Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Mordulmt2.pl [Dedyk][Hard]

Mordulmt2.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ciekawy pomysł z tym powrotem do przeszłości :D szukam stabilnego serwera , może zawitam do was , kiedy będzie forum bądź stronka ?

Strona główna jak i forum będą dostępne już niebawem, jest to kwestia kilku dni .

exp 350 % to byłoby najlepsze rozwiazanie

za nie ciezko nie za łatwo

skąd zmianki i czy dużo ich leci bo nie doczytałem :D ?

Jeżeli chodzi o doświadczenie , zostanie wprowadzona ankieta .

Wzmocnienie przedmiotu jak i zaczarowanie można zdobyć ze wszelkich Kamieni Metin oraz Bossów jak i zwykłych potworów , szansa na drop zwiększa się proporcjonalnie do poziomu Bossa / kamienia metin .

• Odpowiedzi 130
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer nie zbyt nowoczesny - masa pierdol, bajerwo i innych za przeproszeniem gowien...

Kolejnym plusem jest administracja serwera, widac ze bardzo zainteresowana serwer odpisuje tutaj wszystkim i to jest najwazniejsza podstawa na kazdym serwerze...

Co macie z tego ze fajny serwer full nowosci jak administracja ma wyjebane ?

Mozliwe ze zawitam :)

Pozdrawiam Ardi,

Opublikowano

mi tez sie podoba ale exp jest banalnie maly

Czy ja wiem czy mały ;) 250% doliczając do tego różne bonusy + eventy to może być ciężko i będzie rywalizacja :) Jak widać są też nagrody za wbicie 99 lvl to będzie o co walczyć:)

Jak dla mnie się podoba i czekam na start serwera . Pozdrawiam :)

Opublikowano

Dobrze wykonana prezentacja, ciekawy pomysł i ogarnięta administracja, co widać po tym, że stara się odpowiadać na posty. Exp 250 % - trochę ciężko, ale nagrody b. ciekawe. Na serwerze na pewno zawitam, zobaczymy jak będzie :)

Opublikowano

po stronce wnioskuje ze ukradli domene diamonda zobaczcie ranking...

O jakiej kradzieży mowa :) To są tylko przykładowe dane (text), no ale lepiej zmienić na xxx, by nerwów oszczędzić i wymyślony powód do hejtów usunąć xD

Opublikowano

dodajcie jeszcze jakies szkatki dropiące z mobow , powiekszylibyscie spoty , dobra maszyna i server by byl calkiem fajny ;d

Zycie jest jak szachy - raz bijesz konia , a raz pchasz krolową : )

Opublikowano

Serwer który reklamujecie byłby u szczytu popularności... jakieś 2-3 lata temu, gdy PL się staczał i gracze rzeczywiście szukali alternatyw. Teraz co mądrzejszy szukający harda pójdzie na ravię lub inny stary, profesjonalny a przede wszystkim sprawdzony i zaludniony serwer tego typu.

Jeżeli na waszym serwerze będzie wszystko tak jak w prezentacji, to i tak nie gwarantuje wam graczy. Nawet te "oddane" osoby uciekną, widząc 30 osób online. Jeżeli chodzi o harda, to kluczem do jego rozwoju są gracze. Aby prosperował handel i rynek mógł się rozwijać - potrzebni są ludzie nadający mu odpowiedni obrót. Aby była nagroda za wszystkie godziny expa muszą być ludzie, z którymi można przeprowadzać wojny i bić się w pvp na solo.

O tyle co na serwerze easy o większość można się zatroszczyć samemu, to na hardzie świecące pustkami spoty i m1 to już powód do niepokoju. Jeżeli rzeczywiście zależy Wam na powodzeniu serwera to zajmijcie się profesjonalną reklamą i nie startujcie, dopóki nie będziecie pewni paruset osób na starcie, a w przyszłości podwojenia tej liczby. Te tysiąc wyświetleń, którymi się tak cieszycie, to w rzeczywistości wielkie nic. O ile jesteście "pasjonatami" to wątpię, że zadowolicie się jedynie postawieniem serwera. Chyba fajnie by było gdyby on postał te kilka miesięcy lub najlepiej nie padł wcale, mam rację?

Póki co wszystko zanosi się na to, że wszystko będzie świetne, a na serwerze pustki. Bo nikt o tym serwerze nie słyszał.

Chociażby udostępnienie strony, forum, ts, facebooka - organizacja nań konkursów przed startem; utworzenie grupy zajmującej się multimedialną reklamą serwera czy chociażby prymitywne ustawienie spambota na metin2.pl... żadna z wymienionych przeze mnie czynności nie jest trudne do wykonania, a może przynieść efekty.

who cares?

Opublikowano

Serwer który reklamujecie byłby u szczytu popularności... jakieś 2-3 lata temu, gdy PL się staczał i gracze rzeczywiście szukali alternatyw. Teraz co mądrzejszy szukający harda pójdzie na ravię lub inny stary, profesjonalny a przede wszystkim sprawdzony i zaludniony serwer tego typu.

Jeżeli na waszym serwerze będzie wszystko tak jak w prezentacji, to i tak nie gwarantuje wam graczy. Nawet te "oddane" osoby uciekną, widząc 30 osób online. Jeżeli chodzi o harda, to kluczem do jego rozwoju są gracze. Aby prosperował handel i rynek mógł się rozwijać - potrzebni są ludzie nadający mu odpowiedni obrót. Aby była nagroda za wszystkie godziny expa muszą być ludzie, z którymi można przeprowadzać wojny i bić się w pvp na solo.

O tyle co na serwerze easy o większość można się zatroszczyć samemu, to na hardzie świecące pustkami spoty i m1 to już powód do niepokoju. Jeżeli rzeczywiście zależy Wam na powodzeniu serwera to zajmijcie się profesjonalną reklamą i nie startujcie, dopóki nie będziecie pewni paruset osób na starcie, a w przyszłości podwojenia tej liczby. Te tysiąc wyświetleń, którymi się tak cieszycie, to w rzeczywistości wielkie nic. O ile jesteście "pasjonatami" to wątpię, że zadowolicie się jedynie postawieniem serwera. Chyba fajnie by było gdyby on postał te kilka miesięcy lub najlepiej nie padł wcale, mam rację?

Póki co wszystko zanosi się na to, że wszystko będzie świetne, a na serwerze pustki. Bo nikt o tym serwerze nie słyszał.

Chociażby udostępnienie strony, forum, ts, facebooka - organizacja nań konkursów przed startem; utworzenie grupy zajmującej się multimedialną reklamą serwera czy chociażby prymitywne ustawienie spambota na metin2.pl... żadna z wymienionych przeze mnie czynności nie jest trudne do wykonania, a może przynieść efekty.

z wszystkim sie zgodze ale..

ustawienie spam bota na metin2 PL ?

jakbym zobaczył ze ktoś w tak hamski sposob probuje reklamowac serwer

odrazu bym go skreslił i nie grał na nim.

@ serwer fajny moze zagram jak sie rozkreci

Szukasz dobrego serwera MEDIUM ?

[ ZOBACZ ]

Link do prezentacji

http://www.mpcforum.pl/topic/1104825-illusionmt2dedyknowy-medium/

Opublikowano

jak na serwer Hard mało informacji w tej prezentacji !!

zmianki/dodania/kamole/5-bon itp. dożo wymieniania !

Powodzenia

97885401236937515934.png

Opublikowano

Wreszcie porządny serwer takiego właśnie szukałem , coś na podstawie starego metina ale troszkę łatwiejszy :)
Ładnie przygotowana prezentacja :)
Na pewno zagram :)

Pozdrawiam :)

Jak mogę jakoś pomóc w reklamowaniu serwera to jestem chętny :)

Opublikowano

Wreszcie porządny serwer takiego właśnie szukałem , coś na podstawie starego metina ale troszkę łatwiejszy :)

Ładnie przygotowana prezentacja :)

Na pewno zagram :)

Pozdrawiam :)

Jak mogę jakoś pomóc w reklamowaniu serwera to jestem chętny :)

Otworz okno i krzycz !! ZAPRASZAM NA SERWER MORDULMT2, START O **.**.*** !!

@ Skąd wziąć zmianki i dodania i czy dropi je w duzych ilościach czy małych ?

lepiej dajcie mały drop to będzie ciekawiej.

Szukasz dobrego serwera MEDIUM ?

[ ZOBACZ ]

Link do prezentacji

http://www.mpcforum.pl/topic/1104825-illusionmt2dedyknowy-medium/

Opublikowano

@Everon

Oczywiście , że TS jest , będzie dostępny gdy ruszy serwer .

@Bagadyr-*

Wszelkie informacje na temat startu serwera będą umieszczane w tym temacie .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...