Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak uciekacie z lekcji to gdzie idziecie ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak jest zimno to siedze w wc na mpc a jak ciepło to ide do parku xD

Potrzebna pomoc w robieniu grafiki/intra? Pisz! Znajdziesz mnie w pogaduszkach ;). Zagraj ze mną w Dead Island . Pisz na pw!

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hehe a ja dzis mam tylko 5 lekcji i ta ostatnia juz jest FUCKYEA

Potrzebna pomoc w robieniu grafiki/intra? Pisz! Znajdziesz mnie w pogaduszkach ;). Zagraj ze mną w Dead Island . Pisz na pw!

Opublikowano

Hehe a ja dzis mam tylko 5 lekcji i ta ostatnia juz jest FUCKYEA

Też tyle miałem w szkole podstawowej.

Nie warto uciekać z lekcji. Teraz uciekniesz, a za tydzień dostaniesz słabą ocenę i na koniec roku obniżą Ci zachowanie.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Ja nie uciekam. Po prostu mówię wychowawczyni (technikum), że źle się czuję i chciałbym pójść do domu. Ona po prostu mówi, że okej ale mama musi zadzwonić i mam usprawiedliwione xD.

DYWIZJA SAMA SIE NIE NABIJE

Opublikowano

mój okres edukacji była tak zajebistym czasem że właściwie mieszkałem już sam, więc albo szedłem do domu, albo miałem wypierdolone, i nawet nie wstawałem do szkoły.

A jak całą klasą się zwijaliśmy to najczęściej na jakieś piwo w plener.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Jak jest okazja to do domu, ale zwykle lubię lekcje, ale jak jest jakieś zastępstwo na ostatnich lekcjach to bardzo chętnie się zwijam.

Opublikowano

Uciekam, ale zwykle po 4 lekcji minimum (po pierwszej nie wypada), jeśli nie ma ważnych testów.

Dzisiaj akurat tak zrobiłem (7 lekcji, byłem na 4).

Nie wiem jaki sens ma chowanie sie do wc. Ja sobie kultularnie wezmę plecak uprzedze znajomych po czym opuszczam budynek szkoły. Idę do domu, rzadziej do garażu.

Jeśli uciekam ze znajomym/i to najcześciej do sadu (wiśnie, jabłonie, krzewy porzeczkowe) za miastem, lub do pizzerni.

Pomagam w tworzeniu for IPB za darmo. Trzy letnie doświadczenie.

Opublikowano

Ja nie mogę uciec, bo zamykaja szkołe do konca wszystkich lekcji :c

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...