Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak uciekacie z lekcji to gdzie idziecie ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Razem z koleżanką jeździłyśmy autobusami cały dzień. :D Czasami zdarzały się wycieczki do Kowar albo Karpacza ale skończyły się kiedy raz w zimie pojechałyśmy i nie umiałyśmy wrócić do dom. :D

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gimnazjum to jest to. Zwijamy się z pierwszej lekcji, ogarniamy menela, który kupi browara i pijemy tylko piane. A tak na poważnie, jak znikam to jadę na zakupy czy coś.

a4yfzc.png

Shut the fuck up!

Opublikowano

Jak mi się nie chce być w szkole to dzwonie po samochód wychodzę że szkoły i sobie jade do domu.. Ktoś mnie kurwa zatrzyma czy co xD? Nie będę się jak pizda po jakims kiblu chowal xD

oLqzgYC.png

Opublikowano

Po co isc do kibla siedziec jak frajer, mozna pojsc do domu normalnie. Ja nie uciekam często ale jak mi sie zdarzy to z ostatniej lekcji albo z 2 ostatnich i ide prosto do domu

qpos1x.png
Sygnatura wykonana przeze mnie.

Opublikowano

Po co isc do kibla siedziec jak frajer, mozna pojsc do domu normalnie. Ja nie uciekam często ale jak mi sie zdarzy to z ostatniej lekcji albo z 2 ostatnich i ide prosto do domu

I dobrze robisz kurcze co się będziesz bujał po galeriach albo parkach i co Ci z tego co nie ? tak to sobie pójdziesz do domu i spokój.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...