Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwerownia FairPG.eu | Survival+Gildie | SurvivalGames | YouTuberzy | Dedyk | TS3 |

treetree

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na ts było zebranie i mówiliśmy, te osoby które mogły wbić i się im udało wiedzą o co chodzi.

Chunki się zje... i ciągle przez nie crashował serwer.
Start będzie jakoś o 18.

Pomogłem?👍

Daj Like! :D

• Odpowiedzi 130
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer działa.

Na razie 150 slotów bez lagów, myślę że jutro będzie można powiększyć sloty :)

Zapraszamy.

IP: fairpg.eu

Pomogłem?👍

Opublikowano

Mielismy problemy z startem serwera o 14 , lecz po 18 jest wszystko jak w najlepszej sprawie :D

Opublikowano

Dziekujemy za wszystkie opinie ! Serwer trzyma sie perfekcyjnie :
)

130/150

Pewnie zaraz bedzie 150/150 :0

Zapraszamy !

Opublikowano

150/150 :)

Lecimmmyyy ! :D

Wieczorem prawdopodobnie zostanie dodana komenda na czyszczenie eq z cobbla i wyłączenie dropu cobbla :)

Oraz poprawione tagi gildii na chacie.

Zapraszam ! :)

IP: fairpg.eu

Pomogłem?👍

Opublikowano

Poprawilismy duzo bugow , 155/155 zwiekszamy stopniowo sloty ! zapraszamy

Opublikowano

Serwer dobry, aczkolwiek jezeli ktos ma zacząć grać, to nie zbyt polecam. Cięzko zacząć, wszędzie latają ludzie z eq polując na nowych... Powinno być chociaż 30 minut ochrony na nowych.

Opublikowano

Serwer dobry, aczkolwiek jezeli ktos ma zacząć grać, to nie zbyt polecam. Cięzko zacząć, wszędzie latają ludzie z eq polując na nowych... Powinno być chociaż 30 minut ochrony na nowych.

Wiemy o tym ale nic na to nie poradzimy, tacy już ludzie są że chcą sobie nabić ranking na graczach bez eq :)

Zawsze możesz użyć przycisk w losowe koordy ;)

Pomogłem?👍

Opublikowano

Grałem od początku .. Kupiłem vipa miałem zamiar zakładać już gildie bo miałem itemki .. Biegam z kolegą i widzę nick pod ziemią patrze na optifine to się skopuję z kolegą - wbijamy im kradniemy trzcine enchant , cieszymy się z takiej akcji jestem juz na spawn chowam itemki do enderchesta i co widze ? widze bana za x-raya napisalem im na fb odwolanie i jak mój kolega prosil admina zeby ten rozpatrzył prosbe o mojego UB ten dal mu mute i powiedzial ze nie ma czasu ..

Serwer ogolnie jest zajebist% i administracja niczego sobie :) Czekam juz 4h na tego UB .. Liczę że administracja w końcu odpowie i da mi UB bo w końcu jest dzisiaj niedziela ;c

Pozdrawiam - mój nick z serwera : czzzarek

nie rozumiem czemu dostalem bana ;s

Opublikowano

Gildie nie mam /f home ani /g dom Vip nie miał mieć przewagi nad graczami a ma i to dużą.... Tpa,sethome tym bardziej że nawet gildia nie może f home g dom admin banuje gracza za kill aure a potem drugi go odbanowuje bo to jego kolega...;] miała być w nocy powiększona mapa i większy exp oczywiście czekałem do 1 rano i się nie doczekałem.Losowe TP to porażka tepa każdego na tą samą polankę i już tam polują na nowych graczy bo większość już o tym wie i sobie nabijają ranking na FK.Tag gildii przed nickiem zbugowany miał być dzisiaj naprawiony i do tej pory tego nie zrobiono.Myślałem że to będzie lepszy serwer jak poprzednie FrxX ale teraz to jest lipa a gra full serwer dzięki Angularowi... Do tego jeszcze każdy członek gildii ma range vip....Nie polecam,serwer ma niby 300 slotów a jest tylko 150 jak zwiększono do 170 to Angular płakał że są lagi i zmniejszyli do 150 a Vip niby ma rezerwacje slota a tak nie ma.Nie lecą głowy z graczy to tez lipne ale pewnie jak by dograli ten plugin to by lagi były więc.....jak sobie cos przypomne to jeszcze będę dopisywał bo miał być niby taki super serwer a na razie to kicha szczególnie to unbanowanie ...Aveman'a itp

Opublikowano

nie podziele twojej opinii .. to ze angular gra na serwerze to fakt - przyciaga graczy ale no jakby byl dupny server to by odrazu wychodzili ..

TO JAK ADMINISTRACJO ? Odpowiecie na moje odwolanie sie od BANA ?

Zaczynam do serwera nastawiac sie negatywnie - na odpowiedz czekam jz 8 h

Opublikowano

1. Po 1 POwiedzialem ze Tagi naprwaie po 24 przy restarcie

f home i g dom prawdopodobnie bedzie za kilka dni musze dopisac kilka linijek

2. Vip nie ma duzej przewagi , jest to tylko drobyn upominek

3. randomowe tepanie jest LOSOWE wiec nie wiem jak cie tepa na ta sama polanke pozdrawiam :)

@up Dostales unbana godzine temu

Opublikowano

Gildie nie mam /f home ani /g dom Vip nie miał mieć przewagi nad graczami a ma i to dużą.... Tpa,sethome tym bardziej że nawet gildia nie może f home g dom admin banuje gracza za kill aure a potem drugi go odbanowuje bo to jego kolega...;] miała być w nocy powiększona mapa i większy exp oczywiście czekałem do 1 rano i się nie doczekałem.Losowe TP to porażka tepa każdego na tą samą polankę i już tam polują na nowych graczy bo większość już o tym wie i sobie nabijają ranking na FK.Tag gildii przed nickiem zbugowany miał być dzisiaj naprawiony i do tej pory tego nie zrobiono.Myślałem że to będzie lepszy serwer jak poprzednie FrxX ale teraz to jest lipa a gra full serwer dzięki Angularowi... Do tego jeszcze każdy członek gildii ma range vip....Nie polecam,serwer ma niby 300 slotów a jest tylko 150 jak zwiększono do 170 to Angular płakał że są lagi i zmniejszyli do 150 a Vip niby ma rezerwacje slota a tak nie ma.Nie lecą głowy z graczy to tez lipne ale pewnie jak by dograli ten plugin to by lagi były więc.....jak sobie cos przypomne to jeszcze będę dopisywał bo miał być niby taki super serwer a na razie to kicha szczególnie to unbanowanie ...Aveman'a itp

1.Gildia nie ma g dom, od 1 edycji nie ma i nie było nigdzie mowy że na tej edycji to będzie więc nie wiem o co sapy.

2.Co do tpa i sethome, na poprzednich edycjach też tak było i nikt nie narzekał :) Jaka jest w tym przewaga nad normalnymi graczami?

3.Kto niby dostał bana i ub za cheaty?:)

4.Mapa była powiększona w nocy, exp, fakt - nie. Pisaliśmy dzisiaj o tym że będzie jak zrestartujemy serwer ponieważ to jest w pluginie na gildie a nie będziemy specjalnie edytować gildii na szybko żeby coś zepsuć tylko po to że tobie się za wolno expi, po raz kolejny się odniosę do poprzedniej edycji - przez poprzednie 2 edycje było tak samo i nikt nie narzekał.

5.Losowe tp jest 1000-2500 od spawna więc nie wiem dlaczego masz takiego pecha :)

6.O tagach była dzisiaj mowa kilka razy że w nocy to naprawimy, nie będziemy restartować serwera w dzień jak jest 175/175, wolimy poczekać do nocy jak jest mniej graczy i wszystko od razu ogarnąć :)

7."Do tego każdy członek gildii ma range vip" - Nie ma rangi vip tylko PREFIX na chacie, drobna literówka przy pisaniu pluginu na chat, tak jak pkt 6, pisaliśmy że to w nocy będzie naprawione.:)

8/9.Kolejny raz się odniosę do pkt wyżej. Sloty/Rezerwacja slota - Pisaliśmy dzisiaj wielokrotnie o tym że w nocy będziemy optymalizowali bardziej serwer i ogarniali permission ponieważ ten plugin nie działa tak jak powinien i przez to nie czyta rezerwacji slota.

10.Głowy gracz - Po co to komu? Kiedyś nie było i było dobrze, odkąd powprowadzali na skkf głowy/mchc cobblex i inne gówna to chcecie to też widzieć na innych serwerach, tu Cię zmartwię. My nie kopiujemy wszystkiego z innych serwerów jak niektórzy.

11.Dzięki za opinie, ale mam nadzieję że nie będę musiał więcej tyle pisać. Napisałem więcej odp niż twoje "skargi" na serwer.

12.Żegnam.

Pomogłem?👍

Opublikowano

Dodalismy w nocy bardzo duzo rzeczy ! wpadnij na serwer i zobacz ;)

Opublikowano

@2up.

Nie ma za co :)

@topic.

Na serwer zostało dodanych kilka rzeczy przed chwilą :)

Między innymi:

Gildyjny dom - Komenda /gdom

Gildyjny chat - Komenda /gczat TEKST

Poprawione tagi, już nie pokazuje że ktoś ma vipa jeśli go nie ma :) Założyciel gildii ma już tag na chacie

Bardziej poprawiona optymalizacja, jutro przetestujemy ile graczy wytrzyma bez lagów :)

Jutro w nocy jeszcze wprowadzimy blokadę wypadania cobblestona i czyszczenie eq z cobblestone ! :)
Codziennie w nocy nowy update serwera, ciągle coś poprawiamy :)

Jeśli macie pytania/problem możecie śmiało pisać w temacie :)

Pomogłem?👍

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...