Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Mordulmt2.pl [Dedyk][Hard]

Mordulmt2.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 130
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nareszcie... ktoś wpadł na to by stworzyć serwer taki jakim był PL. Jako były metińczyk z wyższej półki (skromny ^^) uważam że to co oferuje ten serwer to wszystko co trzeba było do szczęscia, osobiście tęsknię za tym PL'em... ale postawmy sprawę jasno, na bank tutaj zagram tylko pytanie czy graczy będzie na tyle żeby było z kim rywalizować na dłuższy dystans? mam nadzieje że tak bo rzekome hardy typu ravia gdzie są jakieś zielone królestwa dziwne bronie z painta które się robi z broni na 75, czy Balmora gdzie team pozostawia wiele do życzenia... reszta Hardów nie dość że odbiega od "normalnego" wyglądu metina to grywalność sięga 250 osób w godzinach szczytu. O mediumach i easy nie będę wspominał bo to jest szał pał dla mistrzów painta, co jeden gorszą zbroję wymyśla, albo zmienia kolory Niebiańskiej zbroi czy tam Hwanga.

Co do rat, według mnie 250% expa jest odpowiednią ilością żeby serwer postał choć kapkę dłużej, inaczej w tydzień ludzie powbijają 99lv i stwierdzą, szukam innego priva bo tego "przeszedłem". Ma być w miarę trudno ALE ta trudność powinna być w jakiś sposób przysłaniana aktywnością na serwerze, eventach, zuo, nie mówię o tandecie typu znajdź GM'a, ale np. event bez okazji (nie skarpetki w grudniu-styczniu, czy piłki na mistrzostwa) wprowadzeniu itemku X do dropu który można wydropić z mobów od danego lvla i wymieni się go na coś wartościowego metal, pety, bransolety miłości (by łatwiej się expiło małżonkom), wierzchowiec, kostium cokolwiek co umili grę i odciągnie nas od myśli " o w mordę zaraz znowu idę expić bo nie ma co robić, a ten level leci jak krew z nosa ".

Nie wiem czy dobrze doczytałem ale dobrym pomysłem jest zniesienie medali konnych, wykonywanie misji dla stajennego by zwiększyć level konia będzie ciekawsze jak na mój gust.

Zmianki, Dodania, 5bony, Rękawiczki 30 minut, Zwoje Egzorcyzmu, Rady Pustelnika.. nie lepiej zamknąć te wszystkie itemy do skrzyni serwerowej aby jeszcze bardziej urozmaicić expienie kolegom z serwerów easy/medium? Wiadomo jak to jest z metkami a serwerową szkatułke dropnie każdy kto nie stoi bezczynnie (taka propozycja).

Moglibyście też załatwić sobie reklamę u paru YouTube'rów, czy coś w tym stylu, no i również mam nadzieje że będziecie karcić te beztalencia na botach/hackach i tak dalej.

Pozdrawiam, czekam i życzę pomyślnego startu.

jenova1.jpg
Opublikowano

"Powrot do korzeni" tia... Wiecie na czym zarobic, a mianowicie na dodaniach, zmianach itp.

Raty podane w prezce sa zmyslone... Jak cos to sa po 100%...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...