Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co jest fajnego w anime ?

Gość Nukey

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam pytanie co jest takiego fajnego w anime ?, bo nie rozumiem jak można to oglądać xD

Opublikowano

Powiedz co ty oglądasz ,też się pośmiejemy. No to od początku. Anime jest znacznie lepsze od 99,9% wszelkich seriali w TV. Dlaczego? Takie seriale są denne z powodu takiego że oglądasz bez przerwy życie innych ludzi... własne już nie wystarcza? Patrzysz jak rozmawiają, chodzą do pracy, uczą się... Jednym słowem monotonia, bo to samo widzisz i poza telewizorem każdego dnia. Natomiast anime to już nie to samo. Większość mówi że to bajeczki dla dzieci, a dlaczego? Bo myślą że jak coś jest animowane to jest skierowane tylko i wyłącznie dla dzieci. Są anime w których krew leje się hektolitrami, są sceny erotyczne, zarówno hetero jak i homo, są poruszane wszelkiego rodzaju kwestie moralne. ukazani są psychopaci, sadyści którzy krok po kroku ćwiartują ludzi, urywa się innym palce, kończyny, a głowę odstrzeliwuje się shotgunem z wielkim rozbryzgiem krwi. Tak, te anime z pewnością są dla 4 letnich dzieci :) Kontynuując, Anime to zupełnie inny świat, nie to co ta nieustanna monotonia lecąca w TV. Tu masz (zwykle, bo oczywiście nie zawsze) dobrą fabułę, historię, akcję, świetnie wykreowane postaci i wiele więcej. To chyba na tyle bo dalej nie chce mi się pisać

Opublikowano

fajne są narysowane małe słodziutkie dziewczynki

I robiące słodziutkie rzeczy.

Siemka mam pytanie co jest takiego fajnego w anime ?, bo nie rozumiem jak można to oglądać xD

Jesteś nietolerancyjnym animofobem!

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

Powiedz co ty oglądasz ,też się pośmiejemy. No to od początku. Anime jest znacznie lepsze od 99,9% wszelkich seriali w TV. Dlaczego? Takie seriale są denne z powodu takiego że oglądasz bez przerwy życie innych ludzi... własne już nie wystarcza? Patrzysz jak rozmawiają, chodzą do pracy, uczą się... Jednym słowem monotonia, bo to samo widzisz i poza telewizorem każdego dnia. Natomiast anime to już nie to samo. Większość mówi że to bajeczki dla dzieci, a dlaczego? Bo myślą że jak coś jest animowane to jest skierowane tylko i wyłącznie dla dzieci. Są anime w których krew leje się hektolitrami, są sceny erotyczne, zarówno hetero jak i homo, są poruszane wszelkiego rodzaju kwestie moralne. ukazani są psychopaci, sadyści którzy krok po kroku ćwiartują ludzi, urywa się innym palce, kończyny, a głowę odstrzeliwuje się shotgunem z wielkim rozbryzgiem krwi. Tak, te anime z pewnością są dla 4 letnich dzieci :) Kontynuując, Anime to zupełnie inny świat, nie to co ta nieustanna monotonia lecąca w TV. Tu masz (zwykle, bo oczywiście nie zawsze) dobrą fabułę, historię, akcję, świetnie wykreowane postaci i wiele więcej. To chyba na tyle bo dalej nie chce mi się pisać

Czy ja sie smieje? poprostu sie pytam co w tym jest takiego fajnego i bez obrazy wole oglądać życie innych ludzi niż tzw 'kreskowki'.

PS Bez obrazy jakby co xD

Opublikowano

Czy ja sie smieje? poprostu sie pytam co w tym jest takiego fajnego i bez obrazy wole oglądać życie innych ludzi niż tzw 'kreskowki'.

Jeden woli oglądać "Klan", a inny rysowane dziewczynki. To juz kwestia gustu, a o gustach się nie dyskutuje ;]

Last.fm

Opublikowano

Obejrz Death Note, albo inne fajne anime, zobaczysz dlaczego lubimy anime. Bo póki nic nie obejrzałeś, nie masz prawa oceniać anime

finalrender.png

Opublikowano

arko, twój argument jest powalający. Jeśli symulator chirurga nie zrobi ze mnie lekarza, to GTA 5 czy anime nie zrobi ze mnie mordercy. Najwięcej do powiedzenia mają ci, co nigdy czegoś takiego nie oglądali. Obejrzyjcie jeden z drugim death note, code geass, elfen lied , higurashi no naku koro ni czy shingeki no kyojin. Ciekawe czy powiecie że anime są bajeczkami dla dzieci i nie mają sensu ;)

Opublikowano

arko, twój argument jest powalający. Jeśli symulator chirurga nie zrobi ze mnie lekarza, to GTA 5 czy anime nie zrobi ze mnie mordercy. Najwięcej do powiedzenia mają ci, co nigdy czegoś takiego nie oglądali. Obejrzyjcie jeden z drugim death note, code geass, elfen lied , higurashi no naku koro ni czy shingeki no kyojin. Ciekawe czy powiecie że anime są bajeczkami dla dzieci i nie mają sensu ;)

http://sjp.pwn.pl/haslo.php?id=2561982

Prosze o zaprzestanie wycieczek personalnych, albo topic poleci do kosza.

Last.fm

Opublikowano

Obejrz Death Note, albo inne fajne anime, zobaczysz dlaczego lubimy anime. Bo póki nic nie obejrzałeś, nie masz prawa oceniać anime

Obejrzalem jakis odcinek anime i po 3 minutach wylączylem dla mnie to zwykla kreskowka xD

Opublikowano

Obejrzalem jakis odcinek anime i po 3 minutach wylączylem dla mnie to zwykla kreskowka xD

Zobacz jeden odcinek... Hellsinga może, to inaczej na to spojrzysz.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Też nie rozumiem jak można oglądać hińskie bajki.

Naoglądają się tego świństwa, a potem im odpierdala i wychodzą na ulicę by zabijać

http://www.thestar.com.my/News/Nation/2013/10/23/Cosplay-community-reaction-to-murder.aspx

Tu jest dowód

Kurwa, nie rozumiem Cię. Ciągle hejtujesz anime, a sam oglądasz, obejrzałeś ponad 40 tytułów, nawet masz sygnature z anime. Nic do ciebie nie mam, ale tego po prostu nie rozumiem

@edit

To nie jest zwykła kreskówka, ja oglądam anime od 13, 16, a czasem od 18 lat. Kreskówki z tego co wiem są od lat 6/7. Obejrzałeś pewnie jakieś gówno i już oceniasz.. Ja ci mówie, obejrz coś dobrego, wytrzymaj 3 odcinki, a potem zobaczysz, że sam będziesz chciał oglądać dalej

finalrender.png

Opublikowano

Kurwa, nie rozumiem Cię. Ciągle hejtujesz anime, a sam oglądasz, obejrzałeś ponad 40 tytułów, nawet masz sygnature z anime. Nic do ciebie nie mam, ale tego po prostu nie rozumiem

zapoznaj sie prosze z terminem 'ironia'

dziekuje, dobranoc

topic - wszystko

Opublikowano

zapoznaj sie prosze z terminem 'ironia'

dziekuje, dobranoc

topic - wszystko

wiem co to ironia, ale po prostu jej nie wyczułem w poście Arka. Po co te "dziękuje, dobranoc"??

finalrender.png

Opublikowano

Dobra, koniec juz tego spamu xD nie kazdemu podoba sie anime dla mnie to zwykle gó*no ale każdy ma swój gust więc, dziękuje za wypowiedzi ;)

Opublikowano

A widziałeś jakiekolwiek?

Tak widziałem, i dla mnie to gunwo i nie wmawiaj mi , że każdemu musi sie podobac.

Opublikowano

A co widziałeś, ścierwo pokroju blicza, czy coś na podobnym poziomie polecane przez geniuszy z tego działu? Ewentualnie widziałeś coś z chujową kreską, gdzie postacie różnią się jedynie kolorem włosów, a płeć żeńska jest przedstawiona jako loli z przerośniętym biustem. xdd Dobre i wartościowe anime powstaje rzadko, większość serii mam ochotę wyjebać z dysku przez infantylnosć i głupotę bohaterów, no ale nie okłamujmy się, duża jest różnica między promowaną współcześnie kinematografią? Oglądnij baccano jak chcesz sobie wyrobić zdanie.

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

Tak widziałem, i dla mnie to gunwo i nie wmawiaj mi , że każdemu musi sie podobac.

A powiedz co obejrzałeś i jak dużo. Nie poddawaj się tak szybko, uwierz, że i Ty coś dla siebie znajdziesz

finalrender.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...