Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ravians[Dedyk][Medium]

Gość Multitabs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szału nie ma dupy nie urywa ,taki tam zwyklak. Tłumu na pewno już nie bd i trochę późno wrzuciliście tą prezentacje .Nie wchodzę nie opłaca się.

Mimo wszystko zapraszamy :)

Staramy się o reklame cały czas jak i na youtube i na facebooku. Musicie dać nam czasu a pokażemy na co nas stać :>

• Odpowiedzi 106
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mineło 8 minut dalej off? jak tu żyć :/ ?

To jest denerwujące zawsze piszą, że parę min a tak naprawdę 2lub3x dłużej to trwa

Opublikowano

Nie rozumiem, to hard? Bo chyba tak. Z pewnością większe zadowolenie wśród graczy byłoby gdybyście dali 150+ max. lvl. i zrobili medium. Team nie ma doświadczenia w hardach. Ale z prezentacji wygląda ciekawie, więc nie zastrzegam.

@edit

Nie ma clienta na mega?

Opublikowano

Nie rozumiem, to hard? Bo chyba tak. Z pewnością większe zadowolenie wśród graczy byłoby gdybyście dali 150+ max. lvl. i zrobili medium. Team nie ma doświadczenia w hardach. Ale z prezentacji wygląda ciekawie, więc nie zastrzegam.

Serwer Medium, taki typowy oldschool można powiedzieć, jednakże jak już napisałem w prezentacji wyżej której nie czytałeś, że planujemy już teraz update, który miałby miejsce za tydzien, dwa... spokojnie;-)

Opublikowano

Szukamy osób co maja fanpejdza 20k + lajków, bądź coś koło tego... Wynagradzamy w postaci SM czy też pojedynczych itemów w grze.

Pisać do mnie na PW na MPCforum.

Opublikowano

Lipny serwer 40 osób gra i banują za wh :D. A tak serio to śluby zbugowane skille zbugowane admini na full ogar zamiast zacząć coś robić stoją w M1 i biegają wokół kowala. Ale serwer jak najbardziej polecam polowa osób na wh a admini banują tylko tych co VIPa nie mają :)

Opublikowano

Lipny serwer 40 osób gra i banują za wh :D. A tak serio to śluby zbugowane skille zbugowane admini na full ogar zamiast zacząć coś robić stoją w M1 i biegają wokół kowala. Ale serwer jak najbardziej polecam polowa osób na wh a admini banują tylko tych co VIPa nie mają :)

Jutro bedzie konserwacja która wszystko naprawi.

VIPa nie ma nikt, bo IS nie jest nawet odpalony wiec nie wymyslaj głupot :)

Banujemy na bieżąco bo nie chcemy botów na serwerze, każdy ma grać fair.

Pozdrawiam i zapraszam na serwer, graczy ciągle przybywa, staramy się cały czas o reklame i nie pozostajemy obojętni dla Was i jestesmy do wszelkich dyspozycji.

Opublikowano

Macie poziom - hakujecie i psujecie ludziom grę na innych serwerach, bo sami nie macie ludzi? Nie ten poziom Panowie.

Obrazki,jakieś "dowartościowujące" cytaty,na kij to komu? Ja wole sam napis,który widnieje tu,w dole

Popatrzyłeś sobie? Szczęśliwy? Jeśli to czytałeś,wiedz,że zmarnowałeś kilka sekund/minut z życia ^^ Dziękuję za uwagę

Nick na serwerach: ExTeuS/FilozoF

Objawia się złośliwość i głupota ludzka...piszesz że chcesz +,dają all - ,a jak chcesz - ,dają all +...jak łatwo można na tym zyskać ^^ A że i tak nikt sprawiedliwie plus/minus nie daje,to powiem wam coś...prawda boli! A ja mówię bolesną prawdę,prosze bardzo,nawalajcie oceną jaką chcecie,wali mnie to! ;]

Opublikowano

Teraz taki komentarz, bo dosałeś bana za wh ;)

2643750055.png

- Nie pisać w sprawie uploadu, bo i tak nikomu nic nie uploaduje ;)

Opublikowano

Logowanie: Offline Channel 1-1: Offline Channel 1-2: Offline Channel 2-1: Offline Channel 2-2: Offline Channel 3-1: Offline Channel 3-2: Offline Channel 4-1: Offline Channel 4-2: Offline MYSQL: Offline Online:

szkoda zakrece sie jutro i zobacze jaka atmosfera

Szukam serwera normalnego bez 6-7,miliona eqwipunku,KD +120 i 50tego skilla nie ważne czy easy czy hard czy gra 100u czy 1000 ważne żeby jeszcze sie dało w tą gre grać.

Opublikowano

Serwer ciągle jest włączony.

Logowanie: Offline Channel 1-1: Offline Channel 1-2: Offline Channel 2-1: Offline Channel 2-2: Offline Channel 3-1: Offline Channel 3-2: Offline Channel 4-1: Offline Channel 4-2: Offline MYSQL: Offline Online:

szkoda zakrece sie jutro i zobacze jaka atmosfera

To tylko tak pisało, serwer ciągle był online, ale już to naprawili i jeżeli Wam to przeszkadzało, to macie te swoje "Online" :P.

A Sm o których pisano na forum zostana oddane ?

Jak mi się wydaje, to trzeba mieć jakiś dowód, np. kody z smsow.

2643750055.png

Opublikowano

Więcej bugów niż na Ventrisie -.-

Byłem w grze to w m1 nikogo nie ma (wczoraj)

Ogólnie nie Polecam !

Bugów? Wypisz mi wszystkie bugi, które są, bo bugów nie ma. Brakuje klika rzeczy (to są propozycje graczy), więc wątpię, że to są "bugi". Dzisiaj będą wgrane do godziny 16+ propozycje graczy.

Byłeś w m1 i nikogo nie ma? Chyba Ci się pomyliło, bo było ponad 60 osób. Wejdź po 16:30, gdy wszyscy kończą szkołę i prace, bo teraz mało osób jest, gdy wszyscy są w szkole/pracy.

Nie polecasz, bo nie zagrałeś, lub zagrałeś i dostałeś bana za cheaty, tak jak kilka osób się wypowiedziało negatywnie, bo cheatowi. Robimy wszystko na bieżąco, nie chcemy cheaterów.

Pozdrawiam mądrych, hatex ;),

2643750055.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...