Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Mordulmt2.pl [Dedyk][Hard]

Mordulmt2.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ciesze się że użytkownicy majacy po 30 postów moga powiedzieć jaki to ja nie jestem "nie wiadomo kto" <3 nie będe tu sugerował że ktoś im to kazał napisać czy coś bo nie ma sensu.

@Porywacz Twoje posty czasami nie są zbyt smaczne , uważasz się za nie wiadomo kogo i widać to gołym okiem na forum, stąd właśnie Twoje niezadowolenie .

Tak jak napisał @mordulmt2.pl zapoznaj się z regulaminem potem przychodź z pretensjami , według mnie postąpił słusznie ale nie mi to oceniać .

Pozdrawiam .

@Nigdy w świecie nie napisałem "witajcie świnie" ta osoba nawet nie raczyła przeczytać tego co tam jest faktycznie napisane.

Racja napisałeś " Patrzcie świnie " `

Według Ciebie jest to dozwolona treść ? zapoznaj się z regulaminem .

Rozumiem podkreślam na początku że nie wypowiadałem się na forum serwera tylko załozyłem temat z przywitaniem. A uważam się za zwykłego użytkownika i zostałem potraktowany w taki sposób. Chciałem jeszcze dodać że wyjaśniłem co znaczyło "patrzcie świnie król parkietu" i z czego sie wzieło Administratorowi na pw w wiadomośći w której się odwołałem po czym on stwerdza że napisałem coś całkiem innego i faktycznie wtedy ktoś mógł się czuć urażony.

Na koniec dodam że nie mam zamiaru się wykłócać o jakiegoś bana na waszym śmiesznym forum życze wam samych sukcesów z serwerem

Pozdrawiam "Nie wiadomo kto" Porywacz <3

słaby jestem w te miecze...

• Odpowiedzi 130
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Drogi użytkowniku nie wiem jak mam do Ciebie napisać abyś zrozumiał .. fraza " witajcie świnie " jak i " Patrzcie świnie " zalicza się do :

Na forum (tzn. w postach, tytułach, nickach, avatarach, podpisach, screenach, itd.) niedozwolone jest umieszczanie treści:

....

- obrażających użytkowników forum lub inne osoby (np. osoby publiczne),

Rozumiem podkreślam na początku że nie wypowiadałem się na forum serwera tylko załozyłem temat z przywitaniem

Wypowiadałeś się oficjalnie na ShoutBoxie co nie zmienia faktu , iż regulamin został naruszony.

Pozdrawiam.

Opublikowano

NIE HEJTUJCIE wkurwia mnie hejtowanie postawcie swoj serwer , zobaczymy czy bedzie pro elo lepszy .

Wogole z kad u was tyle nienawisci do innych KURWA

Trzeba zyczyc powodzenia i tyle elo

Opublikowano

Witam, są w kilku miejscach, zobaczymy jaki efekt przyniosą :)

Przewidywane daty:
- 08.01.2014 ok. 18.00 - publikacja klienta
- 09.01.2014 ok. 18.00 - publikacja TS
- 10.01.2014 ok. 18.00 - Start serwera

Opublikowano

Zwykły Hard, kompletnie zero nowości. Jak dla mnie to nie wypali, nikt bez lepszej reklamy na takim serwerze grać nie bd.

Lepiej grać na zwykłym hardzie old school niż na jakimś gdzie jest od chuja nowości z dupy wziętych do niczego nie potrzebnych :)
Opublikowano

Niby zwykły hard a jeszcze takiego nikt nie stworzył , od dawna szukam czegoś takiego bez zbędnych pierdół których jest tak wiele , że wypychają cały Itemshop ...

nic zbędnego nie dodali ale to jest właśnie innowacja , czekam Panowie na start !

:)

Opublikowano

dodajcie więcej setów broni.. może graliście na x-worl* :) bardzo fajny serv dodajcie epicką broń na 1lvl a ktora przeabia się na broń 90lvl ta zas dopiero na tym poziomie moze mieć wbite śr które nie wchodzą zawsze. dodania i zmianki z bossów w małym dropie a do dropu itemy z bonami :D to by sie przydalo! solidny serwer a nie staroć./..

Opublikowano

Nic ciekawego na serwerze nie ma. Nie sądze żeby grało u was dużo graczy. Wszystko się powtarza i jest standardowe na wielu serwerach.

r3ePj8E.png

Opublikowano

Nie grałem w metka 3 lata ;D, ogólnie bym zagrał, ale włąśnie zaczyna mi się sesja więc odpada ;D Chyba, że skusze się grać po 1-2 godzinki dziennie zobaczymy ;) Serwer taki jakie lubie, naturalny bez przesadzonych broni i szybkiego expa ;)

Wszędzie gdzie mnie spotkacie będę miał nick :Agrameon.

81135798392254945280.png

Opublikowano

Witam wszystkich użytkowników mpcforum.

Zapraszamy do pobierania klienta który właśnie został udostępniony!

Odwiedźcie nasze forum oraz stronę główną.

img02.jpg

www.mordulmt2.pl/forum

www.mordulmt2.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...