Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co jest fajnego w anime ?

Gość Nukey

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A co widziałeś, ścierwo pokroju blicza, czy coś na podobnym poziomie polecane przez geniuszy z tego działu? Ewentualnie widziałeś coś z chujową kreską, gdzie postacie różnią się jedynie kolorem włosów, a płeć żeńska jest przedstawiona jako loli z przerośniętym biustem. xdd Dobre i wartościowe anime powstaje rzadko, większość serii mam ochotę wyjebać z dysku przez infantylnosć i głupotę bohaterów, no ale nie okłamujmy się, duża jest różnica między promowaną współcześnie kinematografią? Oglądnij baccano jak chcesz sobie wyrobić zdanie.

Jak ktoś jest uprzedzony to nie ważne co mu powiesz on i tak tego nie obejrzy.

Sam jestem uprzedzony do wielu gatunków i zwyczajnie ich nie tykam pomimo faktu, że większość to wychwala

s2c77Oa.png

Opublikowano

Jak ktoś jest uprzedzony to nie ważne co mu powiesz on i tak tego nie obejrzy.

Sam jestem uprzedzony do wielu gatunków i zwyczajnie ich nie tykam pomimo faktu, że większość to wychwala

np. do jakich gatunków? Jeżeli typu yaoi, to Cię rozumiem.

finalrender.png

Opublikowano

Jezu.. ja nie chcialem zebyscie mnie przekonywali do anime tylko bylem ciekawy informacji, co w anime jest takiego fajnego ;D przeczytalem nie podoba mi sie to i tyle.. xD

Opublikowano

Dobra, zamykam, bo z tego topicu możnaby otworzyć całe biuro podróży personalnych.

Z okazji świąt obędzie się bez %.

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...