Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ocelote ?

mario5064

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja jeszcze wyrażę swoją opinię, że może Ocelot nie grał tak dobrze jak inni midowcy z lcsow, ale wymienili go na jeszcze większe gówno. Nie chciałbym tu Jesiza obrażać ale gra najsłabiej, może to kwestia przyzwyczajenia ale jak na razie to głownie przez niego sk przegrywa.

Pomogłem? Daj +

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jest tylko na rezerwie w SK, dla mnie on się nadaje tylko do streamowania, bo ''plejsy'' mu nie wychodzą. Tyle ode mnie. ;)

SZUKAM OSOBY, KTÓRA WYKONA DLA MNIE SYGNATURĘ Z ITACHIM!!!

Opublikowano

W tym wypadku tak, bo Oce gra jedno wielkie gówno.

Wiemy jesteś najlepszy, wypierdalaj do SKT1 :>

Założę się ,ze jak byś z nim grał to byś nawet inhibitora nie zobaczył :)

@top

Ja tam go lubię,a nie gra bo nikt go nie chce

Opublikowano

@top

Czemu wy myślicie, że te niby "prosy" są niezniszczalne? To jest 1 wielki bullshit. No w końcu jak siedzicie sobie w tych silverach, goldach, to rzeczywiście tak może być.

2QBkjd.jpg

Osiągnięcia:

ESL 3on3:
# 2nd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #106 (21.08.14)
# 3rd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 August Month Final (28.08.14)
# 2nd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #107 (04.09.14)
# 2nd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #109 (18.09.14)
# 4th Place LoL Go4LoL Poland 3on3 September Month Final (2.09.14)
# 3rd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #111 (07.10.14)
# 1st Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #112 (14.10.14)
# 3rd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #113 (21.10.14)

VoidLeague 3on3:
# 1st Place VoidLeague 3on3 TT #30 East (30.08.14)
# 1st Place VoidLeague 3on3 TT #31 East (06.09.14)
# 2nd Place VoidLeague 3on3 TT #32 East (13.09.14)
# 4th Place VoidLeague 3on3 TT #33 East (20.09.14)
# 1st Place VoidLeague 3on3 TT #34 East (27.09.14)
# 3rd Place VoidLeague 3on3 TT #35 East (04.10.2014)
# 2nd Place VoidLeague 3on3 TT #36 East (11.10.14)

ESCsportcup 3on3:
# 1st Place ESC Cup4Fun #4 (21.09.14)
# 1st Place ESC Cup4Fun3on3 #6 (19.10.14)

Opublikowano

Jest tylko na rezerwie w SK, dla mnie on się nadaje tylko do streamowania, bo ''plejsy'' mu nie wychodzą. Tyle ode mnie. ;)

Dobry gościu, własnie stream jest do pokazywania takich plejsów .

Opublikowano

@top

XDDDDDDDDDDDD

Kolejny ma problem z czytaniem ze zrozumieniem? NAPISAŁEM ŻE NA TLE WSZYSTKICH INNYCH MIDERÓW GRA JAK GÓWNO, gdzie jest coś wspomniane że rozwaliłbym go? Więc na cholerę mi takie zakłady?

Nikt go nie chce, bo gra zero. Czemu gra zero? Bo każdy się wypala, kiedyś Shushei był bogiem i ikoną lolą, teraz (a raczej ostatnio, bo już nie gra) gra jak ostatni brąz.

Wiem, denerwujący tekst. Nie zmienia to tego, że tak jest. Nie będę oceniał jego gry na tle innych drużyn LCS. Ale nie rozumiem Twojego stwierdzenia "gra jak gówno". Popatrzmy sobie prosto w oczy, to on był "ikoną" SK Gaming. 40% widzów nie będzie oglądało meczów SK, bo nie ma tam Ocelota.

Zgodzisz się z tym?

To on był ikoną SK, bo płakał, albo darł mordę jak wygrał z jakimś teamem, on był ikoną SK - BO BYŁ POPULARNY. Sam to sobie powiedziałeś, 40% widzów przestanie oglądać SK, bo oni chceli Ocelota, nie gry SK.

I uwielbiam te teksty "nawet byś sie nie ruszył i by cie rozwalił", na serio myślicie że te prosy są niezniszczalne? Już kilka razy widziałem jak dostają wpierdol od "noname" na SoloQ.

Oce ma talent ale jest tu chodzi o coś innego:

"Talent wins SoloQ, Teamwork wins tournaments". Pozdro 600.

Opublikowano

XDDDDDDDDDDDD

Kolejny ma problem z czytaniem ze zrozumieniem? NAPISAŁEM ŻE NA TLE WSZYSTKICH INNYCH MIDERÓW GRA JAK GÓWNO, gdzie jest coś wspomniane że rozwaliłbym go? Więc na cholerę mi takie zakłady?

Nikt go nie chce, bo gra zero. Czemu gra zero? Bo każdy się wypala, kiedyś Shushei był bogiem i ikoną lolą, teraz (a raczej ostatnio, bo już nie gra) gra jak ostatni brąz.

To on był ikoną SK, bo płakał, albo darł mordę jak wygrał z jakimś teamem, on był ikoną SK - BO BYŁ POPULARNY. Sam to sobie powiedziałeś, 40% widzów przestanie oglądać SK, bo oni chceli Ocelota, nie gry SK.

I uwielbiam te teksty "nawet byś sie nie ruszył i by cie rozwalił", na serio myślicie że te prosy są niezniszczalne? Już kilka razy widziałem jak dostają wpierdol od "noname" na SoloQ.

Oce ma talent ale jest tu chodzi o coś innego:

"Talent wins SoloQ, Teamwork wins tournaments". Pozdro 600.

Dobrze goda, polać mu.

2QBkjd.jpg

Osiągnięcia:

ESL 3on3:
# 2nd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #106 (21.08.14)
# 3rd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 August Month Final (28.08.14)
# 2nd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #107 (04.09.14)
# 2nd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #109 (18.09.14)
# 4th Place LoL Go4LoL Poland 3on3 September Month Final (2.09.14)
# 3rd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #111 (07.10.14)
# 1st Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #112 (14.10.14)
# 3rd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #113 (21.10.14)

VoidLeague 3on3:
# 1st Place VoidLeague 3on3 TT #30 East (30.08.14)
# 1st Place VoidLeague 3on3 TT #31 East (06.09.14)
# 2nd Place VoidLeague 3on3 TT #32 East (13.09.14)
# 4th Place VoidLeague 3on3 TT #33 East (20.09.14)
# 1st Place VoidLeague 3on3 TT #34 East (27.09.14)
# 3rd Place VoidLeague 3on3 TT #35 East (04.10.2014)
# 2nd Place VoidLeague 3on3 TT #36 East (11.10.14)

ESCsportcup 3on3:
# 1st Place ESC Cup4Fun #4 (21.09.14)
# 1st Place ESC Cup4Fun3on3 #6 (19.10.14)

Opublikowano

Jesiz > Ocelote ;)

Dzieki temu co dzisiaj zobaczylem na eliminacjach kibicuje SK, dawniej za nimi nie przepadalem, ale w nowym sqadzie widac postep SK i licze ze pokaza cos wiecej podczas najblizszych lcs...

Do Ocelota nic nie mam, gral dobrze, ale byl pozerem :s

Opublikowano

Dobra koksiki , a w 4 oczy byście powiedzieli Ocelotowi że gra jak gów*o ?

Zacznijmy od tego najpierw, że bohaterzy z platyny, którzy myślą, że są od niego lepsi nie władają takim angielskim, a tam bardziej hiszpańskim.

Przyjdzie taki Krzysiu, który gra od 3 sezonu i powie takiej osobie, że gra jak gówno? Proszę Cie :D

Opublikowano

Lol ale wy niedoje*ani jesteście. Oce składa/złożył team Black Square Dream Team. Widać kto tutaj jest sezonowcem każdy może mieć wzloty i upadki a oce pokazywał nie raz że dobrze gra.

-ocelote

-sjokz

-nrated

-kev1n

-dexter

Opublikowano

Pomimo tego, że nie przepadam za Ocelotem za jego chamstwo i zbyt wielką pewność siebie to nie uważam aby zasługiwał na określenia, że "nic nie potrafi" czy "gra jak gówno". Gdyby nie potrafił grać zupełnie to tyle ludzi nie oglądałoby jego streamów.. Może nie gra na bardzo wysokim poziomie, ale na jego stream'ach można dowiedzieć się 'co i dlaczego' i dlaczego 'tak, a nie inaczej' ;)

Ale Polacy jak Polacy, nie lubią jak innym się powodzi :P

Polać mu hahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahaahahahhaha (100 h później) ahhahaha ok.A co z Siv'em ? ma golda, gra jak brąz XXX a ma jakoś zawsze 20 k widzów na twitchu :) tu liczy się fun

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

silvery z forumka "OCE TO GUWNO"

xD

Jakby było inaczej, nie dostałby wpierdolu od pierwszego lepszego middera z innego teamu. On jest dobry do streamów i robienia funu, ale gra jak gówno (W PORÓWNANIU DO INNYCH PRO MIDERÓW - ŻEBY ZARAZ KTOŚ NIE WYSKAKIWAŁ ŻE MU DO PIĘT NIE DORASTAM).

Pozdro bot Black Square Dream Team, Sjokz jest dobra do komentowania... ale jest silverem i pcha się na LCS'y po znajomościach.

Opublikowano

Jakby było inaczej, nie dostałby wpierdolu od pierwszego lepszego middera z innego teamu. On jest dobry do streamów i robienia funu, ale gra jak gówno (W PORÓWNANIU DO INNYCH PRO MIDERÓW - ŻEBY ZARAZ KTOŚ NIE WYSKAKIWAŁ ŻE MU DO PIĘT NIE DORASTAM).

Pozdro bot Black Square Dream Team, Sjokz jest dobra do komentowania... ale jest silverem i pcha się na LCS'y po znajomościach.

Ból dupy?

Jaką se myszke kupić? Mam obecnie z logitecha, żeby była z kablem USB, tak do 120zł. Kształ jak najzywklejszy, żeby to nie był"kloc" z 120 guzikami dodatkowymi. Pisać PW lub na statusie profilu. Pozdrawiam

Opublikowano

DOBRA TEMAT ZAMYKAJ LEPIEJ VANOSH/ANONYMOUS BO ROBI SIĘ EPICKI SPAM TYPU "ból dupy ?"

@top

moim zdaniem ocelote był... zajebisty w s2 i s1, ale jego era się skończyła, jego vanboye zaraz mnie wyzwą od debila który nie pokona go 1 v 1, skoro tak uważacie, to załatwcie mi z nim walke 1 v 1 a chętnie zobaczę czy jest taki "Pr0 elllo i wgl" czy jest zwykłym "pozerem".

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Ja jeszcze wyrażę swoją opinię, że może Ocelot nie grał tak dobrze jak inni midowcy z lcsow, ale wymienili go na jeszcze większe gówno. Nie chciałbym tu Jesiza obrażać ale gra najsłabiej, może to kwestia przyzwyczajenia ale jak na razie to głownie przez niego sk przegrywa.

Tu się zgodze. Zagrał jedynie jeden czy dwa dobre mecze w eliminacjach kiedy już cały team miażdżył SHC ale na tyle co już zagrał w barwach SK Gaming to jest śmieszne. Jesis jest totalnym zerem na najlepszym poziomie, ocelote też super nie gra chociaż nie wiem czy nie grałby lepiej od niego.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano
Szczerze mówiąc, to nikt z tego forum nie dorasta mu do pięt.

Firozy, który jest z tego forum jest lepszy od niego . ;-P

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

1. 5/0 na Czara, skończyłem 8/2. Chyba coś tam pokazałem?

2. Dlaczego go wyjebali? BO BYŁ SŁABY.

3. Nikt nie będzie wiecznie w formie. Pamiętamy czasu w których kosił każdego, ale teraz jest się skończyła jego era, nic i nikt tego nie zmieni. Deal with it.

4. 1vs1 to nie jest odzwierciedlenie skilla. "LoL to gra drużynowa" - jak głosi miliony osób. Tak czy siak, bardzo chętnie bym zagrał. Jak ustawisz mi mecz to daj znać ;)

1. o kurwa czaru beka hahahahahah ty cos pokazales, nie chce cie flamic bo nei widzialem jak grasz ale czaru nie reprezentuje soba az tak duzego poziomu..

2. wyjebali go bo reprezentowal mniejszy poziom, slaby on nie jest gdyby byl slaby nie mialby 20k na twitchu, a 3 zeby sie posmiac a nie patrzec jak gra.

3. to jest akurat prawda.

4. gra druzynowa, ale jak Ty nie masz zgrania z teamem 10x pod rzad, a enemy w 3 Cie ciagle gankuja? przyklad z rankeda na poziomie golda. 1vs1 pokazuje skilla bez druzyny, jak sobie radzisz bez gankow jak dostajesz w dupe, blind + bany

Firozy, który jest z tego forum jest lepszy od niego . ;-P

Michał gra dobrze moze się z nim rownac ale czy lepszy ;)?

sydno_eune_13_3_logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...