tą aktualizacją. Jak mam zrobić aby grać na serwerach normalnie, gdy chcę wejść na jakikolwiek serwer wywala mnie do głównego menu i napisane jest:

"Wymagana aktualizacja klienta. Zrestartuj grę (...)"     MAM TO SAMO I NIE WIEM CO ZROBIĆ, POMOCY !

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

"Wymagana aktualizacja klienta. Zrestartuj grę (...)"     MAM TO SAMO I NIE WIEM CO ZROBIĆ, POMOCY !

Reinstalacja Steam może pomóc :) Sprawdż spójność plików może brakuje ci jakiegoś pliku.

"Upadli powstaną"

Opublikowano

A jak to sprawdzić :D ?

A jak to sprawdzić :D ?

Jak masz steam to prawym na cs wlasciwosci i sprawdz spojnosc plikow a jak nie to reinstall.

"Upadli powstaną"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...