Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sylwester - Petardy?

Gość Nukey

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Do 2 klasy gimnazjum kupowałem, wtedy nie piłem. Teraz szkoda kasy, bo od 3 klasy gim budzę się rano, wszyscy obrzygani, burdel w pokoju a petardy jak stały w szafie tak stoją do rana ; )

skpUo.png

Opublikowano

ja może raz kupiłem sobie petardy za 10 zł w biedronce , szału nie ma , wole przeznaczyć na wodke dziwki i koks lepsza zabawa

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

Strzelam i denerwuje ludzi trochę

takie pytanie ile dni po sylwestrze można jeszcze strzelać z petard ?

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Opublikowano

Ja kupuje takie z lontem i różową bibułką. Mają ostre pierdolnięcie (w porównaniu do droższego achtunga). Rok temu u sąsiada włączył się alarm w skuterze :D

Opublikowano

Ja kupuje takie z lontem i różową bibułką. Mają ostre pierdolnięcie (w porównaniu do droższego achtunga). Rok temu u sąsiada włączył się alarm w skuterze :D

Właśnie, też je kupuje :D

Opublikowano

A może wiesz jaka jest ich cena w tym roku?

903.jpg O te ci chodzi?

Opublikowano

Według mnie też, gdyby nie petardy nie byłoby tego nastroju.!
A raz jak kolega odpalił petarde, to poleciała w moją stronę, i prawie we mnie trafiła xD ale ogólnie bardzo lubie sylwestra. i czekam

Opublikowano

kiedyś gdy mieszkałem jeszcze z tatą w domu rodzinnym zawsze, lub gdy jeździłem do babci, teraz mieszkam z mamą w mieszkaniu, a nie mogę w tego sylwestra nigdzie wyjść, więc raczej nie, ogólnie w tego sylwestra raczej będe miał lipnie ;/.

post-370536-0-78567800-1386625363.png

By ja xD

Opublikowano

Zawsze wychodziło się na ulicę u cioci z mieszkańcami i jakieś 200 osób około szło z racami morskimi + wulkany się ustawiało w śniegu :D

21515.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...