Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Te zasrane noob teamy..

Gość Polandqwe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie odrazu mówię że ja nie jestem jakims tam prosem

Jak mam sobie poradzic z tymi noob teamami?

Przewaznie kazdy moj ranked to lose przez moj team.

Mialem dzis taką sytuację. Soraka poszła na jungle, na supporta poszedł warwick, na ,, adc '' tryndamere na mida nidale to akurat ok, i ja riven solo top .

Powiedzcie co ja mam robic w takiej sytuacji?

Albo, niby typ ma 30lvl a nie wie co to smite ?! Boże widzisz a nie grzmisz..

Przedostatni moj ranked, to wygrywaliśmy grę, a team się poddał gdy biliśmy przeciwnego inhibitora. Gdzie w tym kurva sens?!

Co, muszę zrobić by jakoś dać sobie z tym radę?!

Opublikowano

Graj Katariną ^^

A dokładniej, staraj się wykierować. Mów im co i jak powinni robić. Wszystkiego i tak nie wygrasz ;)

Mi się najlepiej "carryjuje" Katariną na *_*

Opublikowano

#2UPTak, mów im co mają robić, to potraktują mnie jeszcze wyzwiskiem, oraz komendą , ./all report dat fcking noob riven thanks

chodz mam staty 4/0 a reszta po 0/2,0/6 itp.

#UP Możliwe, no ale ja nie widzę sensu w tym, po co samemu tracic rank i jeszcze kogos z danej dywizjii zbić ._.

Opublikowano

Graj duety z kolegą,co dwie głowy to nie jedna,do tego dobierz sobie taką postać którą rozgromisz przeciwnika w early i potem wycarrujesz w late ;)

Opublikowano

Tak, mów im co mają robić, to potraktują mnie jeszcze wyzwiskiem, oraz komendą , ./all report dat fcking noob riven thanks

chodz mam staty 4/0 a reszta po 0/2,0/6 itp.

Bo ty masz im sugerować co mają robić, a nie kazać to robić. Ja tak 3 lata temu wyszedłem z brązu (a dokładniej 776 elo, bo wtedy dywizji nie było).

Opublikowano

#UP/ Sory, właśnie o to mi chodziło, sam tak myślę, że kazać to nic to i tak nie da, ale zauważ , że sugerowanie też gówno da...

#2UP/ Tylko, że zbytnio grać z kim nie mam nie mam żadnego takiego kolegi 30lvl, znacyz mam z 4 ale z nimi wolę nie grać, ponieważ mój skyll nie jest taki op, i nie chcę, żeby nawet przezemnie spadli z ranku ;/

( Jeśli tak szybko nowej odpowiedzi pisać nie można to sorry nie znam danego czasu do napisania 2 odpowiedzi )

Opublikowano

Idz mida kata z bariera i red potą.Bierzesz W na start i szybko maxujesz do 2 LV lecz najpierw rozdaj te q w i e :D

FB gwarantowany. Sprawdzone przeciwko Kha,Liss,Lee,Zedzie,Talonie nie wiem jak działa na reszte :D

W bronzie są greedy,Ty z W masz dość przyzwoity DMG bariera + potka robi cie niezniszczalnym,robisz ten fb wbijasz 6 i roamujesz bota,topa tak żeby podłapali asyski/kille :D

Opublikowano

odinstaluj grę nie trać nerwów :)

WAT jakich nerwów? Jeśli autor jest w brązie to tam jest tylko fun z noobów a nie nerwy W T F? o.O

Co do drugiej gry mozliwe ze miales 4 trolli - premadow i dla beki wpisali surra, wszystko sie zdarza

WAT jak na solo/duo rankedzie może być 4 premade? Fajnie tam u ciebie widzę
@Top Każdy ranked przez swój team yhy... no już. Jeśli jest brąz/silver to nope. Tam ludzie są tak głupi, że tam samemu możne grę wygrać i nie pisać, że się nie da bo zawsze takie odpowiedzi więc już sam sprawdzałem kilka razy na 3 kontach w brąz IV, brąz II, silver V i... boty grają lepiej... really... stoje pod ich nexusem tristaną i wychodzą z respa po kolei takie noobstwo i penta się wbiła rly?... 0 mózgu, nawet boty tak nie robią... Poza tym, co z tego, że soraka w jungli, ww na supporcie i adc trynda... nie ma znaczenia... jak ogarniasz i dobrze grać to easy wygrasz każdą grę nawet z soraką w jungli. Poza tym w brązie bez adc/supporta to jest normalne zauważyłem a jak ktoś już weźmie suppa to z tego co grałem na tych kontach to zauważyłem, że tam pickiem na supporta najczęściej jest voli. Jeśli normal = brąz/silver no to wygrałem kiedyś Zedem na Caitlyn na bocie, bo coś tam było i challenge accepted 125 range vs 650 i miałem lepszą farmę od niej... na linii szło równo, potem trochę odskoczyłem i tak do końca gry ale to jednak 650 range vs 125... tak więc trynda na bocie z ww nie jest zły, kiedyś na rankedzie miałem jarvana jako adc na bocie i był 21/4 chyba jakoś tak. Plus to, że to w bronze więc tam wszyskimi postaciami można iść wszędzie. Jak masz poradzić z noob teamami, których nie ma i przez których nie przegrywasz rankedów tylko przez siebie na tych dwóch ligach no to hmm lepiej grać? Napisz im co mają robić i tyle a jak nie to grasz solo i też wygrywasz, pickuj top/mid/adc w brązie mi się na tych liniach easy carruje, w jungli mogę wygrać też ale trudniej mi się z niej carruje bo nie jestem zbyt dobrym junglerem. A supp raczej odpada, wolę się sam nafeedować/nafarmić i mieć 100% pewność, że sam to wygram niż liczyć na ludzi. Tam w sumie każdą postacią wygrasz więc nie ma jakiejś reguły co masz tutaj picknąć. Nie wiem co jeszcze tu napisać, jak coś napiszesz to odpisze.
Aa zapomniałem, tam afk również nie robi różnicy, 4 vs 5 od początku gry enemy surr 20 gg easy xD Jakbym się postarał to może i nawet 3 vs 5 bym wygrał w sensie wygrał bym na pewno tylko problem by mógłbyć jakby enemy gralo na pusha 3 vs 5 to chyba tylko taki problem a tak to też bym na 99% wygrał ^^
PS. Dywizja?

E6c9g1v.gif

Opublikowano

#UP/ Sory, właśnie o to mi chodziło, sam tak myślę, że kazać to nic to i tak nie da, ale zauważ , że sugerowanie też gówno da...

#2UP/ Tylko, że zbytnio grać z kim nie mam nie mam żadnego takiego kolegi 30lvl, znacyz mam z 4 ale z nimi wolę nie grać, ponieważ mój skyll nie jest taki op, i nie chcę, żeby nawet przezemnie spadli z ranku ;/

( Jeśli tak szybko nowej odpowiedzi pisać nie można to sorry nie znam danego czasu do napisania 2 odpowiedzi )

Jakbym ja miał tak myśleć to nigdy nie wybiłbym się... obecnie mam granice 1900 elo, wiesz na ilu zaczynałem? Na 770 bo pierwsze co zrobiłem po wbiciu 30 to rankedy. Jeżeli ty masz skilla to wygrasz około 3/4 gier i się wybijesz, ty masz ich prowadzić, sugerować co mają kupować i jak gankować czy grać. Też miałem pełno noobów, retardów, afkerów i trolli, ale się wybiłem. Do Golda liczysz się tylko Ty i twój skill, dalej trzeba robić jakiś teamwork.

Raz kumpel poprosił mnie żebym wybił mu konto z Bronze III do Silver V, zrobiłem to w 2 dni (+szkoła) grając tylko Fizzem na midzie, on przez 700 gier mówi że nie da się wyjść z brązu a jak wbiłem mu silv V to mówił że mam farta, obecnie zmienił nastawienie i sam z SIlver V wybił się do Silver I, co jest dla niego sukcesem.

Opublikowano

Najwidoczniej jesteś za słaby, żeby ich wycarrować, zostań w bronzie tam gdzie jest twoje miejsce.

Opublikowano

Na brązie/silverze działają picki z dużą ilością AoE CC np.: Wukong.Kolejną ważną rzeczą jest śledzenie obecnej mety i postacie które na ważniejszych turniejach (tak jak teraz Battle of Atlantic czy LCS Promotion) są banowane lub pickowane dla przykładu,silniejsze postacie na tą chwile to : Top: Mundo/Shyv/Renekton; Jungle:Elise/Vi Mid:Ziggs etc.

Ludzie na tym poziomie nie ogarniają ich ukrytej siły.

Pozdro ^^

"Losowy cytat z Google..."

Opublikowano

Co do drugiej gry mozliwe ze miales 4 trolli - premadow i dla beki wpisali surra, wszystko sie zdarza

ale jak premade 4? ranked xD? jak 2 i 2 to watpie ze by sie wszyscy razem, ale wsumie wszystko jest mozliwe

sydno_eune_13_3_logo.png

Opublikowano

Na brązie/silverze działają picki z dużą ilością AoE CC np.: Wukong.Kolejną ważną rzeczą jest śledzenie obecnej mety i postacie które na ważniejszych turniejach (tak jak teraz Battle of Atlantic czy LCS Promotion) są banowane lub pickowane dla przykładu,silniejsze postacie na tą chwile to : Top: Mundo/Shyv/Renekton; Jungle:Elise/Vi Mid:Ziggs etc.

Ludzie na tym poziomie nie ogarniają ich ukrytej siły.

Pozdro ^^

ale Ci ludzie nie wykorzystają tych picków typu ziggs shyvana elise tam jest instalock na mastera yi jak na riven na wyzszym elo..

sydno_eune_13_3_logo.png

Opublikowano

Naucz się grać to wycarryujesz team, jeśli nie potrafisz wygrać na takie zera to sorry, ale jesteś chujowy. Pozdrawiam.

Opublikowano

Wy tak mówicie samemu da się wygrać ale jeżeli twój bot robi 0/20 w przeciągu 10 min bo nnoooob jungller noooo ganks to weź to potem wycarruj z topa albo mida . ( samemu mi się udało wybić z brązu V do silver I ale wie że niektórych gier się nie da po prostu wygrać )

Opublikowano

WAT jakich nerwów? Jeśli autor jest w brązie to tam jest tylko fun z noobów a nie nerwy W T F? o.O

WAT jak na solo/duo rankedzie może być 4 premade? Fajnie tam u ciebie widzę

@Top Każdy ranked przez swój team yhy... no już. Jeśli jest brąz/silver to nope. Tam ludzie są tak głupi, że tam samemu możne grę wygrać i nie pisać, że się nie da bo zawsze takie odpowiedzi więc już sam sprawdzałem kilka razy na 3 kontach w brąz IV, brąz II, silver V i... boty grają lepiej... really... stoje pod ich nexusem tristaną i wychodzą z respa po kolei takie noobstwo i penta się wbiła rly?... 0 mózgu, nawet boty tak nie robią... Poza tym, co z tego, że soraka w jungli, ww na supporcie i adc trynda... nie ma znaczenia... jak ogarniasz i dobrze grać to easy wygrasz każdą grę nawet z soraką w jungli. Poza tym w brązie bez adc/supporta to jest normalne zauważyłem a jak ktoś już weźmie suppa to z tego co grałem na tych kontach to zauważyłem, że tam pickiem na supporta najczęściej jest voli. Jeśli normal = brąz/silver no to wygrałem kiedyś Zedem na Caitlyn na bocie, bo coś tam było i challenge accepted 125 range vs 650 i miałem lepszą farmę od niej... na linii szło równo, potem trochę odskoczyłem i tak do końca gry ale to jednak 650 range vs 125... tak więc trynda na bocie z ww nie jest zły, kiedyś na rankedzie miałem jarvana jako adc na bocie i był 21/4 chyba jakoś tak. Plus to, że to w bronze więc tam wszyskimi postaciami można iść wszędzie. Jak masz poradzić z noob teamami, których nie ma i przez których nie przegrywasz rankedów tylko przez siebie na tych dwóch ligach no to hmm lepiej grać? Napisz im co mają robić i tyle a jak nie to grasz solo i też wygrywasz, pickuj top/mid/adc w brązie mi się na tych liniach easy carruje, w jungli mogę wygrać też ale trudniej mi się z niej carruje bo nie jestem zbyt dobrym junglerem. A supp raczej odpada, wolę się sam nafeedować/nafarmić i mieć 100% pewność, że sam to wygram niż liczyć na ludzi. Tam w sumie każdą postacią wygrasz więc nie ma jakiejś reguły co masz tutaj picknąć. Nie wiem co jeszcze tu napisać, jak coś napiszesz to odpisze.

Aa zapomniałem, tam afk również nie robi różnicy, 4 vs 5 od początku gry enemy surr 20 gg easy xD Jakbym się postarał to może i nawet 3 vs 5 bym wygrał w sensie wygrał bym na pewno tylko problem by mógłbyć jakby enemy gralo na pusha 3 vs 5 to chyba tylko taki problem a tak to też bym na 99% wygrał ^^

PS. Dywizja?

tak tylko ze w tym twoim silverze bronzie nie zawsze sa no brainy albo smurf z lepszym teamem ale w miare ogarniajacy

Opublikowano

Ja to napiszę tak : Nawet z noobami wygrasz grę w brązie i silverze.

Piszę to z doświadczenia bo w wakacje pamiętam pierwszy raz używałem BoLa i dzięki skryptowi na Katarinę i zwłaszcza Ryzego wygrywałem gry. Po prostu w brązie są na ogół debile, które myślą "oo ale ma mało hp idę go zabić" - Mowa o Ryżym. A to gówno prawda bo jak wciśniemy spację to nasze combo wygląda jakoś tak "R+Q+W+Q+E....." więc? Mamy spellvampa, który nas wyleczy za milion i zgarniemy killa.

Katarina to jeszcze lepsza opcja bo easy penta. Wczoraj na smurfie grałem (30 lvl unranked) i przegrałem linię trochę na Viktora i co? Gra skończona ze statami dla mnie 33/5 więc polecam.

Opublikowano

Ja wczoraj grałem zedem na midzie, zrobili invade, early game miałem zjebane bo orianna z przeciwnej dostała killa, potem bot zaczął troche feedować.

Powiedziałem żeby próbowali, i że ja bede roamował, poszedłem na bota pare razy, zdobyłem killa, pushowałem mida potem pomogłem na topie.

I wkoncu sie obudziłem.

A tak naprawde to wygraliśmy :>

Play to have fun, not to win.

Opublikowano

Katarina ssie :D Silence i jej nie ma. Jak chcesz carry'ować z mida, to polecam Cassiopeie(o ile umiesz nią grać). Aktualnie mam nią 70% win(niby nie dużo, ale dosyć niedawno zacząłem nią grać).

Nie, nie używam posranych skryptów do Cassio.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...