Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ravians[Dedyk][Medium]

Gość Multitabs

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 106
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bug na bugu, kd _5 zbugowane, nic nie dropi, do misji zebow orka itd.. kompletny szajs, po co puszczac serwer jak jeszcze nie jest ogarniety chociazby w 50% ? oO brawo dla administracji, jak widac 20 osob online teraz, max pewnie z 50 bedzie. Niesamowity serwer

Opublikowano

Serwer jest dobry co wy chcecie przegrałem na nim około 4 godz i mi się bardzo podoba , 2 wady to te kd+5 i mało ludzi ale to się rozkręci .

Polecam serwer przyjemnie się gra .

nalewka.jpg

<-------kolędy

Opublikowano

Ten serwer się nie rozkręci, 90% ludzi tylko zobaczy Flourine'a jako administratora i stąd wyjdzie, w ogóle reszta administracji też fajna, Julietta i Harnaś, czyli osoby, które nic nie potrafią zrobić i nic nie robią.

Jedyna osoba, która coś tam potrafi to Multiabs .... tylko, że od Ts'a. Parodia nie serwer. Nie polecam.

Kiedy będzie ten Launcher ?

Opublikowano

Bugów? Wypisz mi wszystkie bugi, które są, bo bugów nie ma. Brakuje klika rzeczy (to są propozycje graczy), więc wątpię, że to są "bugi". Dzisiaj będą wgrane do godziny 16+ propozycje graczy.

Byłeś w m1 i nikogo nie ma? Chyba Ci się pomyliło, bo było ponad 60 osób. Wejdź po 16:30, gdy wszyscy kończą szkołę i prace, bo teraz mało osób jest, gdy wszyscy są w szkole/pracy.

Nie polecasz, bo nie zagrałeś, lub zagrałeś i dostałeś bana za cheaty, tak jak kilka osób się wypowiedziało negatywnie, bo cheatowi. Robimy wszystko na bieżąco, nie chcemy cheaterów.

Pozdrawiam mądrych, hatex ;),

Poczytaj sobie dziecko co piszesz -.-

Są bugi i nie wmawiaj że nie ma. Bo każdy co był to już doświadczył że są.

Kolejna sprawa to ilość graczy

Kto będzie ci grał jak tylko 144 kont i 10 online ?

Szkoda czasu i pieniędzy od dzieci IS-u.

Serwer nie wypał max 7dni

yt1f.png

Opublikowano

mówisz że jest dziecko..?, bugi są lecz zostaną wyeliminowane, nie podoba ci się serwer, wyjdź z tematu i tyle :)

Opublikowano

Kurwa mać nitro wypierdalaj z tego tematu bo obiecuje, że to się dla Ciebie kurwa źle skończy.

Chciałeś bym Wam pomógł z serwerem, to teraz kurwa zapomnij. Tak samo o co kolwiek z mojej strony i możesz sobie usunąć już moje gg.

Jesteś takim pierdolonym hipokrytom, że głowa mała.

Raz chcesz się wkręcić do teamu, później jak się nie dostajesz to hejtujesz cały temat pierdoląc bzdury.

Obiecuje z tego miejsca a moge kurwa nawet bana dostać, każdy serwer z twoim udziałem nie bedzie traktowany w żaden ulgowy sposób z mojej strony.

Jeszcze sobie z ROOTem pogadam na twój temat by cie z ventrisa wypierdolił na zbity ryj niech sie przekona jakim prostakiem jesteś.

Serwer cały czas działa, naprawiamy ciągle bugi jakie tylko wyjdą oraz staramy się o reklame, może być teraz coraz lepiej ;-)

Opublikowano

Na start dodane hełmy dla klas , potki fioletowe i zielone, dodany drop szkatułek z których lecą obrony boga smoków, combo itp, osoby które miały fenki +7,8,9 będą miały +6 z normalnymi bonami bo ulepszaczy nie było . Dodane przerabianie marmuru ( dropi z tej szkaty która dodałem do dropu ) tzn.. pusty marmur przerabiasz u handlarki za hajs na jakiś wybrany marmurek z progami płatności i gold x2.

Linki do clienta:

http://www.multiupload.nl/GOC92XGEM9
https://mega.co.nz/#!85FmEbbR!KLSjoRB4xwq_SL5_0PapkHXEsRRwxM8dvTshkNMkrN0

Odpalajcie plikiem RavianS.exe ponieważ patcher nie jest ukończony.

Za wszystkie błędy serdecznie przepraszamy.. :)

Opublikowano

Fajny serwer i typowo oldscholoowy, ale zdecydowanie przegapiliście szansę na dużą liczbę graczy.

O reklamie myśli się przed startem serwa, bo jak wbije wam 100 osób maksymalny lvl to już więcej ludzi nie przyjdzie, bo nie będzie się o co bić(czyt. topke), a jak walniecie cofkę to ucieknie jeszcze więcej niż było na początku.

Jeden channel tak samo odstrasza, bo niby nie chcecie ryzykować wywalania kasy na serwer bez przyszłości, ale z drugiej właśnie pokazujecie to, że nie liczycie na dużą liczbę graczy na początku i możliwe że wszystko szlag trafi.

Niby stówka ludzi to mało, ale fajnie jest pobić metiny w spokoju.

No i tak samo opinie o teamie nie są zbyt zachęcające. Nie znam nikogo z obecnego, ale to co piszą ludzie jednak robi swoje.

Tak czy owak powodzenia z serwerem ^_^

58815786.jpg

Opublikowano

Fajny serwer i typowo oldscholoowy, ale zdecydowanie przegapiliście szansę na dużą liczbę graczy.

O reklamie myśli się przed startem serwa, bo jak wbije wam 100 osób maksymalny lvl to już więcej ludzi nie przyjdzie, bo nie będzie się o co bić(czyt. topke), a jak walniecie cofkę to ucieknie jeszcze więcej niż było na początku.

Jeden channel tak samo odstrasza, bo niby nie chcecie ryzykować wywalania kasy na serwer bez przyszłości, ale z drugiej właśnie pokazujecie to, że nie liczycie na dużą liczbę graczy na początku i możliwe że wszystko szlag trafi.

Niby stówka ludzi to mało, ale fajnie jest pobić metiny w spokoju.

No i tak samo opinie o teamie nie są zbyt zachęcające. Nie znam nikogo z obecnego, ale to co piszą ludzie jednak robi swoje.

Tak czy owak powodzenia z serwerem ^_^

tak szybko maksymalnego lvl'u nikt nie wbije, jeden chanell jak narazie zdecydowanie wystarcza gdyż jest mało ludzi, sam to napisałeś.., metiny można lajtowo bić w spokoju, zobaczymy jak to dalej będzie :)

Opublikowano

Kamienie +5 dalej bug na bugu, a zglaszane było chwile po starcie.. Czy przez dzień tak trudno naprawić prosty błąd? oO Chciałbym tu grać, ale wrócę jak będzie wszystko ładnie, bo narazie szkoda czasu, męczyć się, starać a nie wiadomo czy w ogole ten serwer pociągnie i czy w ogóle naprawicie.

Opublikowano

Sranie w banie, hejtować nie będę bo lubię harnaśka, ale flourine to złodziej pierdolony, który zajebał pliki aline i myślał że będzie świecił.

Znając go to jest dziecko a tak że złodziej (powtarzam się), z jego rozmów co z nim pisałem "robię serwer dla hajsu i chuj mnie to co z nim będzie"

Mi też pisał,że serwer na 3 tyg. dla hajsu jak nie wypali to mnie to jebie :)!

Opublikowano

Kamienie +5 dalej bug na bugu, a zglaszane było chwile po starcie.. Czy przez dzień tak trudno naprawić prosty błąd? oO Chciałbym tu grać, ale wrócę jak będzie wszystko ładnie, bo narazie szkoda czasu, męczyć się, starać a nie wiadomo czy w ogole ten serwer pociągnie i czy w ogóle naprawicie.

wszystkie bugi zgłaszamy na forum serwera a nie na pw, bug wie komu..

Mi też pisał,że serwer na 3 tyg. dla hajsu jak nie wypali to mnie to jebie :)!

wam wszystkim ktoś coś pisał.., dowody proszę, jak na razie raport :)

Opublikowano

Serwer jeden wielki nie wypal !
Nic nie dopracowane, brać się za bugi po starcie serwera? heh

Do tego ta liczba graczy - beka

Szkoda czasu ludzie, lepiej wyjść z tej prezki i znaleźć jakiś porządny serwerek.

Opublikowano

Serwer bez przyszłości.

Ludziom, którzy chcą pograć dłużej niż 2 tyg to stanowczo ODRADZAM!

Nikt z TEAM'u nie ma 18 lat+ czyli dużo o tym świadczy, imagus/kirito/harnas.. żal mi was ;x znowu będzie spamowanie na chacie, ''XD'' ''żal'' ale fajnie''

Nie polecam. Flou, kiedy zamykacie serwer? Albo czy wgl wystartujecie? :D Pewnie zarobisz 500zł i znowu zamkniesz interes, Ty to lubisz.

AW: Skąd truta? Czy dziki pies ma 1 lvl? Dam rade solo ubić dzikiego psa?

ps: tak, jestę hejterę.

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

Serwer bez przyszłości.

Nikt z TEAM'u nie ma 18 lat+ czyli dużo o tym świadczy, imagus/kirito/harnas.. żal mi was ;x znowu będzie spamowanie na chacie, ''XD'' ''żal'' ale fajnie''

Nie polecam. Flou, kiedy zamykacie serwer? Albo czy wgl wystartujecie? :D Pewnie zarobisz 500zł i znowu zamkniesz interes, Ty to lubisz.

nikt nie ma ukończone 18lat, ciekawe.. :)

Opublikowano

super, tylko potem nie przychodź lizać dupy nędzny idioto..

Zapraszamy! Bugi są ciągle usuwane! :-)

Nie napinaj się tak leszczu, bo Ci żyłka pęknie.. Swoją klasę pokazałeś na Ventrisie, 0. ''XD"' żal, tak to słowa w Twoim stylu xD Za to wyleciałeś? :D

Nędzny idioto.. ale bajer, lepiej pakuj plecak -.- Ja lizanie dupy? Ja nie Ty =)

Co do bugów to nie wiem, ale widać, że imagus ma nierówno pod sufitem. :P

Nie polecam. Chcesz coś dodać? PW

AW: Dużo bugów?.

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

serwer dno ! jeden wielki bug ! a ludzi tyle że słyszeć jak las szumi ;P. a tak poważnie to masakra : biolog robią od początku i dalej nie smiga :D. Fenki były +9 są + 6 ... av1 to masakra ... idąc zapadasz się pod glebe i to pokazuje poziom tego serwera ! szczeże odradzam ;D

Opublikowano

a tutaj klient jakiś jest

Szukam serwera normalnego bez 6-7,miliona eqwipunku,KD +120 i 50tego skilla nie ważne czy easy czy hard czy gra 100u czy 1000 ważne żeby jeszcze sie dało w tą gre grać.

Opublikowano

a tutaj klient jakiś jest

nie pobieraj ;D. szkoda czasu i łacza na to dziadostwo ;D. Widzisz opinie na tym serwerze ;D

Opublikowano

Serwer bez przyszłości.

Już są 2 channele online i zostały poprawione bugi.

Co do wieku, to się pomyliłeś, bo dużo osób ma ukończone 18.

2643750055.png

- Nie pisać w sprawie uploadu, bo i tak nikomu nic nie uploaduje ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...