Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co robicie na sylwka nołlajfy?

Teach

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ty masz 16 lat?

Zachowanie typowego dzieciaka. O będę chlał ćpał ruchał ale ja jestem fajny nie to co inni.

Tak naprawdę będziecie siedzieli ze znajomymi z tymbarkiem w ręku przed lolem.

Opublikowano

Będę coś porabiał na evencie. Może w WoWie, albo LoL'u. Jeszcze sam nie wiem.

Noc z grami, ponieważ nie mam kolegów :P

Znam to uczucie bardzo dobrze. Zbyt dobrze, więc nie jesteś sam.
Opublikowano

Zagram w metina i zerknę na youtuba i wpiszę"śmierć Hanki Mostowiak" wyruszę się że wjechała w takie ładne pudła :(

Opublikowano

Impreza jak każda. Nie jestem wielkim fanem tego typu masówek.
Z gronem najlepszych znajomych widzę się praktycznie co weekend, jak mamy ochotę się napić to idziemy do baru.
Jak kto lubi :)

W tym roku wynajęta sala, zamknięte grono.

PS. Nie wiem czemu osoby które ten wieczór chcą spędzić przed kompem mają z tym problem. To Wasz wybór i jeżeli taka forma spędzenia tego czasu jest dla Was najlepsza to czemu nie ?

f.png

Opublikowano

U kumpla posiedziawa w 7-10 osób. Będziemy pewnie pić pepsi, jeść paluszki no i oczywiście o 00:00 odpalimy zimne ognie i otworzymy picollo... truskawkowego.

Będą też dziefffffczynki, z którymi będziemy grać w kierki albo makao przy spokojnej nie głośnej muzyce klasycznej, bo inaczej to sąsiedzi w domu obok będą się wkurzać.

Tak to tyle ale cicho, bo policja się dowie.

Opublikowano

bede napierdalał rankedy w lolu przez całą noc, może wkońcu wbije te jebaną platyne 3

Opublikowano

Dziś mój kolega podczas przeprowadzanej konferencji dał niezła propozycje jak ja z przyjaciółmi spędzimy sylwka.

52af358b62ef7.png

Opublikowano

Dziś mój kolega podczas przeprowadzanej konferencji dał niezła propozycje jak ja z przyjaciółmi spędzimy sylwka.

52af358b62ef7.pngdadaje lajka bo jestem tam.

refy RMCF

Opublikowano

Pewnie znowu będę z kolegami do 4 siedział przy docie, tf i lolu. Oczywiście będe żarł jakieś fast foody hehe :D

graphic.png

Opublikowano

ja pewnie gdzieś na wiochę ruszam najebać się aż do nie przytomności a potem rozmyślać gdzie ja kur.. jestem jak np. dzisiaj (oczywiście w czasie lekcji nie przesadzajmy gdzie po szkole mieć na to czas:D)

1377774857-U369478.png

/\

|

Lepszej sygny w życiu nie miałem :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...