Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sylwester - Petardy?

Gość Nukey

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja tam rok temu nie kupiłem i trochę żałowałem. Dwa lata temu nakupiłem sporo i była ekstra zabawa. Myślę, że w tym roku może kupic FP3 i będę rzucał :) Na serio dają nieźle. Może do tego jakieś inne. Zobaczy się :)

"Ten, który pokona samego siebie jest najpotężniejszym z wojowników."

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co roku, w wakacje robilem petardy z kumplami na ulicy to garnek sie jakos zjaral fajnie xD
Petardy obowiazkowo!

420101414077782925230.png

Nie zrozumiales mojej decyzji? Potrzebujesz pomocy? Napisz do mnie! :)

Opublikowano

chyba nigdy nie wydałem hajsu na petardy, rakiety itp. itd.
zwyczajna strata kasy, i osobiście wolę popatrzeć na wybuchy.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Za każdym razem :) w tamtym roku wydałem 170€ na same fajarwerki xD w tym roku mam zamiar wydać Max 200€ i kupić sobie do tego trotylka :D i tak zeby sie alarmy znowu włączyły na całym osiedlu :D

891211407265765932522.png

Asus Motherboard H81M-E

Intel Core i5-4690,s1150

Corsair Vergeance 1x8GB DDR3 x2 = 16GB

Cooler Master G650M Modular

Corsair Hydro H110

Asus NVIDIA GeForce GTX 770 DCII OC 2GB GDDR5

Creative Sound Blaster Z

Western digital blue 500gb 3.5'' 7200RPM

Samsung 840 EVO 500GB

Opublikowano

U mnie to już zwyczaj strzelać petardami. Zawsze 10 minut przed wychodzimy na dwór i czekamy na 12. Ogólnie możemy sobie na to pozwolić, ponieważ nikt z nas nie pije alkoholu, więc raz do roku można wydać 25zł na petardy z biedronki.

9368_gold.png

Opublikowano

O koszt petard się nie martwię bo mam wuja, który pracuje w firmie z produkcją petard i materiałów wybuchowych. Najczęściej strzelam z achtungów, wewalam do jakiejś dziury, albo rzucam na drogę.

Opublikowano

Nie raz lubię sobie trochę postrzelać, ale jakoś z roku na rok przemija to. w tym roku nie wiem czy będę w ogóle strzelać. :D

Opublikowano

Ja kupuje parę piratek i rzucam po osiedlu :D No i AHTUNGI, ale to np buduje bałwana z kolegami i wsadzamy mu AHTUNGA zamiast nosa i podpalamy, polecam ładny rozpierdol xD Ale teraz to chyba nie wypali bo widać co się dzieje na dworze :c

Opublikowano

Moim zdaniem sylwester to normalny dzień, ludzie powinni minimum 4 godziny spędzić przed TV. Resztę dnia spędzić na podwórku, opalając sie. Petardy są zakazane.

Nie rozumiem sensu tematu, kazdy nawet starsi ludzi to lubią, sylwester bez petard to nie sylwester

Pomagam w tworzeniu for IPB za darmo. Trzy letnie doświadczenie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...