Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ravians[Dedyk][Medium]

Gość Multitabs

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 106
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A jeżeli ktoś już uruchomi autopatchera, to wtedy gra mu się nie włączy (wyskoczy błąd), wtedy musisz wypakować drugi raz grę.

2643750055.png

- Nie pisać w sprawie uploadu, bo i tak nikomu nic nie uploaduje ;)

Opublikowano

Zbyt szybko start :) Brak zapowiedzi przez co mało osób wbije :/

Wiem, jest to nasz błąd ale cóż... damy rade.

Napisałem już do kilku youtuberów, również bedziemy mieli reklame na jednym z fanpejdzy metinowych wiec jakoś ludzi się zbierze i co najważniejsze, liczy również na Wasze wsparcie w reklamie serwera.

Opublikowano

Ohoho 35 kont. Grubo jest. :)

Nie zagram. Nudny serwer.

Powtarzasz się. Dobranoc + zgłaszam.

@Tylko tak pisze, zaraz to naprawią

2643750055.png

- Nie pisać w sprawie uploadu, bo i tak nikomu nic nie uploaduje ;)

Opublikowano

Ohoho 35 kont. Grubo jest. :)

Nie zagram. Nudny serwer.

Nie wbiłeś na serwer a już piszesz, że nudny. Serwer dopiero wystartował więc nawet nie liczymy na tłumy ale reklama już zapewniona.

Poza tym obiecuje, już mnie o żadną pomoc na gadu nie proś, a na TS lepiej niech Cie nie widzę ;-) Masz już u mnie wroga, wiec powodzenia ci zycze bo sie przyda.

Serwer działa, strona również.

Zapraszamy do gry.

Opublikowano

Gra się całkiem przyjemnie ale wolałbym wolniejszy exp albo większy drop yang bo na 25 ma się strasznie mało w porównaniu do cen u handlary.

Pozdro Supperssor :P

Opublikowano

Gra się całkiem przyjemnie ale wolałbym wolniejszy exp albo większy drop yang bo na 25 ma się strasznie mało w porównaniu do cen u handlary.

Pozdro Supperssor :P

Exp wolniejszy jest od 75poziomu dopiero, a z yangami wyrobicie spokojnie... zawsze jest anty-exp dzięki któremu mozecie na chwile przystopować. :)

Opublikowano

Szału nie ma dupy nie urywa ,taki tam zwyklak. Tłumu na pewno już nie bd i trochę późno wrzuciliście tą prezentacje .Nie wchodzę nie opłaca się.

67ba115e66b3.png

Na każdym serwerze możecie znaleźć mnie pod nickiem   QuattroPorte .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...