Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hip-Hop/Rap , przesłanie do ludzi ?

Wilku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jesteś tępy... heh o waleniu konia napewno nie pisze powazna i dorosła osoba więc ile masz? 11lat? dość tak że jeszcze nie ciśnieś tekstami ,,twoja stara" a gimb to moze ty jestes :)

odejmij sobie 1 od 11 i pomóż razy 2. dwa  to jest internet pajacu, brakuje jeszcze "chyba ty" i odnoś się do moich argumentów albo spierdalaj w podskokach

• Odpowiedzi 74
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

odejmij sobie 1 od 11 i pomóż razy 2. dwa  to jest internet pajacu, brakuje jeszcze "chyba ty" i odnoś się do moich argumentów albo spierdalaj w podskokach

hahah niema to jak internetowy GANGSTER  :) hehe pewnie czujesz się taki męski i silny :) w sumie nic cie nie zaboli chyba, że jakiś zwrot do ciebie.. pajacu? moze sobie na tyle nie pozwalaj? nigdy nie wiesz z kim masz doczynienia w necie.. ja widząć twoje posty wiem, że jesteś piz** :) hahaha przez kabel to każdy jest mądry... a skoro masz sobie to 20 lat to chyba nie należysz do pokolenia które nie miało dzieciństwa tylko kompa... 

jak widać twoim hobby jest CS spoko robisz co lubisz ale zycie to nie gra.. to, że tam dasz radę komuś to nie znaczy, że tak jest na ulicy :) zapewne jesteś małą chudą pizdą która nawet 8 latkowi sie nie postawi.. może jeszcze należysz do JP? widać hooligan z ciebie jest hahah :D zgrywasz koksa a pewnie ktos na ciebie wpadnie na ulicy to lecisz na komisariat i placzesz... hahha takie dzieci jak ty powinni traktować jak w Sparcie, urwisko i pa pa :) czekam na odpowiedź i nie pozwalaj sobie bo ubliżać możesz ale koledze a nie mi, oczywiście jeżeli jakichś posiadasz :)

(lajka daję żebyś zobaczył ) 

Opublikowano

hahah niema to jak internetowy GANGSTER   :) hehe pewnie czujesz się taki męski i silny :) w sumie nic cie nie zaboli chyba, że jakiś zwrot do ciebie.. pajacu? moze sobie na tyle nie pozwalaj? nigdy nie wiesz z kim masz doczynienia w necie.. ja widząć twoje posty wiem, że jesteś piz** :) hahaha przez kabel to każdy jest mądry... a skoro masz sobie to 20 lat to chyba nie należysz do pokolenia które nie miało dzieciństwa tylko kompa... 

jak widać twoim hobby jest CS spoko robisz co lubisz ale zycie to nie gra.. to, że tam dasz radę komuś to nie znaczy, że tak jest na ulicy :) zapewne jesteś małą chudą pizdą która nawet 8 latkowi sie nie postawi.. może jeszcze należysz do JP? widać hooligan z ciebie jest hahah :D zgrywasz koksa a pewnie ktos na ciebie wpadnie na ulicy to lecisz na komisariat i placzesz... hahha takie dzieci jak ty powinni traktować jak w Sparcie, urwisko i pa pa :) czekam na odpowiedź i nie pozwalaj sobie bo ubliżać możesz ale koledze a nie mi, oczywiście jeżeli jakichś posiadasz :)

Hahahah jaki ty jesteś najgorszy. Następny powód żeby zdelegalizować polski hip-hop.

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

Hahahah jaki ty jesteś najgorszy. Następny powód żeby zdelegalizować polski hip-hop.

o ch*j ci chodzi? napisałem ze są piosenki ktore działają na psychike a rapu czesto sluchają ludzie z problemami... a wy że najgorszy... heh brawo rozumowanie 4 latka :) ale spoko :) pizdeczki :*

Opublikowano

o ch*j ci chodzi? napisałem ze są piosenki ktore działają na psychike a rapu czesto sluchają ludzie z problemami... a wy że najgorszy... heh brawo rozumowanie 4 latka :) ale spoko :) pizdeczki :*

Chodzi mi o to, że jesteś idiotą i bez ciebie na świecie byłoby tak samo. Jak zmądrzejesz to będziesz wiedzieć o co chodzi.

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

hahah niema to jak internetowy GANGSTER   :) hehe pewnie czujesz się taki męski i silny :) w sumie nic cie nie zaboli chyba, że jakiś zwrot do ciebie.. pajacu? moze sobie na tyle nie pozwalaj? nigdy nie wiesz z kim masz doczynienia w necie.. ja widząć twoje posty wiem, że jesteś piz** :) hahaha przez kabel to każdy jest mądry... a skoro masz sobie to 20 lat to chyba nie należysz do pokolenia które nie miało dzieciństwa tylko kompa... 

wiem z kim mam do czynienia, z typem który nawet nie potrafi poprawić podkreślonych wyrazów, nadal nie odniosłeś się do moich argumentów dotyczących "przekazu"

dwa - co z tego, że gram w csa? masz jakiś z tym problem? jakbyś potrafił czytać to tam masz jeszcze inne rzeczy takie jak np. nurkowanie... z resztą pucuj się do mnie... pierwszy komputer dostałem w wieku 13 lat, tyle to masz teraz lat?

trzy w poniedziałek sprawdzian z pszyry idź się pouczyć

Opublikowano

wiem z kim mam do czynienia, z typem który nawet nie potrafi poprawić podkreślonych wyrazów, nadal nie odniosłeś się do moich argumentów dotyczących "przekazu"

dwa - co z tego, że gram w csa? masz jakiś z tym problem? jakbyś potrafił czytać to tam masz jeszcze inne rzeczy takie jak np. nurkowanie... z resztą pucuj się do mnie... pierwszy komputer dostałem w wieku 13 lat, tyle to masz teraz lat?

trzy w poniedziałek sprawdzian z pszyry idź się pouczyć

hahah teraz dojebałeś... ty masz chyba jakieś kompleksy jeśli chodzi o szkołe... :) no wsumie lamy, pizdeczki i cwaniaczki zawsze były jebane w szkołach a ty masz w sobie każdą z tych postaci w sobie... a pucować to mozesz mi buty śmieciu... a jeśli masz zamiar znowu wyskoczyć z głupim tekstem to zapraszam na PW a nie tutaj spamujmy... jeśli chcesz to możemy się ustawić... czyste pięści bez sprzętu a nie, że sie spinasz przed kompem...

Opublikowano

hahah teraz dojebałeś... ty masz chyba jakieś kompleksy jeśli chodzi o szkołe... :)no wsumie lamy, pizdeczki i cwaniaczki zawsze były jebane w szkołach a ty masz w sobie każdą z tych postaci w sobie... a pucować to mozesz mi buty śmieciu... a jeśli masz zamiar znowu wyskoczyć z głupim tekstem to zapraszam na PW a nie tutaj spamujmy... jeśli chcesz to możemy się ustawić... czyste pięści bez sprzętu a nie, że sie spinasz przed kompem...

tylko i wyłącznie ty napinasz, ja odpowiadam Ci na luzie, ba nawet bekę mam czytając te wypociny, no i nie najebałbym Cię bo kto normalny bije dzieci? icon_lol.gificon_lol.gif

#warnkiller  masz diogza na udmułke tyle pszekasu:

Opublikowano

Jakie przesłanie? Jaka prawda życiowa? Mówicie że jest? Moment... Ten temat dotyczy Rapu? Nie wydaje mi się...

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Rap i przesłanie? A Demonologia? : 3 Jakby ktoś w ogóle słuchał tego dla przesłania to mielibyśmy w tym kraju sporo psychopatów.. ; d

Gdzie masz tam przesłanie. Sam mówił, że jego utworu nie mają przekazu, tylko są po to aby sobie posłuchać. 

Nie wiem czy sluchaliscie. Co sadzicie o albumie Kaena - Piatek 13-nastego ?

Słabeee

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...