Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Te zasrane noob teamy..

Gość Polandqwe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja to napiszę tak : Nawet z noobami wygrasz grę w brązie i silverze.

Piszę to z doświadczenia bo w wakacje pamiętam pierwszy raz używałem BoLa i dzięki skryptowi na Katarinę i zwłaszcza Ryzego wygrywałem gry. Po prostu w brązie są na ogół debile, które myślą "oo ale ma mało hp idę go zabić" - Mowa o Ryżym. A to gówno prawda bo jak wciśniemy spację to nasze combo wygląda jakoś tak "R+Q+W+Q+E....." więc? Mamy spellvampa, który nas wyleczy za milion i zgarniemy killa.

Katarina to jeszcze lepsza opcja bo easy penta. Wczoraj na smurfie grałem (30 lvl unranked) i przegrałem linię trochę na Viktora i co? Gra skończona ze statami dla mnie 33/5 więc polecam.

Czyli nie wyszedłeś skillem tylko bolem, a to jest różnica. Ja nie miałem problemu wyjść kumplowi z brązu fizzem bez bola a ty musiałeś aż skryptów używać?

Opublikowano

Sam przebyłem drogę z Brązu 1 do Golda 3 i powiem Ci tyle, że nie ma sensu denerwować się na rankedach, jak Cie ktoś obraża albo cokolwiek masz od tego opcję zablokuj. Bloknij typa i miej na to co pisze wywalone, graj swoje. Ważne jest też roamowanie (jungla i mid) jeżeli dobrze radzisz sobie na swojej linii staraj się zdobywać przewagę na innych i nigdy ale to nigdy nie staraj się pomagać NA SIŁĘ linii która mocno przegrywa, lepiej zrobisz jeżeli pójdziesz wspomóc topa, zabijesz przeciwnika i zabierzesz towera niż pójdziesz na bota i oddacie triple killa przeciwnemu adc.

Postacie z dużą ilością CC (Jarvan) oraz takie które w ułamek sekundy potrafią zniszczyć jeden cel (Ahri, Zed) są tu najbardziej przydatne. Musisz jeszcze pamiętaj o tym aby przy gankowaniu zdobywać jak najwięcej. Zabiłeś bota? Bierz tower a najlepiej jeszcze po nim Drake'a. Jeżeli grasz AD championem bardzo dobrym wyborem będzie też splitpushowanie, jedynym wymogiem do tego jest to, że MUSISZ wiedzieć gdzie są przeciwnicy. Jeżeli idziesz splitpushować np. topa a przeciwników nie widzisz na mapie to taki splitpush nie ma sensu bo mogą oni robić barona/drake lub po prostu po Ciebie cofnąć i zabić.

Fe%C3%ABd_eune_58_1_logo.png

Opublikowano

Z Bronze 4 wbiłem do bronze 1 ( w 2-3 dni ) udało się fuksem miałem 100lp i zaczynała się juz seria, od rozpoczęcia serii zaczełem przegrywać mecze tak, ze jestem tera bronze 2 60 lp bodajze... narazie dalem se spokoj z lolem zaczne grac na nowo w nowy rok ;p

Opublikowano

Coś w tym jest. Mam podobnie ale na szczęście jeszcze coś wygrywam.

Btw. Ostatni patch:

„Wyjaśnienie: jeżeli spędzisz w kolejce dużo czasu, system będzie mniej przykładał się do stworzenia idealnie zrównoważonego meczu. Jednakże występował rzadki błąd, który sprawiał, że gracze, którzy spędzili zbyt długi czas w kolejce, zaczynali wszystkich innych graczy, którzy czekali na dołączenie. W przypadku takiego zaciągniętego gracza, jeżeli mecz zostanie znaleziony szybko, dla naszego systemu oznacza to, że mecz będzie na porządnym poziomie. Jednakże co jakiś czas, nie działo się tak (ze względu na szerszy zakres poszukiwań), co mogło spowodować powstanie kiepskich wrażeń − naprawiliśmy już ten błąd.”

Naprawiono błąd, który sprawiał, że system dobierania przeciwników tworzył niezrównoważone mecze, gdy gracz spędzał długi czas w kolejce.

Może i naprawili ten błąd "up" ale możliwe, że jest kolejny -,-

Y.ou O.nly L.ive O.n-line.

YOLO

Opublikowano

jak masz tyle trolli to nie wycarrujesz, jak ja mam trolli w grze i widze że to nie ma sensu to nie gram izajmuje się czymś innym. Klikne pare razy zeby mnie nie wywalilo za afk i tyle. Po co tracić nerwy.

Opublikowano

Kurde hehe,
znam to po Sobie, jakiś czas temu myślałem tak jak wy że przegrywam przez tych troli,

a teraz mam w to wyjepane i potrafię sam sobie wygrać gre SAM!, Czemu bo gram zespołowo,

widzisz że bot dostaje wpierdal, to idziesz tam! i pomagasz, stawiasz wardy, a nie ubierasz się pod full dmga, nie grasz tylko postaciami robiący kolosalny dmg,

i prowadzisz sam grę do zwycięstwa.

Moje zdanie.

Opublikowano

Katarina ssie :D Silence i jej nie ma. Jak chcesz carry'ować z mida, to polecam Cassiopeie(o ile umiesz nią grać). Aktualnie mam nią 70% win(niby nie dużo, ale dosyć niedawno zacząłem nią grać).

Nie, nie używam posranych skryptów do Cassio.

Mhm, na wyższym poziomie nie jest już taka dobra. Ale teraz mówimy o brązie. Tutaj ludzie nie umieją jej skontrować.

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...