Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ravians[Dedyk][Medium]

Gość Multitabs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1629602.jpeg

Powracamy, nazwa serwera jest niektórym dobrze znana, niektórym nie.

Serwer już był, stawiamy go na nowo z 10x większym zaangażowaniem, z 10x większym doświadczeniem i z 10x większym naciskiem na graczy.

1629972.jpeg

Serwer Ravians jest serwerem Medium, kierowaliśmy się w strone jak najbardziej zbliżoną do globalnego serwera, dlatego też nie zobaczycie u nas setek nowych broni czy też miliona dungeonów których przechodzenie z czasem staje się tak żmudne, że człowieka potrafi trafić szlak.

Maksymalny poziom na CHWILĘ OBECNĄ jest to 99, czemu chwilę obecną? Planujemy zwiększyć go po 2-3 tygodniach serwera, to zależy jak gracze będą pędzić z zdobywaniem poziomu.

Dostępne są u nas DWA królestwa, Shinsoo oraz Jinno.

Strona główna

ravians.com.pl

TeamSpeak3

xxx

Forum

board.link strony głownej

1629978.jpeg

1629979.jpeg

1629982.jpeg

U handlarzy znajdziemy wiele itemów, bronie na 30lvl, zbroje, poty, przedmiot do wbijania skili... i wiele wiele więcej! :)

1630021.jpeg

1629983.jpeg

1630054.jpeg

1629985.jpeg

1629986.jpeg

1629988.jpeg

1629993.jpeg

1629990.jpeg

1629997.jpeg

Mimo, iż to serwer Medium, to bonusy wchodzą maksymalne.

Jest to jeden z licznych czynników które ulepszają naszą postać, dlatego dajemy wam możliwość pójścia na łatwizne, bo czas i nerwy będziecie musieli oszczędzić na coś innego.. ;)

1630001.jpeg

Nowe skyboxy zostały dodane w celu polepszenia klimatu w grze.

Wieczorem jest na prawdę mrocznie ;-)

Ll6Ro4O.png

5lcq.png

1630033.jpeg

1630034.jpeg

1630035.jpeg

Flourine - założyciel projektu oraz technik.

Kirito - Administrator serwera, dba o kontakt z graczami i klimat na serwerze.

Julietta - Administratorka serwera, dba o eventy oraz kontakt z graczami.

Imagus - Mistrz Gry, dba o kontakt z graczami.

hat3x - Mistrz Gry, dba o kontakt z graczami.

Multitabs - Administrator TS3

harnas - Administrator Forum

To jest nasz team...

Co do serwera, cóż... jest to medium dla ludzi z jajami, nie oczekujcie, że wszystko zdobędziecie w jeden dzień.

Prezentacja również nie przedstawi Wam całkowicie wszystkiego, co znajdziecie na serwerze... a sporo się dzieje.

Serwer teraz jak stoi, jest to początek raviansa, w przyszłości nie tak dalekiej planujemy kolejne update, w zależności od Was.

Wszystkie pytania, prośby, zażalenia i zlecenia na zabójstwa prosimy walić w temacie, odpowiemy każdemu.

Zapraszamy na nasze forum oraz TS3.

1630039.jpeg

1630040.jpeg

1630041.jpeg

generator

gpmt2nazwa-ravians.png

gpmt2-Procesor.png
intel kor duło 2015xxl
gpmt2-Pamiec%20Ram.png
126mb
gpmt2-Lacze.png
1mb/s

gpmt2-Strona%20Glowna.png

ravians.com.pl

gpmt2-Rejestracja.png

ravians.com.pl

gpmt2-Item%20Shop.png

ravians.com.pl

gpmt2-Client.png

na stronie

gpmt2-Latka.png

na stronie

gpmt2-Skan%20Latki.png

na stronie

gpmt2-Na%20Start.png

gpmt2-Handlarze.png

gpmt2-Bony.png

gpmt2-Ulepszacze.png

gpmt2-Exp.png
x 200
gpmt2-Drop.png
x 200
gpmt2-Yang.png
x 200

gpmt2-Administracja.png
flourine
kirito
julietta
imagus
multitabs
harnas
hat3x

gpmt2-Od%20autora.png
elo elo

• Odpowiedzi 106
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

serwer zapowiada się fajny kiedy start i dodaj client )(

http://www.multiupload.nl/GOC92XGEM9

start o 18:30 bo zostaly drobne poprawki.

reje o 18:15 tak jak strona

macie czas by pobrać klienta wiec pobierać i jedziemy ze startem! :)

I nie, nie jest to żaden kolejny serwer Teamu Ventrisa, zluzujcie ;)

ps, zapomnialem sztyli dodac, mam nadzieje, ze mnie nie ukrzyżujecie :v

zapraszamy na forum

Opublikowano

Sranie w banie, hejtować nie będę bo lubię harnaśka, ale flourine to złodziej pierdolony, który zajebał pliki aline i myślał że będzie świecił.

Znając go to jest dziecko a tak że złodziej (powtarzam się), z jego rozmów co z nim pisałem "robię serwer dla hajsu i chuj mnie to co z nim będzie"

Opublikowano

Sranie w banie, hejtować nie będę bo lubię harnaśka, ale flourine to złodziej pierdolony, który zajebał pliki aline i myślał że będzie świecił.

Znając go to jest dziecko a tak że złodziej (powtarzam się), z jego rozmów co z nim pisałem "robię serwer dla hajsu i chuj mnie to co z nim będzie"

O to sie nie martw, ja tu nad wszystkim czuwam i nie ma opcji by ten serwer padł czy też był robiony dla kasy, Mateusz wie, że ze mną lepiej nie zadzierać:P

Opublikowano

Tak, o 18:30 start rejestracja 18:15

zapraszamy na ts: 46.29.18.154

@up

Wybacz, że się na nas zawiedziesz z góry, bo jednak serwer będzie stać... a jeżeli flourine bedzie coś próbował odjebać to robie mu wjazd z maczetą na chate xD

Opublikowano

Nic nowego, kolejny serwer Flourine Harnaś and Kirito po stoi trochę, wejdzie 100+ osób i zamkną.

99 max lvl? wtf zmianki/dodania u handlarzy? To Hard?

Opublikowano

"Dobra Szejla miałeś swoje 5minut teraz ładnie wyjdź z tematu bo gdybym znalazł stare rozmowy z tobą ( niestety usunęłem) to ludzie by się dowiedzieli jak masz nie pokolei w głowie . Narka."

Opublikowano

Tak, o 18:30 start rejestracja 18:15

zapraszamy na ts: 46.29.18.154

@up

Wybacz, że się na nas zawiedziesz z góry, bo jednak serwer będzie stać... a jeżeli flourine bedzie coś próbował odjebać to robie mu wjazd z maczetą na chate xD

To ja podziękuje za gre na tym serwerze :) "Z maczetą na chate "? w stylu waszki G ?

Opublikowano

Nic nowego, kolejny serwer Flourine Harnaś and Kirito po stoi trochę, wejdzie 100+ osób i zamkną.

Spier, na swój serwer "pro" serwer który postoi max 2 dni, zresztą czego można się spodziewać po gotowcu. :D

@Polecam. ;)

1391996830-U1049271.jpg

strach się bać

Opublikowano

max 99lvl a 3/4 itemów do 61 lvl-a są u handlarzy...troche bez sensu imo

Dalej będzie ciężko i itemy u npc są przeważnie +4.

2643750055.png

- Nie pisać w sprawie uploadu, bo i tak nikomu nic nie uploaduje ;)

Opublikowano

Afen aka Sagaris aka Nowe konto = Nowe życie.

Prosze Cię, prosiłeś mnie na gg wiele razy o grafikę, wypowiedzi pozytywne w tematach i tak mi się odpłacasz? Jesteś taki żałosny, że tego się nawet opisać nie da.

Robisz serwery na 1 dzień, albo takie które nigdy, ale to nigdy nie wystartowały i ty próbujesz mi tu zszargać opinie, serio?

max 99lvl a 3/4 itemów do 61 lvl-a są u handlarzy...troche bez sensu imo

Wbijesz, zobaczysz, zmienisz zdanie :) Poza tym po 2 tygodniach gdzieś już planujemy zrobić update do 120lvla wraz z nowym eq itp, zależy od tego jak bedzie gra wygladac z waszej strony ;-)

To ja podziękuje za gre na tym serwerze :) "Z maczetą na chate "? w stylu waszki G ?

[/ironia]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...