Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ocelote ?

mario5064

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Słaby?Tsaa,wg. mnie zasługuje na jakiś team,jeśli się zgra z team'em to będzie to na prawdę mocny plejser ;)

Opublikowano

W jakim teamie gra teraz Ocelote ? bo widze dzisiaj graja i nie ma go w skladzie SK

Gówno gra, więc nikt go nie chce.

2QBkjd.jpg

Osiągnięcia:

ESL 3on3:
# 2nd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #106 (21.08.14)
# 3rd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 August Month Final (28.08.14)
# 2nd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #107 (04.09.14)
# 2nd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #109 (18.09.14)
# 4th Place LoL Go4LoL Poland 3on3 September Month Final (2.09.14)
# 3rd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #111 (07.10.14)
# 1st Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #112 (14.10.14)
# 3rd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #113 (21.10.14)

VoidLeague 3on3:
# 1st Place VoidLeague 3on3 TT #30 East (30.08.14)
# 1st Place VoidLeague 3on3 TT #31 East (06.09.14)
# 2nd Place VoidLeague 3on3 TT #32 East (13.09.14)
# 4th Place VoidLeague 3on3 TT #33 East (20.09.14)
# 1st Place VoidLeague 3on3 TT #34 East (27.09.14)
# 3rd Place VoidLeague 3on3 TT #35 East (04.10.2014)
# 2nd Place VoidLeague 3on3 TT #36 East (11.10.14)

ESCsportcup 3on3:
# 1st Place ESC Cup4Fun #4 (21.09.14)
# 1st Place ESC Cup4Fun3on3 #6 (19.10.14)

Opublikowano

The_mini_pl ale ty co ? zasnac nie bedziesz mogl bo wyrazil swoje zdanie ? nie hejci poprostu wyrazil swoja opinie i tyle i dzieki za info temat do zamkniecia bo sie tu sciana placzu zaraz zrobi.

Opublikowano

@UP To po jakiego h** go hejcisz ? Zazdrościsz mu tego że jest "najgorszy" ?

Czy ja go hejce? Powiedziałem że gra gówno i dlatego żaden team go nie chce.

The_mini_pl ale ty co ? zasnac nie bedziesz mogl bo wyrazil swoje zdanie ? nie hejci poprostu wyrazil swoja opinie i tyle i dzieki za info temat do zamkniecia bo sie tu sciana placzu zaraz zrobi.

Dziękuję, to samo chciałem powiedzieć :)

Opublikowano

Do grubych hejterów z platyny:

Zacznijmy od tego, że lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż na odwrót. Kolejna sprawa to to, że aby dostać się w ogóle na scenę LCS trzeba coś umieć. Nikt za free tam nie jest. Kolejna sprawa jest taka, że 99% z osób, które go hejtują nie osiągnęły i nie osiągną tyle co on w tak krótkim czasie i nie mogą się równać z nim doświadczeniem. To, że zagra źle 3-4 mecze to nie znaczy, że "gra jak gówno". Szczerze mówiąc, to nikt z tego forum nie dorasta mu do pięt. Lubi się powygłupiać na streamach, ale to już moim zdaniem gra... wie jak grać i jak się zachowywać aby przyciągnąć do siebie ludzi.

Pożdro

Opublikowano

Zacznijmy od tego, że lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż na odwrót. Kolejna sprawa to to, że aby dostać się w ogóle na scenę LCS trzeba coś umieć. Nikt za free tam nie jest. Kolejna sprawa jest taka, że 99% z osób, które go hejtują nie osiągnęły i nie osiągną tyle co on w tak krótkim czasie i nie mogą się równać z nim doświadczeniem. To, że zagra źle 3-4 mecze to nie znaczy, że "gra jak gówno". Szczerze mówiąc, to nikt z tego forum nie dorasta mu do pięt. Lubi się powygłupiać na streamach, ale to już moim zdaniem gra... wie jak grać i jak się zachowywać aby przyciągnąć do siebie ludzi.

Pożdro

1. 3-4 mecze? Od roku nie widziałem, żeby coś grał.

2. "Kolejna sprawa to to, że aby dostać się w ogóle na scenę LCS trzeba coś umieć." - racja, dlatego go nie ma.

3. "99% z osób, które go hejtują nie osiągnęły i nie osiągną" - co ma piernik do wiatraka?

4. "Szczerze mówiąc, to nikt z tego forum nie dorasta mu do pięt" - bullshit.

2QBkjd.jpg

Osiągnięcia:

ESL 3on3:

VoidLeague 3on3:

ESCsportcup 3on3:

Opublikowano

2. "Kolejna sprawa to to, że aby dostać się w ogóle na scenę LCS trzeba coś umieć." - racja, dlatego go nie ma.

Ostre pancze, moja krew :)

Pożdro

Denerwuję mnie gadanie w stylu "ty mu nie dorastasz do pięt" świetnie, ja może nie... ale on nie dorasta do pięt całej reszcie LCS. Od S3 Oce na większych turniejach gra gówno i dlatego już nie gra w SK. Sk nareszcie zrozumiało swój błąd - przetrzymywanie na siłę Ocelota bo jest sławny.

Opublikowano

1. 3-4 mecze? Od roku nie widziałem, żeby coś grał.

3. "99% z osób, które go hejtują nie osiągnęły i nie osiągną" - co ma piernik do wiatraka?

4. "Szczerze mówiąc, to nikt z tego forum nie dorasta mu do pięt" - bullshit.

1. Dobrze, ze Ty cos grasz chwalenie sie widzeniem mymu na ssach to nic ciekawego, pokaz cos od siebie.

2. Juz go nie ma bo go wyjebali gdyby mial druzyne by byl dalej gdyby sie dostali i sie wzieli bo gdyby chcial to by pokazal, ale nie oszukujmy sie ze woli pieniadz z twitcha niz ugrac cos w lolu.

3. to ze kazdy mowi ze gowno gra i ze jest slaby dlatego nie gra w lcs a sami nie dokonaja tego co oce chociaz w polowie, rozumiesz?

4. idz z nim 1vs1, to ze na streamach sie zachowuje tak a nie inaczej to nie znaczy ze jest gownem dobrze nie gra ale slabo tez nie.. na pewno Ty mu "dorastasz do piet" prosie.

sydno_eune_13_3_logo.png

Opublikowano

Ostre pancze, moja krew :)

Denerwuję mnie gadanie w stylu "ty mu nie dorastasz do pięt" świetnie, ja może nie... ale on nie dorasta do pięt całej reszcie LCS. Od S3 Oce na większych turniejach gra gówno i dlatego już nie gra w SK. Sk nareszcie zrozumiało swój błąd - przetrzymywanie na siłę Ocelota bo jest sławny.

Wiem, denerwujący tekst. Nie zmienia to tego, że tak jest. Nie będę oceniał jego gry na tle innych drużyn LCS. Ale nie rozumiem Twojego stwierdzenia "gra jak gówno". Popatrzmy sobie prosto w oczy, to on był "ikoną" SK Gaming. 40% widzów nie będzie oglądało meczów SK, bo nie ma tam Ocelota.

Zgodzisz się z tym?

Opublikowano

Ale po co ta "słowna walka".

Każdy ma swoje poglądy.

Co do team'ów to wg. mnie jeśli by zagrał jakiś tam czas z team'em to na prawdę mógłby wiele ździałać.

Na razie jest fajna atmosfera na jego streamie,ogólnie lubie go oglądać i życzę mu powodzenia,wg. mnie zasługuje na "dobry" team ;)

Opublikowano

1. Dobrze, ze Ty cos grasz chwalenie sie widzeniem mymu na ssach to nic ciekawego, pokaz cos od siebie.

2. Juz go nie ma bo go wyjebali gdyby mial druzyne by byl dalej gdyby sie dostali i sie wzieli bo gdyby chcial to by pokazal, ale nie oszukujmy sie ze woli pieniadz z twitcha niz ugrac cos w lolu.

3. to ze kazdy mowi ze gowno gra i ze jest slaby dlatego nie gra w lcs a sami nie dokonaja tego co oce chociaz w polowie, rozumiesz?

4. idz z nim 1vs1, to ze na streamach sie zachowuje tak a nie inaczej to nie znaczy ze jest gownem dobrze nie gra ale slabo tez nie.. na pewno Ty mu "dorastasz do piet" prosie.

1. 5/0 na Czara, skończyłem 8/2. Chyba coś tam pokazałem?

2. Dlaczego go wyjebali? BO BYŁ SŁABY.

3. Nikt nie będzie wiecznie w formie. Pamiętamy czasu w których kosił każdego, ale teraz jest się skończyła jego era, nic i nikt tego nie zmieni. Deal with it.

4. 1vs1 to nie jest odzwierciedlenie skilla. "LoL to gra drużynowa" - jak głosi miliony osób. Tak czy siak, bardzo chętnie bym zagrał. Jak ustawisz mi mecz to daj znać ;)

2QBkjd.jpg

Osiągnięcia:

ESL 3on3:

VoidLeague 3on3:

ESCsportcup 3on3:

Opublikowano

Dobra młode płaczki. Trzeba sobie coś wyjaśnić.

Zacznijmy od tego że Oce sam odszedł SK, nikt nikogo nie wyjebał.

Druga sprawa.

Kurwa, macie taki ból dupy bo każdy wyraża swoje zdanie. Uwazacie że jest słaby, dobrze może i jest. Jednak nieraz udowadniał co potrafi. Kilkakrotnie wbiłał challengera. Na streamach ma bekę.

Na lcs'ach nie raz pokazał co potrafi, a czego nie potrafi.

Trzecia sprawa:

Nasze pro platynki wbite na bolu wypowiadają się najwięcej :). Macie ból dupy że ktoś jest lepszy od was i go obrażacie.

aa i żeby nie było ze jestem fanboyem, bo go nie oglądam, czasami ssie, czasami ogarnia. Każdy ma spadek formy. To co robił w sezonie 1 i 2 nie mieści się we łbach.

Pozdrawiam Wyboostowane Gówna z bólem dupy.

Opublikowano

Pomimo tego, że nie przepadam za Ocelotem za jego chamstwo i zbyt wielką pewność siebie to nie uważam aby zasługiwał na określenia, że "nic nie potrafi" czy "gra jak gówno". Gdyby nie potrafił grać zupełnie to tyle ludzi nie oglądałoby jego streamów.. Może nie gra na bardzo wysokim poziomie, ale na jego stream'ach można dowiedzieć się 'co i dlaczego' i dlaczego 'tak, a nie inaczej' ;)

Ale Polacy jak Polacy, nie lubią jak innym się powodzi :P

Opublikowano

Ocelote ? u mean Bronzelote ? nie tak na poważnie prawdopodobnie każdego z nas 1 vs 1 by zniszczył. ale jego obecna forma nie pozwala mu na to aby grał w 1 składzie SK. Obecnie jest w rezerwie SK.

tutaj wszystko jest napisane:

http://lol.gamepedia.com/SK_Gaming

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...