Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Piercing

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ty no wiadome poodopierdalać każdy lubi ale kaleczenie sie to nie dla mnie ;P

@to nie Ameryka tylko Polska wiec nie porównuj ich do nas zobacz czy u nas prawdziwi raperzy maja kolczyki? bo to nie lanserzy kurwa

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja mam przebite ucho i jakoś nie płacze.

Co do tekstu "koleś nosi kolczyk to jest pedałem" - popatrz na zachonią granice. Gwiazdy rapu jakoś mają po 2 kolczyki i nikt nie nazywa ich homosami.

Smerf widać człowiek homorowy i zakład to zakład ^^

f.png

Opublikowano

Papa Smurf naprawdę jesteś pierdolnięty

Ja jak miałem rozcięte kolano do kości nic nie czułem

@KaXper potknąłem się na schodach

mroku.png

4711.jpg

32183.gif

,,klapa bagażnika jest jak teściowa - jak nie pierdolniesz, to się nie zamknie"

Opublikowano

Ja powiem szczerze, że mam zamiar przebić sobie ucho ;D

Niby nic dziwnego, ale będzie sensacja w szkole ^^

Biżuteria u faceta coraz bardziej się przyjmuje, nie powiem, ale u mnie w szkole nie ma chłopaka, co by nie nosił srebra/złota na klacie/nadgarstku.

Ale kolczyka nikt nie ma^^

Opublikowano

Ja mam zamiar przebić sobie brew więc zobaczymy :P A Papa miał zakład więc nie ma co się więcej rozpisywać :P

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

To nie dla mnie mi sie nie podobaja kolczyki u facetow sam sobie nigdy nie zrobie nawet w uchu ;d mimo ze polowa mojej szkoly ma kolczyki nie mowie o dziewczynach bo na cala szkole jest ich az 16 ;d ale powiem smieszna historie moj kumpel zawsze gadal ze kolczyki sa dla pedalow itp ze nigdy sobie nic nie przebije a od jakiegos miecha ma kolczyk w uchu i tera kmini zeby sobie drugie ucho przebic lol ;D a bizuterie to mam lancuszek na avku ledwo widac ale widac xD

Opublikowano

Kiedys mialem brylancika na lewym uchu +15 lansu mialem go z tydzien na imprezie go zgubilem i jakos nie korcilo mnie zeby kupic nowego.

Co sądzicie o grillach na zębach?

Jest to według was totalna wiocha, coś co trudno zaakceptować, przesada?

Czy może niesamowite urozmaicenie? Jakie są wasze opinie?

lilwaynediamondsteethgrk.jpg

Jestem dinozaurem

Użytkownik od 22 wrz 2007
Opublikowano

Elo instesujecie sie piercingiem? Macie przebita jakas czesc ciala?

Wczoraj zalozylem sie z kumplem o krate browara ze przebije suta :D

http://img192.yfrog.com/img192/5358/zdjcie307.jpg no i przebilem ale i tak kolczyka nie montuje to nie dla mnie poprostu zakladzik :D

mam nadzieje ze temat sie rozkreci

jak sobie go sam przebiles to bd mial ale zakazenie.. a nie krate piwska..;p

ja mialem w brwi , uchu i jezyku ale niemam bo wkurwia mnie to..

Opublikowano

Kolczyki na zębach i jeszcze co :D

Niech sobie go do żołądka wklei wtedy będzie szpanował :D

1282649553-U148832.jpg

Opublikowano

No i masz plusa, przynajmniej ty mnie rozumiesz :D

A jak mi sutek zgnije to sie nie bede przejmowac przeciez mam jeszcz jednego :lol:

(jak narazie wszystko jest ok :D sut sie trzyma i nie widac zeby wdarlo sie zakarzenie) ;)

Jestem dinozaurem

Opublikowano

Ja pamiętam, jak w wakacje z kumplami się założyłem o 2 browce że nie zjem garści piachu :D

oczywiście piwa wygrałem, ale potem w zębach zgrzytało ;/

Opublikowano

Jak tak bardzo chcecie być hardcorami (do chłopaków to mówię) to sobie wsadzie wibrator w dupę, ustawcie na maksymalne wibracje i wytrzymajcie z 5 minut. Co d tematu to mam ucho przebite na kolczyk (nosiłem przez 1.5 roku, ale potem zdjąłem)

Jakiś ludź usunął...

Opublikowano

nie nic mi nie przeszkadza na poczatku przeszkadzalo a teraz juz sie przyzwyczailem mam od pionad 2 lat

fajny jest efekt jak sie z dziewczyna calujesz;p

tymbardziej teraz mam kolczyk z magnesu w jezyku jak moja dziewczyna;p lepiej sie trzymamy ;p

ehh ja sie zalozylem o cos wiecej (tzn do zrobienia) a do wygrania byl karton finlandii :)

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

nie nic mi nie przeszkadza na poczatku przeszkadzalo a teraz juz sie przyzwyczailem mam od pionad 2 lat

fajny jest efekt jak sie z dziewczyna calujesz;p

tymbardziej teraz mam kolczyk z magnesu w jezyku jak moja dziewczyna;p lepiej sie trzymamy ;p

ehh ja sie zalozylem o cos wiecej (tzn do zrobienia) a do wygrania byl karton finlandii :)

to na bogato, zdradz nam szczegoly :D

Jestem dinozaurem

Opublikowano

hmm

no wiesz mam pewna kolezanke w kalsie co wolany na nia milenka(wziete z galerianek) wiadomo czemu takie przezwisko

no a ja mam takich kumpli ze powiedizeli ze dostane od kazdego z nich po kartonie finlandi (jest ich 13 w klasie) jest ja poobracam (wiadomo o co chodzi)

no ale niestety pasztstu sie nie tyka i odpadlem jak zobaczylem ja nago

no chuj musialem kupowac im kazdemu po kartonie

kasy w chuj poszlo

ale gibana wtedy byla niezla

wiesz nastepnym razem zalozylem sie ze pociagne nasza facetke od fizyki za spodnice w dol

zrobilem a nagroda to byli moimi slugusami przez tydzien (nie robilem nic nosili za mnie plecak odrabiali lekcje odwozili do domu kanapeczki do sql mi koledzy robili)

a druga nagroda tego naganna z zachowania dywanik u dyrki;p

ale bylo warto

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

no taka klasa

jakos samo z sb wyszlo

najpierw byla jedna flaszka pozniej dwie i tak doszlismy do kartonu

a ostatnio byl nawet tygodniowy zapas wodki (liczac 1,5 litra na dzien)

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...