Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TBot - Bot działający w tle

Adzik

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 259
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja nie mam z fejsem połączone .Cały czas ten sam problem polata 15-20min i Program przestał działac bla bla ... .;////

Opublikowano

Ja nie mam z fejsem połączone .Cały czas ten sam problem polata 15-20min i Program przestał działac bla bla ... .;////

Dziś ma wyjść update poprawkowy

Opublikowano

Na początku działal znakonicie(przez około 1 godzine) potem po za logowaniu nie chciał wystartować... może to moja wina:)

ja osobiscie ten sam problem mialem w tej chwili dziala ale mam taki problem ze polata z 10min i wyskakuje mi blad ze bot przestal dzialac i sie wylacza .... czasami nawet 10 min nie polata i ten blad sie pojawia

Opublikowano

Dziś ma wyjść update poprawkowy

Skąd takie info posiadasz,jest jakaś stronka tego bota? Szukałem i nie znalazłem. Póki co jeszcze nie było tego update'u ;/

Opublikowano

Skąd takie info posiadasz,jest jakaś stronka tego bota? Szukałem i nie znalazłem. Póki co jeszcze nie było tego update'u ;/

Z zagranicznego forum. On update'y wykonuje w nocy.

Opublikowano

Pieknie dziala :)

Czy wie ktoś czemu mi bot polata 10, 15 min i sam się wyłącza? Jeśli ktoś wie jak to naprawić to prosze o pomoc :P

Yes...

Opublikowano

jaka jest wykrywalność bota ?

Intel Core i5 4570 , Asus GeForce GTX 760 OC , Kingston 8 GB 1600 Mhz

bf4-logo-retina_12.png?v=1405727469460rc

Opublikowano

Modek powiedz mi czy upgrade zostało zrobione??

Aby nie wykrakać od 30 min śmiga... :) mam nadzieję że naprawili błąd i fps nawet są lepsze :)

Opublikowano

Na jakiej przegladarce dziala bot ?

Czy przed wlaczeniem bota musze byc zalogowany na strone/na mape ?

Internet Explorer i nie.

Modek powiedz mi czy upgrade zostało zrobione??

Aby nie wykrakać od 30 min śmiga... :) mam nadzieję że naprawili błąd i fps nawet są lepsze :)

Podobno tak, ale zdarzają się przypadki, że komuś nie pomogło.

Opublikowano

Na przykład mi nie pomogło ;d

Jak uruchomiłem pierwszy raz po aktualizacji to działał normalnie, potem wyłączyłem bota i po jakimś czasie znów go włączyłem jednak po kilku minutach wyskoczyło " Aplikacja przestała działać ... " .

Jednak to nic nie szkodzi bo robię tak jak to robiłem zawsze gdy to wyskakiwało tzn.

Przesuwam to okienko gdzieś na róg ekranu tak aby nie przeszkadzało a w bocie klikam "Stop" i ponownie "Start" i bot dalej działa. Czasami przestanie zbierać ale wystarczy powtórzyć ( tzn. "Start, "Stop" ) i znów dalej działa.

Opublikowano

Bocik lata na mapie i ktos go zabije to rodzi sie na startowej ...da rade jakos zrobic zeby wracal na mape tam gdzie ma latac?

Opublikowano

Ja dostałem dzisiaj bana na tbocie... bociłem sporadycznie bo wiadomo bot nie latał 24h/7 dni. Trudno , trzeba założyć nowe konto :)

Opublikowano

Czekamy teraz na ink`a aż doda pallke :> będzie cud miód :rolleyes:

ink nie robi tego bota...

Ja dostałem dzisiaj bana na tbocie... bociłem sporadycznie bo wiadomo bot nie latał 24h/7 dni. Trudno , trzeba założyć nowe konto :)

Na forum nic nie piszą o zbanowanych kontach. Możliwe, że dostałeś za coś innego.

Opublikowano

Nie nie , Adzik . Tylko tbocik nic innego . Ale już nowe konto lata :)

A powiedz mi jak zbanują konto to przychodzi jakiś e-mail że konto zostało zablokowane?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...