Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Piercing

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hmm

no wiesz mam pewna kolezanke w kalsie co wolany na nia milenka(wziete z galerianek) wiadomo czemu takie przezwisko

no a ja mam takich kumpli ze powiedizeli ze dostane od kazdego z nich po kartonie finlandi (jest ich 13 w klasie) jest ja poobracam (wiadomo o co chodzi)

no ale niestety pasztstu sie nie tyka i odpadlem jak zobaczylem ja nago

no chuj musialem kupowac im kazdemu po kartonie

kasy w chuj poszlo

ale gibana wtedy byla niezla

wiesz nastepnym razem zalozylem sie ze pociagne nasza facetke od fizyki za spodnice w dol

zrobilem a nagroda to byli moimi slugusami przez tydzien (nie robilem nic nosili za mnie plecak odrabiali lekcje odwozili do domu kanapeczki do sql mi koledzy robili)

a druga nagroda tego naganna z zachowania dywanik u dyrki;p

ale bylo warto

cool story bro

Jestem dinozaurem

Użytkownik od 22 wrz 2007
  • Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

sooo back 2 rl ;p

Kolczyk w języku u kobiety to jest to ^^

Lubie też przebite pępki i uszy. U niektórych strawnie wygląda tez mały kolczyk w górnej części wargi / w nosie.

Reszta rzeczy typu sztanga w nosie albo innym dziwnym miejscu to już robienie czegos tylko i wyłączanie dla siebie bo to nie mieści się nawet w granicach mody.

Mój kolczyk też w sumie tak jakoś zrobiłem na spontanie. Szybka decyzja i wizyta u koleżanki która nigdy wcześniej ucha nikomu nie przebijała i gotowe. Bez igieł i jakis innych zabawek. Zaostrzyła tylko kolczyk (jeszcze taki z pasarzu za 5zł para) wyczyściła spirytem i pyk. Nie przemywałem go niczym i jakoś żadna infekcja się nie wdała.

A co wy na stwierdzenie że jak ktoś zacznie się w to bawić to nie ciężko mu przestać ? Ja jakoś po zrobieniu sobie w uchu nie mam chęci na coś więcej.

f.png

Opublikowano

ja sie w czoraj zalozylem o 4 butelki wisky ze przebije se ucho korkociągiem od wina :D i wygralem wisky pychota a ucho mi stara opatrzyla (pracuje jako chirurg ;) ) co prawda ucho troche nie równo przebite ale teraz se chyba kolczyka założe

Opublikowano

e tam

ja kolczyk w jezyku tez mam i jakos do czego innego mnie nie ciagnie

no coz nie moja wina ze mam takich kolegow ale szkola zobowiazuje bys tyle placil za sql to tez bys mial kase na zaklady (nuclear)

a nie ze zakladamy sie o0 jakies marne piwo

choc ostatni zaklad byl za symbolicznego grosza ;p

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

heh to macie grubo na chacie xD

ja chyba sobie zrobię kolczyka w brwi :) tak sobie :) bo w uchu to jak u pedzia xD a do ryja sobie nic nie będę pchał xD

Opublikowano

ja mam od 6 lat w uchu i ostatnio mnie ciagnie zeby przebic dolna warge w 2 miejscach ;d zobaczymy co z tego wyjdzie

a co do Papy Smerfa mam nadzieje ze jakos zdezynfekowales to ;d

kayascodelarioskins11sy.jpg
Opublikowano

Mam to samo zdanie u lasek tez jakos mi sie to nie podoba czy na sucie czy lechtaczce, mi sie podobaja dziewczyny z przebita warga :)

no w wardze no to jeszcez ale fajnie w jezyku wyglada :P

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ta to chyba do lekarza nie chodzisz tylko sam leczysz sie babcinymi sposobami jak tak mowisz

hmm zakazenia sie wdaja

no to papa miales szczescie ze ci sie nic nie wdalo ;p

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

Huhuh

Dodatkowe atrakcje sexualne bez dodatkowych akcesoriów ;P

Papa jesteś kox

Co teraz planujesz przebić ?? :>

Były Moderator Metin2, kiedyś z obowiązku, dziś dla rozrywki.

icon-social-apple-outline-64.png

Opublikowano

Huhuh

Dodatkowe atrakcje sexualne bez dodatkowych akcesoriów ;P

Papa jesteś kox

Co teraz planujesz przebić ?? :>

w tygodniu mam zamiar przebic karczycho i wstawic kolczyk bo fajnie to wyglada :)

Jak przebije to zrobie fotke i sami ocenicie :)

Jestem dinozaurem

Użytkownik od 22 wrz 2007
Opublikowano

Okej będziecie myśleli, że jestem jakimś psycholem ale mi się to podoba;)

Pierwszy Kolczyk - Skóra Penisa ;)

Drugi Kolczyk - Dolna Warga

Trzeci Kolczyk - Brew

Czwarty i Piąty - Ucho

Pozdrawiam. ;)

Robię to tylko dlatego, że z kolczykami się sobie i mojej dziewczynie podobam ^.^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...