Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam uzależniającej gry (Daje LIKE)

SwerQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam gry która mnie wciągnie..

Odpadają:

Metin2

Tibia

League of Legends ( nie na moje nerwy)

Aion

wow

Shaiya

Last Chaos

Combat Arms

(ważne żeby gra była darmowa)

podawajcie wszystkie gry, mogą być przeglądarkowe fps itp ale ważne żeby były online.

ZA UZASADNIONĄ WYPOWIEDŹ DAJE LIKE

• Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

War Thunder (szczególnie jak wyjdą czołgi i flota, bo teraz są samoloty), Miasto Pary, Surwarium, które podobno wyjdzie w tym miesiącu (otwarta beta):

http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=18336

WT? Przecie to w 2014 upadnie...

Zapraszam do WoT'a :) 25h/dobę będzie normą po 2 miesiącach gry, a to można uznać za uzależnienie

Opublikowano

Zapraszam do WoT'a :) 25h/dobę będzie normą po 2 miesiącach gry, a to można uznać za uzależnienie

Nie pisz bzdur. WT jest we wszystkim lepszy od WoT. Sam przyznasz, że WoT stoi graficznie bardzo źle. WT przegoni WoT. A jak wyjdą czołgi i flota? I dodatkowo łączone bitwy?

WoT słabo się rozwija i jeśli dalej tak będzie to będzie powstawało więcej konkurencyjnych produkcji.

Zobacz w WoT grafikę i choćby system celowania. Ile można czekać aż się ten dziwny celownik skupi? Gdzie tu realizm?

Może jest World of Warplanes albo World of Warship, ale w WT będzie to wszystko w jednej grze i będą bitwy łączone.

Wargaming się starzeje i większość osób odejdzie od jego gier jeśli nie wypuści czegoś co będzie mogło konkurować z War Thunder, a chyba żadnej gry nie robią.

Battlefield 3/4.

Darmowe

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Obadam tego World of Tanks.

Ale RaiderZ jest po Polsku ;)

Tak? Nawet nie wiedziałem, weszłem tylko na ich stronę główną i zobaczyłem że jest po angielsku :D

Shakes&Fidget i za niedługo... :D

Shakes&Fidget trochę nastawiony na kasę.

Battlefield 3/4.

Darmowe ^^

Opublikowano

Obadam tego World of Tanks.

Tak? Nawet nie wiedziałem, weszłem tylko na ich stronę główną i zobaczyłem że jest po angielsku :D

Shakes&Fidget trochę nastawiony na kasę.

Darmowe ^^

BF3 jest prawie darmo obecnie.

25zł za taką grę to nic.

Gra warta wydatku. Pomyśl nad tym.

Jeżeli koniecznie chcesz coś darmowego to mogę polecić NFS World.

Jest nawet team wyścigowy na MPC.

Opublikowano

BF3 jest prawie darmo obecnie.

25zł za taką grę to nic.

Gra warta wydatku. Pomyśl nad tym.

Jeżeli koniecznie chcesz coś darmowego to mogę polecić NFS World.

Jest nawet team wyścigowy na MPC.

W NFS world odrzucają mnie mikro płatności - na każdym kroku gra narzuca płatność. Chcesz kupić neony - płać, chcesz kupić rejestracje - płać.

Nie wiem czy zauważyłeś, więc masz jeszcze raz.

Zobacz jeszcze Anno Online.

Zauważyłem, obczaje, trzymaj lajka. Obczaje "Anno Online"

Killing flore

Przecież ta gra nie jest darmowa ;p

Opublikowano

Microvolts! Po angielsku, ale co tam kumać... Biegasz i strzelasz, wciągła mnie na już prawie tak długo jak cs za dzieciaka :D

Opublikowano

Microvolts! Po angielsku, ale co tam kumać... Biegasz i strzelasz, wciągła mnie na już prawie tak długo jak cs za dzieciaka :D

Hmmm, niby grafika trafiona w moje sedno ale.. wydaje mi się że mało polaków w to gra. Ale łap lajka za to że przypomniała mi się pewna gra..

Team Fortress 2, (też nastawiona na kase) ale idzie przeboleć. Podawajcie jeszcze jakieś tytuły to ja sobie obadam a wy złapiecie lajka ;)

Opublikowano

Nie pisz bzdur. WT jest we wszystkim lepszy od WoT. Sam przyznasz, że WoT stoi graficznie bardzo źle. WT przegoni WoT. A jak wyjdą czołgi i flota? I dodatkowo łączone bitwy?

WoT słabo się rozwija i jeśli dalej tak będzie to będzie powstawało więcej konkurencyjnych produkcji.

Zobacz w WoT grafikę i choćby system celowania. Ile można czekać aż się ten dziwny celownik skupi? Gdzie tu realizm?

Może jest World of Warplanes albo World of Warship, ale w WT będzie to wszystko w jednej grze i będą bitwy łączone.

Wargaming się starzeje i większość osób odejdzie od jego gier jeśli nie wypuści czegoś co będzie mogło konkurować z War Thunder, a chyba żadnej gry nie robią.

Darmowe

Widzę fan WT. Po jutrze wychodzi że tak go nazwę graphics update i grafika w Wocie będzie o niebo lepsza :) Między WT a WoWp zgadzam się jest różnica, ale nawet mniejsza niż między WoTem, a tymi ich podróbkami czołgów. WoT świetnie się rozwija i jak w ostatnich patchach dużo się nie zmieniało, tak teraz, gdy czują presję gadzin, starają się i jak sam zauważyłeś grafikę trzeba polepszyć ;)

Co do realizmu celowania, nie jest źle i nie wiem jak to ma wyglądać w tej taniej podróbce.

Jeśli dalej chcesz się spierać (i ośmieszać) to zapraszam na pw ;)

Opublikowano

Może Ghost Recon: Online? Albo S.K.I.L.L?

Widzę fan WT. Po jutrze wychodzi że tak go nazwę graphics update i grafika w Wocie będzie o niebo lepsza :) Między WT a WoWp zgadzam się jest różnica, ale nawet mniejsza niż między WoTem, a tymi ich podróbkami czołgów. WoT świetnie się rozwija i jak w ostatnich patchach dużo się nie zmieniało, tak teraz, gdy czują presję gadzin, starają się i jak sam zauważyłeś grafikę trzeba polepszyć ;)

Co do realizmu celowania, nie jest źle i nie wiem jak to ma wyglądać w tej taniej podróbce.

Jeśli dalej chcesz się spierać (i ośmieszać) to zapraszam na pw ;)

Chętnie napiszę, przecież należy porównywać gry i prowadzić ciekawą dyskusję. WoT ma też tą przewagę, że wyszedł pierwszy i gra była dobra. Niestety poziom spadł i War Thunder może zabrać mu wielu fanów. Wargaming zapomniał o udoskonalaniu gry na rzecz liczenia zysków.

graphic.pnggraphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...