Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwerownia FairPG.eu | Survival+Gildie | SurvivalGames | YouTuberzy | Dedyk | TS3 |

treetree

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 130
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up

Zapomniałem dodać wyżej w poście o tym, od razu przy restarcie jak to wszystko ogarneliśmy to był drop exp 2x :)

Pomogłem?👍

Daj Like! :D

Opublikowano

Zapraszamy ! :-)

Dzisiaj lub jutro na kanale Angulara pojawi sie filmik z serwera w którym beda vouchery na darmowe vipy :-)

Niedługo planujemy takze zrobic konkursy na serwery i giftcode :-)

Pomogłem?👍

Opublikowano

Serwer prawie cały czas full. Możecie dodać drop 2x w godz. 23:30 - 00:30? Takie zachęcenie do siedzenia w nocy. I jeszcze enchant na 30 możecie dać w VIP roomie.

Opublikowano

Serwer prawie cały czas full. Możecie dodać drop 2x w godz. 23:30 - 00:30? Takie zachęcenie do siedzenia w nocy. I jeszcze enchant na 30 możecie dać w VIP roomie.

Co do enchantu to raczej nie będzie na 30, wystarczy na 20 :)

Pomogłem?👍

Opublikowano

Poprawilimsy znowu TPS ! :)

Czekamy na was moze dobijemy kiedys 500/500

Opublikowano

Co do enchantu to raczej nie będzie na 30, wystarczy na 20 :)

A możecie dać na 24? Byłoby EPIC!

Opublikowano

Znowu mam bana - tym razem dostalem - Znowu zostalem zbanowany -,- wlasnie wychodzilem z serwera ? i zobaczylem jak jest u mnie huntersss .. Po tym odrazu wchodze - i pisze zostales zbanowany - MIAłeś szanse .. ja nawet nie wiem jaką szanse i o co chodzi ?

hunterss na fejsie odpisal ze mam huzoni i ze mnie obserwowal - zadnych dowodow nie mial oczywiscie -,-

JA nie wiem czy wy na sile banujecie ludzi z topki czy o co chodzi ? odpiszcie mi admini tutaj albo na fb bo chce wiedziec czy bede mogl UB czy mam szukac nowego serwera .. ;/

TEN serwer jest zajebisty i licze na tego UB ktorego - jak sadze dostalem nie fair

Opublikowano

Jakie macie pluginy autorskie xD?

Other drops - to jest od dropu widzę :P

Plugin na Gildie tak samo widziałem już na innych serwerach :D

Nie żeby coś ale nic specjalnego tutaj nie widzę <3

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

@up Gildie na 200% autorskie, bo FrxX na bierzaco dodawał funkcje ;)

Opublikowano

Znowu mam bana - tym razem dostalem - Znowu zostalem zbanowany -,- wlasnie wychodzilem z serwera ? i zobaczylem jak jest u mnie huntersss .. Po tym odrazu wchodze - i pisze zostales zbanowany - MIAłeś szanse .. ja nawet nie wiem jaką szanse i o co chodzi ?

hunterss na fejsie odpisal ze mam huzoni i ze mnie obserwowal - zadnych dowodow nie mial oczywiscie -,-

JA nie wiem czy wy na sile banujecie ludzi z topki czy o co chodzi ? odpiszcie mi admini tutaj albo na fb bo chce wiedziec czy bede mogl UB czy mam szukac nowego serwera .. ;/

TEN serwer jest zajebisty i licze na tego UB ktorego - jak sadze dostalem nie fair

To jak ktos wypowie sie co do mojego bana ? przepraszam za ta czcionke ale z fejsboka :D

Opublikowano

@up Gildie na 200% autorskie, bo FrxX na bierzaco dodawał funkcje ;)

no właśnie widzę że autorskie :D

z randomowego serwera screeny :

http://scr.hu/3p0/naujr
http://scr.hu/3p0/x8tui

z fairpg:
http://scr.hu/3p0/rt3h0
http://scr.hu/3p0/1hk0j

Łeh to to samo tylko kolejność jest pozmieniana, mówi się trudno :D next time piszcie prawdziwe rzeczy w prezentacji ;f

Tak nawiasem, gildii pisze się przez dwa i (jeszcze na oby dwóch serwerach błąd haa xD)

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Skąd wiesz że tamten serwer na ukradł z FPG? Bo takie same rzeczy były na poprzedniej edycji.

Opublikowano

@Trobol.

Dropy - My tego nie ukrywamy i nie zasłaniamy w żaden sposób, jak byśmy chcieli to zrobić to byśmy po blokowali komendę itp itd.

Nie wyrobiliśmy się ze zrobieniem pluginu więc wrzuciliśmy ten, chociaż wystartowaliśmy na start, tak jak obiecywaliśmy a nie jak ty ze swoim doscraftem, "Startujemy w tym tygodniu" - minęło już 3 tyg a serwera jak nie było tak nie ma :)

Gildie - Nasz plugin jest w 90% przerobiony, dodane własne rzeczy itp, a to że taki wygląd to o niczym nie świadczy, równie dobrze można wziąć sam wygląd i dodać do pluginu i to znaczy że taki sam? Proszę Cię..

My chociaż staramy się coś własnego wymyślać i dodawać a nie jak Ty wszystko kopiować z innych serwerów, cobble x i inne badziewia :)

Pozdrawiam i mam nadzieję że skończyłeś i już się więcej nie zobaczymy :)

@Topic.

Wczoraj osiągneliśmy 200/200 przez prawie cały dzień za co jesteśmy dumni, ciągle staramy się optymalizować bardziej serwer abyście mogli wchodzić i było więcej slotów :)

Przy 200/200 wciąż się dobijaliście na serwer jak by była WL przy 100 slotach :D

TS3 już działa, IP: fairpg.eu

IP MC: fairpg.eu

Zapraszamy ! :)

Pomogłem?👍

Opublikowano

Znowu mam bana - tym razem dostalem - Znowu zostalem zbanowany -,- wlasnie wychodzilem z serwera ? i zobaczylem jak jest u mnie huntersss .. Po tym odrazu wchodze - i pisze zostales zbanowany - MIAłeś szanse .. ja nawet nie wiem jaką szanse i o co chodzi ?

Na fejsie nic nie dostalem ( zadnej wiadomosci , odpowiedzi ) dajcie ją choć tutaj czy dacie mi szanse ?

Opublikowano

@up x Raya tez nie uzywales ;)?

Tak BTw Trobol: ) Gildie osobiscie sa Digitalixa lecz tylko ja i Mitorh posiadamy najnowyszch gildi Source :)

Mam pelne prawo do nich

i tam gdzie TY likneles to akurat dostali te gildie odemnie

Opublikowano

No i chu* przyznam się ,  mam i miałem zans minimap x-raya i optifine ;c z xraya nie korzysstalem wgl tylko biegalem i patrzylem na mapke zansa i tam widzialem graczy ;c 

Chce wiedziec czy jest szansa na to ze zagram na tym serwrze ? bardzo mi na nim zalezy - jest poprostu zajebisty ;c

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...