Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Piercing

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

to jest chore.. przebiłeś sobie sutka dla głupiego zakładu. Takie zabiegi robi się w specjalnych gabinetach gdzie masz pewność, że wszystko jest sterylne i robione przez fachowców. Z tego co widzę twój piercing jest domowej roboty.

16.04.2010r - 666 postów :-).

Opublikowano

to jest chore.. przebiłeś sobie sutka dla głupiego zakładu. Takie zabiegi robi się w specjalnych gabinetach gdzie masz pewność, że wszystko jest sterylne i robione przez fachowców. Z tego co widzę twój piercing jest domowej roboty.

Lubie cos odjebac od czasu do czasu ;D Sut sie goi a piwa w lodowce sie chlodza :P Ale nie polecam takich praktyk juz lepiej przebijcie sobie inna czesc ciala sutek jest strasznie unerwiony ;D

@down

nie, swiedzialo..

Jestem dinozaurem

Użytkownik od 22 wrz 2007
Opublikowano

lamus xD

bolało? xD może ja się z kimś założę ^^

ale krata browarów to za mało za takie coś ; d

Być zajebistym...

Opublikowano

hardcore xD

mój qmpel tak kiedyś nad okiem przebił agrafką przebił :P a na znieczulenie kilka piw wypił :P na szczęście szczęśliwie się to dla niego skończyło, bo nigdy nic nie wiadomo z takim domowym przebijaniem...

Modna sygnatura.

Opublikowano

Dodam jeszcze ze w ten dzien przebijalem kumplowi brew mimo ze nie mam zadnego doswiadczenia ale ladnie mi to poszlo i jak narazie wszystko jest ok :P

Jestem dinozaurem

Opublikowano

kurwa a ja uważam że w przypadku chłopaków robienie se kolczyków to dla pedałów,.....nie co inaczej jest u dziewczyn bo tam to czasem i fajnie wyglada...ale tak sie zastanawiam...jak to kurwa musi bolec jak ci przekuwaja lechtake(dla tych co nie wiedza co to jest : http://pl.wikipedia.org/wiki/%C5%81echtaczka ) albo chuja .... <blee>

Opublikowano

kurwa a ja uważam że w przypadku chłopaków robienie se kolczyków to dla pedałów,.....nie co inaczej jest u dziewczyn bo tam to czasem i fajnie wyglada...ale tak sie zastanawiam...jak to kurwa musi bolec jak ci przekuwaja lechtake(dla tych co nie wiedza co to jest : http://pl.wikipedia.org/wiki/%C5%81echtaczka ) albo chuja .... <blee>

Mam to samo zdanie u lasek tez jakos mi sie to nie podoba czy na sucie czy lechtaczce, mi sie podobaja dziewczyny z przebita warga :)

Jestem dinozaurem

Opublikowano

Z przebitą wargą? Ty to masz ten gust ;) Ale przecież w gustach się nie dyskutuje ;)

1282649553-U148832.jpg

Opublikowano

Z przebitą wargą? Ty to masz ten gust ;) Ale przecież w gustach się nie dyskutuje ;)

Kazdy ma gusty i gusciki

http://www.photoblog.pl/strongncute/58032021 o to mi chodzilo :)

http://www.photoblog.pl/xronix/58233205/kepki.html obczajcie tego to ten co wystepowal w tvn(rozmowy w toku) xD

akceptujecie takich ludzi? mi to nie przeszkadza niech robia sobie co tylko chca wkoncu to ich cialo i nikt im tego nie zabroni

Jestem dinozaurem

Opublikowano

@up

Już szykuj ;)

nie wierze.. :D

Juz lepiej suta przebijaj! Z jezykiem bym nie eksperymentowal

(u lasek taki kolczyk jest zajebisty, nie ma to jak panna z kolczykiem w jezyku robiaca loda mmm)

Jestem dinozaurem

Opublikowano

mnie cos takiego obrzydza kiedys mialem wyrostek i to bolalo 100x bardziej jak to robili bez (jak to było tak czy inaczej uśnięcia) jak mi facet włożył pręta w dupe to sie czylem jak bym mial lewatywe -,- trzeba bylo zrobic badania xD ale u dziewczyn to mnie przeraża poprostu moja siostra se przekuwa juz 5 dziurke na kolczyka w uchu nie wiem jak was cos takiego moze kręcić

a jeszcze w suta jzu jak mnie kiedys kolega jak sie z nim bilem zlapal za suta to juz bolalo a co dopiero przebicie

EDIT panów UP pier**dolneło

EDIT2 padam zaraz se przebije brew musze oblukac co i jak

Opublikowano

Ale wy sztywniaki jestescie ja pierdolsen :)

Do tego trzeba miec jaja wiekszosc z was boi sie igly.

I prosze mnie nie obrazac, wiem ze jestem pierdolniety lubie od czasu do czasu cos odpierdolic z kumplami wiec GTFO dzieciaczki :D Lubisz to sie bawisz

Jestem dinozaurem

Opublikowano

Ja mam za małe suty zeby cos takiego zrobic xD ale kiedys wbiłem sobie szpilke w łydke , znaczy sie tam w piszczel do kości :angry: HAH

Opublikowano

wbiłem se w brew i powiem wam że boli jak uszczypnięcie przez 2-3 sekundu ale lolczyka sie za fajnie nie nosi teraz se rozetne palca -,- znaczy sie skure tak żebym mial szwy i miec tydzien zwolnienia ze szkoly :D

Opublikowano

Ale wy macie te powody... Żeby nie pójść do szkoły...

Dla mnie to jest chore i trzeba się leczyć ;)

1282649553-U148832.jpg

Opublikowano

[quote name=jumakili xD' date='11 luty 2010 - 09:01 ' timestamp='1265922087' post='711920]

UP ja zrobie wszystko zeby nie siedziec od 8 do 16 w szkole -,- a co do palca to juz 4 i nawet bandaża mi na hirurgi nie zrobili 0,0

..

nie chcesz isc do szkoly? nie idz.. nikt ci nie karze, chyba ze rodzice, wtedy idz na wagary i po problemie a nie wydziwiasz o.O

Jestem dinozaurem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...