Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co robicie na sylwka nołlajfy?

Teach

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Domówka u chłopaka w gronie przyjaciół. :P Zapowiada się świetna impreza. ^^

Szczerze współczuję tym, którzy z własnego wyboru spędzą sylwestra przed kompem.

Opublikowano

Domówka u chłopaka w gronie przyjaciół. :P Zapowiada się świetna impreza. ^^

Szczerze współczuję tym, którzy z własnego wyboru spędzą sylwestra przed kompem.

Czuje ruchanko :D

Moje sylwestra postaram sie zorganizowac u siebie w chalupie, tak na 10osob. Ew u kolegi.

sstwc.jpg

Opublikowano

Eh laska mnie rzuciła to nie mam kogo ru*chać na Sylwka hehehehe :D. No nie wiem czo ja bd robić... Wypiję sobie piwko, dwa w zaciszu swojego pokoju i posiedzę w gronie MPC :).

2dbwg1x.jpg

Opublikowano

niestety kolejny sylwester z TVP1 ale już widzę światełko w tunelu za rok nie ma bata córka będzie miała 3 lata i ją do teściów podrzucimy a razem z moja drugą połówka ... oj będzie się działo :)

Opublikowano

Skoro to sylwester wypadałoby jakoś to uczcić ;) W planach mamy spotkanie u kolegi w męskim gronie (najlepsze, bez urazy), będzie tak z 8 chłopa ;) No i tak jak napisałem trzeba to uczcić więc czysta nie wchodzi w grę bo od tego mamy normalny weekend, wjadą pewnie jakieś gietki, whiskacze ;)

A co do spędzania sylwestra przed kompem - to jest wybór indywidualny aczkolwiek sam bym nie chciał, nuda nuda i nuda ;)

Wesołych.

Opublikowano

domówka u chłopaka w gronie przyjaciół. :P Zapowiada się świetna impreza. ^^

Spoiler

zawsze można iść na miasto/rynek.

U mnie pełno osób zawsze jest na rynku

Opublikowano

Udaję się na noc sylwestrową w Gdyni. Albo do znajomych.

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Niestety są też tacy, co są ubezwłasnowolnienia. Jak ja. Także jak noulajfy będą grać w lola, to jak uspie dzieciaki mogę grać ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...